Yönetim Neden Bu Kadar İlgisiz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Eylulhira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Yönetim Neden Bu Kadar İlgisiz?

Mesaj gönderen Eylulhira »

ah ah bu receteleri hazirlayanlarin su an cemberlitas eklentisini hazirladiklarini dusundukce kahroluyorum.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

bluewolf45 yazdı:Ayrıca "Madenler Konusunda Yapıcak Birşeyimiz Yoktur" Diyen bu sevgili yönetime sorabilirmiyim o zaman bu oyuda Reçeteleride biz mi yaptık..

En basit bir örnek vericek olursak..

Örneğin; "Arsenikli Rünlü Balyoz" reçetesinde hiç dikkat ettiniz mi
6 ADET ÇIBAN YOĞURDU(Çıban Yoğurdu reçetesi 3 Budaksız Abanoz, 3 Dört Yapraklı Yonca) istiyor.. İnsaf diyorum bu kadarda acımasızlık olmaz Asab-ı Keyf Bile 3 Çıban Yoğurdu istiyor. Acaba o Arsenikli reçeteleri yazan kişi hangi akla mantığa dayanarak 6 Adet Çıban yoğurdu yazdı merak ediyorum..

Bu sadece bir örnekti ve bunu vermemdeki amaç sevgili yönetimimiz madenler konusunda yapıcak birşeyimiz yok demesine karşılıktı. Siz reçeteleri isteyebildiğiniz kadar çıkması en zor madenleri isteyin sonra bizim yapıcak birşeyimiz yok diye sıyrılın aradan HELAL OLSUN..

Oyuncu Kaçırmak İçin Elinizden Gelen Herşeyi Yapıyorsunuz...

NOT: "İstersen Oyunu Bırakabilirsin" gibi saçma ve mantıksızca yorum yazanlar için söylüyorum HERKESİN KENDİ ÖZGÜR FİKRİ'dir. O yüzden kimse öyle saçma yorumlar yazmasın lütfen...
Bak bu konuda sonuna kadar haklısın. Yani reçetelerde o kadar dengesiz durumlar oluşuyorki akıl almıyor.
Bazı madenler sırf kullanılmıyor diye o madeni bir reçete abartılı rakamlarda olması çok dandik bir durum oluşturuyor.
Bir konu varki gerçekten her zaman dile getiririm bunu. Şahaser reçetelerindeki dandiklik. 49 Seviye adam herşeyi yapmış Şahaser üretecek çık Eminönüne 23 seviye madenin peşinde koştur dur. Adam gelir 23 seviye çar açar 3 tane dizer madenlere bir de hızlıdır. Karşısına da benim gibi maden çekme özürlü biri denk gelir uğraş dur.
Yer altındaki madenler desen onlar ayrı bir terane Her maden den 2 tane var niyeyse hala kimse bilmiyor.
Başında en az 3 kişi ne yapsın millet maden sayısı az istek çok bir Mavi Topaz dan 18 tane toplayacak. Topu topu 2 topaz madeni var. Büyücü sayısına bakıyorsun herkes de bir büyücü var.
Dengesizlik diz boyu ama çözüm ü nedir dersek. Olumsuzluklar belli dengesizliklerde belli.
Şimdi kalkıp bir söz söylesen sen dahamı iyi biliyorsun diye cevap gelir.
Olumsuzlukları söylersin Beğenmiyorsan oynama denir.
Eleştirirsin Senin ne haddine denir.
En iyisimi Biz diyeceğimizi diyelimde Neylerse Yönetim Eyler....
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ahmetakif »

Böyle Bir Soru Sormuşsun.Yakınmışsın,Bir Öneride Bulunmuşsun ....
Esadullah yazdı:Selamlar,

Menekşe Elmas, İridyum, Dört Yapraklı ve Ganoderma ÇIKMIYOR diyoruz adamlar tutturmuş madenler konusunda yapacağımız bir şey yok gayet güzel diyorsunuz!

Peki soruyorum sizlere ... bir zamanlar Menekşe Elmas, İridyum, Dört Yapraklı ve Ganoderma en fazla 5-10 iken şimdi neden 30 ila 50m arasında dolaşıyor?

