CCMMZero yazdı:SKİLL bulmak zor iştir .. Nedenide o skill e karsılık olarak EŞ degerde bir skil yaratmak zorundasin eger yaratamazsan MUTLAK SEKİLDE BİR IRK DİGERİNDEN USTUN OLUR ...'' FÜZE SALDİRİSİ demişssin iyi hosda ''Call of duty'' de degiliz ki .. kıyamet ten sonraki bir olay dongusundeyiz..buda bunu 2 kat imkansızlasdırıyor..
Skill için Zorunlu kriterlerin baslıcalari:,
1.Hikayeye Uygun olacak (( Kıyametin oldugu bi zamanda ATOM BOMBASI olmaz gibi)
2.Sınıflar Arası Eşitlik ( üstte bahseddigim konu )
3.Diger Oyunlardan Farkli Olarak öle Çok Cancanli skiller yokdur IKV de (tecrubemden) en ışıklı skil bile ATEŞ çemberidir(seninkilerle kıyaslandıgında felaket bi tablo oluyor bu )
4.Sınıfların Gerçektende ögrenebilecekleri birer skil olmak zorunda '' Tutupda Sifacıya SERT VURUS ögretmezsin )
5.Yapılan Skillin Kullanışlılıgı ... Skili kullandıgı anda sınıfın esyalarının Esnekliginin bu skil icin bi engel olmaması .. ''Savascının zırhının agırlıgından dolayı zıplayamaması gibi entkenler)
Bunlari Yeniden Dusundukden sonra En fazla 3 Skil yapablirsin die tahmin ediyorum GM ler her sınıfa 3 tane yapıyor ve 9 aded ediyor ve bu yuzden Game Master Olmuslar
+++ OLARAK ... SAKIN YAZDIKLARIMI ALAYCI BİR DİL KULLANARAK YAPMADIM yanliş algılanmasın ...
asla pes etme ve COCUKMUSUN sen gibi laflarada bakma cunku Dunyanın en Zeki Buluslari Cocuk Zekasının UCSUZ bucaksız DERİNLERİNDEN cıkmısdır..
Bu yorumdan sonra söylenecek tek bir cümle olamaz. Pikachu gelsin(!) sen çocukmusun(?) gibi seviyesizce kendini bilmez ve ukalaca yorumlar yapan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz. Ne olduklarını seviyelerini net bir şekilde ortaya koyup kendilerini bize tanıttılar. Sanki büyük bir ayıpmış gibi, yapılan skiller ile dalga geçilmesi ne kadar da utanç verici olsa gerek. En azından emeğe teşekkür edilir, hayal gücüne teşekkür edeilir. Sevgili arkadaşım bu güzel, seviyeli ve açıklayıcı yorumun için sana teşekkür ederim. Keşke her kes senin gibi düşünüp karşıdakine yardım edebilme hevesi ile dolu olsa...(CCMM)
Ama yok bizim milletimiz kendini hep üstün görür sanki kendileri çok daha iyisini yapabilecekmiş gibi ???
ARKADAŞLAR SİZ BANA DESTEK VERDİĞİNİZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM BİZİMM MİLLETİMİZ HEP DALGA GEÇTİĞİ İÇİN ÖRNEK BİR ÜLKE DEĞİLİZ EGER BEN SENİ DESTEKLEMEZSEM HİÇ KİMSE BİRBİRİNİ DESTEKLEMEZ VE BÖYLECE ÜLKEMİZDE GELİŞME OLMAZ BÖYLECEDE ÜLKE DURUMU %0 A İNER...DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türkiyede Knght,World Of War Craft gibi (reklam içerigi olarak degildir) Cok Ünlü ve Dunya Çapındaki bir suru oyunun Türkiyedede oynanması Buna RAGMEN 700.000 Kişilik ve her gunde gelişen ve artan bir oyuncu kitlesine ulasan bir Oyun olan Istanbul Kıyamet Vakdiide ZAMANINDA OLMAZ ya bu oyun tutmaz..Kim KNGTH VARKEN travian varken bu oyuna girerki demeden bu oyun buralara kadar geldi arkadaslar ... Siz BU skilleri yapan kişiye GÜLÜYORSUNUZ evet bende guldum ama sonra aslında yapmak istedigi şey TAMAMEN TURK OLAN BU OYUNA KATKI SAGLAMAK tır .. Abartilidir belki belki imkansızdır belkide olmayacakdır ama gende Bu arkadas bişeyler Beyninde Uretmişde CESARET EDİİP YAZMIS SİZ NE YAPDINIZ DA SİMDİ BU ARKADASI ELEŞTİREBİLİYORSUNUZ ???
bu Konudaki ilk mesajmı alttaki yorumlardan ilkini okuyarak yapmısdım ama arkasından gelen bir cok yorumunda böle oldugunu gorerek bu 2.mesajı yazma gereksinimi duydum... YAPICI YORUM Yapın yoksa Bırakında Gölge etmeyin.
CCMM & MMCC
''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
CCMMZero yazdı:Türkiyede Knght,World Of War Craft gibi (reklam içerigi olarak degildir) Cok Ünlü ve Dunya Çapındaki bir suru oyunun Türkiyedede oynanması Buna RAGMEN 700.000 Kişilik ve her gunde gelişen ve artan bir oyuncu kitlesine ulasan bir Oyun olan Istanbul Kıyamet Vakdiide ZAMANINDA OLMAZ ya bu oyun tutmaz..Kim KNGTH VARKEN travian varken bu oyuna girerki demeden bu oyun buralara kadar geldi arkadaslar ... Siz BU skilleri yapan kişiye GÜLÜYORSUNUZ evet bende guldum ama sonra aslında yapmak istedigi şey TAMAMEN TURK OLAN BU OYUNA KATKI SAGLAMAK tır .. Abartilidir belki belki imkansızdır belkide olmayacakdır ama gende Bu arkadas bişeyler Beyninde Uretmişde CESARET EDİİP YAZMIS SİZ NE YAPDINIZ DA SİMDİ BU ARKADASI ELEŞTİREBİLİYORSUNUZ ???
bu Konudaki ilk mesajmı alttaki yorumlardan ilkini okuyarak yapmısdım ama arkasından gelen bir cok yorumunda böle oldugunu gorerek bu 2.mesajı yazma gereksinimi duydum... YAPICI YORUM Yapın yoksa Bırakında Gölge etmeyin.
Formumuza böyle fikirler koymak güzel de ; hayal dünyanızı biraz zorlamışsınız. Böyle şeyler geldiği zaman büyücülerin savaşçılar karşısında hiç şansı olmayacaktır.