Yazık... yazık bende neden oyunu bırakıyorlar diyordum sebebini şimdi öğrendim ;)
T-T Arkadaşımız Sana güzel Bir dille Sorunun sizden kaynaklandığını aktarmış...Nezaketen
IstanbulKartali yazdı:Bahsettiğiniz madenler daha öncede aynı oranda çıkıyordu.Madenin normal veya saf maden çıkması konusunda bir değişiklik yapılmamıştır.Daha önceden çekilen madenler elden çıkarılıyordu.Üretim imkanları kısıtlıydı bu yüzden fazla talep yoktu.Ancak mor eşyalı reçelerin üretilmesinden sonra gelişen süreçte oyuncular piyasayı kendileri belirlediler.Madene talep arttı,talep arttıkça çekilen madenleri almak için doğal olarak fiyatlar arttı.Piyasadaki bu rekabet maden fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu.Piyasayı oyuncular belirlemektedirler bu konuda yönetimin yapacağı bir değişiklik yoktur.
Biz İnsanlar Çok sabırsısız.Acızık beklemeyi bilmiyoruz.Bizim yaptıgımızı yapıp birebir tartışmak yerine Sorununu destekten daha olumlu bir şekilde aktaracağını söylüyor Verdiğin cevap ???
bilinmez yazdı:
IstanbulKartali yazdı:Önerilerinizi http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formu üzerinden bildirebilirsiniz.
Kurtulmanın kolay yolu...

Sabredersek Herşey kemale ericek arkadaşlar.Madenler çok azaldı neden Çünkü herkez madenleri yeni bölgeler için stokladı veya üretimde bulundular nadide eşyalar için
Yeni bölgelerle birlikte bu Krizin sona ereceğine inanıyorum..

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen DREGO »

ahmetakif yazdı:Böyle Bir Soru Sormuşsun.Yakınmışsın,Bir Öneride Bulunmuşsun ....
Esadullah yazdı:Selamlar,

Menekşe Elmas, İridyum, Dört Yapraklı ve Ganoderma ÇIKMIYOR diyoruz adamlar tutturmuş madenler konusunda yapacağımız bir şey yok gayet güzel diyorsunuz!

Peki soruyorum sizlere ... bir zamanlar Menekşe Elmas, İridyum, Dört Yapraklı ve Ganoderma en fazla 5-10 iken şimdi neden 30 ila 50m arasında dolaşıyor?

Yazık... yazık bende neden oyunu bırakıyorlar diyordum sebebini şimdi öğrendim ;)
T-T Arkadaşımız Sana güzel Bir dille Sorunun sizden kaynaklandığını aktarmış...Nezaketen
IstanbulKartali yazdı:Bahsettiğiniz madenler daha öncede aynı oranda çıkıyordu.Madenin normal veya saf maden çıkması konusunda bir değişiklik yapılmamıştır.Daha önceden çekilen madenler elden çıkarılıyordu.Üretim imkanları kısıtlıydı bu yüzden fazla talep yoktu.Ancak mor eşyalı reçelerin üretilmesinden sonra gelişen süreçte oyuncular piyasayı kendileri belirlediler.Madene talep arttı,talep arttıkça çekilen madenleri almak için doğal olarak fiyatlar arttı.Piyasadaki bu rekabet maden fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu.Piyasayı oyuncular belirlemektedirler bu konuda yönetimin yapacağı bir değişiklik yoktur.
Biz İnsanlar Çok sabırsısız.Acızık beklemeyi bilmiyoruz.Bizim yaptıgımızı yapıp birebir tartışmak yerine Sorununu destekten daha olumlu bir şekilde aktaracağını söylüyor Verdiğin cevap ???
bilinmez yazdı:
IstanbulKartali yazdı:Önerilerinizi http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formu üzerinden bildirebilirsiniz.
Kurtulmanın kolay yolu...

Sabredersek Herşey kemale ericek arkadaşlar.Madenler çok azaldı neden Çünkü herkez madenleri yeni bölgeler için stokladı veya üretimde bulundular nadide eşyalar için
Yeni bölgelerle birlikte bu Krizin sona ereceğine inanıyorum..

İyi Forumlar
Doğru diyorsunda yeni bölge gelince eskisi dama atılcak biz daha kenana giremezken yenisine nasıl alıcaklar. Ezik osu yok busu yok ejder yok diye kenana almıyorlar Çemberlitaş bölgelerine nasıl giricez? Bence genişlemeden önce gelmesi lazım
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Erdogan yazdı:Materyal kaynakları ile ilgili görüş ve önerilerinizi bizler ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Materyal kaynakları ile ilgili herhangi bir düzenleme yapılması durumunda bunu sizlerle paylaşabiliriz. Tüm görüş ve önerilere uygulandığı gibi bu konudaki görüşlerinizi de not alıyoruz.

İlginiz için teşekkürler.
belirli sayıda saf olmayan materyal verildiginde ustune bir mmiktarda oyun parası konularak saf maden elde edelım hıc bısey yapamıyorsanız.
500 abanoz odunu var 1 budaksız yok zamanında talep yok dıye cekmıyodum en fazla 20 tanede 1 saf cıkıyodu
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Tskxtatanga yazdı:Destek'e mail atalım destek kaldırılsın diye... :D
/katıl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Konu yetkililere bildirilmiştir denildi fakat bu konu üzerinden bizlere tam olarak bir bilgi verilmedi. Yönetimden (küçük olsa dahi) bir açıklama istiyoruz.

Hayırlı günler,
Esedullah

“Genel Etkileşim” sayfasına dön