Rutkay kimseyi savunmak sana kalmamış,,
biz kimin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz
buarada ileriyi düşünerek hareket et.!!
ben istemem hiçkimse tükürdüğünü yalasın
konumuna görede hareket etme öyle bir çarpar ki dalgalar konumun değişir sövdüğün yollar ızdırap olur..
şu konuyu açan şahıs değilmiydi yok ben karakteri satın almışım ben yeni sahibiyim falan filan bilmem ney diye zırvalayan bunlar değilmiydi millete ana avrat söven??
haaa birde yetmemiş gibi oyunda yapmadıklarını bırakmadıkları halde fuardada kuzu kesiliyorlar
DereBeyi TeşkiLatı Açılmıştır.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Re: DereBeyi TeşkiLatı Açılmıştır.

xXFENOMENXx
Önce ne yazdığımı oku, anla ondan sonra aklına takılanları yaz.RuTkaY yazdı: Civra;
Zamanında projeler yapmak istedin, destek olduk. Projelerin faaliyete geçemedi, bizde daha güzelini yaparsın dedik yine destek olduk. Sen yardımlaşmak, birlik ve beraberliği kurmak için bu projeleri yaptığını söyledin, ayakta alkışladık. Bunların dışında sana köstek olanlar da oldu tabiki olmadı değil. Ama şu var ki seninle hiç kimse proje yaptın diye dalga geçmedi. Eksiklerin oldu. Bunları sizlerin önerileri ile daha verimli hale getiricem dedin herkez fikrini söyledi. Şimdi sen kalkıpta yardımı amaçlayan bir gruba eleştirici yazılar nasıl yazarsın be adam? Çok gözüne batan yanlış olan birşeyler varsa edebinle, adabınla, düzgün, alaysız bir şekilde söylesen çok mu zorlanırsın? Zorlandığın yer olursa ben yardımcı olurum sana..
Kişisel yazmak istemiyordum ama bu arkadaşın yazılarına destek çıkanları gördüm. Ayıp!
"Hiç kimse emeklemeden yürüyemez. Ortada bir amatörlük varsa kimse annesinin karnından prof. doğmamıştır."
Yanlışım varsa afedersiniz..
Alay edercesine yazılar yazacaksanız lütfen yorumunuz kendinize kalsın. Eksik gördüğünüz yanlar varsa paylaşın.
Ben sana senin yazdıklarının sonundan başlayayım anlatmaya.
Eksik gördüğümüm yanları zaten sıraladım, cevap istedim. Ortada birşey yokki eksik olsun.
Bana atfen yazmış olduğun projelerime destek olduğunu iddia ettiğin hiç bir proje girişiminde bulunmadım. Benim için proje demek üretkenliktir. Bu üretkenliğin içinde yeni bir takım fikirler veya bilinen oluşumların bir araya getirilmesidir.
Bu projeler kısa vadeli veya uzun vadelide olabilir. Bir projenin uygulanabilirliği esas değildir. Yapmamız gerekenleri proje diye ortaya koymamak lazım. Yardım etmek, birlik olmak, arkadaş olmak, günün belirli saatlerinde yemek yemek, uyumak, gezmek v.b. işler proje adı altında sunulamaz.
Şimdi sen benim hakkımda yazı yazmadan önce profilime girip daha önce neler yazmışım bir incele.
Tılsım sunucusunda 2009 un ortalarında tüm oyuncuları içine alan bir proje ortaya attım adıda OkO Ligi idi. %90 oranında bir katılım sağlamıştık ve bunu ben tek başıma değil oluşturulan bir yönetimle gerçekleştiriyorduk. İş nedeni ile 3-4 ay oyuna giremeyeşim ve yeni güncellemelerin gelmesi ile birlikte hayata geçemedi.
Anlamamışsınki ne yazdığımı; ben sizlere samimi bir şekilde yaklaştım. İçinizde sevdiğim arkadaşlar var bir harekete kalkışmışlar bu beni gülümsetti. Bari dedim bir işe kalkıyorsunuz bunun amacını açıklayın. Yazdığım yazının özeti budur. Bir isim seçmişsiniz evlere şenlik, bakın arkadaşlarım. Bir grup oluşturuyorsanız ve bu grup bir amaca hizmet etmek istiyorsa isminden tutun davranışlarınıza kadar sizi bağlar. Bakın tek kişi olarak sadece kendinizden sorumlusunuz. Adınızı ister Derebeyi koyun, ister Esrarkeş koyun, İster Düzenbaz koyun kimseyi ilgilendirmez. İçeriğinde sadece yardım yazan bir oluşumun adı kusura bakmayın Derebeyi Teşkilatı olamaz.
Bak genç sana burada 3 - 4 farklı yazı yazabilir, kalbini kırabilirdim ama samimiyetine inandığımdan sana, senin bana ettiğin hakaretleri etmeyeceğim. Bir fikre, bir düşünceye destek olmak istiyorsan bunu kişiye göre değil kendinde hissettirdiğine göre hareket etmelisin. Tek bir şeye önem vereceksin, okuyup anlamaya.
Bu yazdıklarımıda anlayacağını pek sanmam ama yinede yazayım dedim.
Sen beni tanımıyorsun ki destek çıkıp çıkmadığımı nerden bilesin sana. OkO Ligi adında kurduğun PROJEye en başta destek çıkanlar içerisindeyim ben. Hatırlarsan Amisos loncası sonuna kadar destek göstermişti ki ozamanlar bende bir amisostum.
Yazdığın yazıları tekrar tekrar okudum belki ben yanlış anlamışımdır diye. Fakat senin yazılarına (-) olumsuz yönden destekler çıkınca senin art niyetli olduğunu düşündüm ki o yüzden yazılarımın en sonuna " Yanlışım varsa afedersiniz. " ekledim. Aslında senin konuşmaların benim çok hoşuma gidiyor. Seni bu yönden kendime örnek seçiyorum. Fakat konuşmandaki alaycılık zoruma gitti.
Olaya kişi yönünden değil icraat yönünde baktım. Ben kimseye " Sen, o, şu, bu vs. " yönünden bakmadım. Ortaya koyduğu fikir hoşuma gidiyorsa sonuna kadar savunurum ki beni bu yüzden kimse eleştiremez ona bu hakkı tanımam!.
Fenomen sen demişsin " konumuna görede hareket etme öyle bir çarpar ki dalgalar konumun değişir sövdüğün yollar ızdırap olur.. " eğer ki bu sözün bana ise önce düşün, tanı karşındaki adamı sonra ileri geri konuş. Şu zamana kadar ben oyunda 1 kez dahi olsun küfür etmiş kişi değilim. Haa 1 kere ettim evet. Oyunu bırakmama sebep olan olay yüzünden, bardağı taşıran son damla yüzünden ettim doğrudur. Fakat beni senin tehtitlerin kesmez.
Sen kimin ne mal olduğunu biliyosun da biz derede yüzen sazan mıyız? Senin bildiğin şeylerin katlarcasını biliyorum. Ben burdaki herkesin ciğerini bilirim
(Beni yargılayacak en son kişisin)
Yanlış anlaşılmadan dolayı Civra özür dilerim. Mert adamız. Hatamız varsa, hatayı yaptığımız gibi özür dilemesinide biliriz.
Yazdığın yazıları tekrar tekrar okudum belki ben yanlış anlamışımdır diye. Fakat senin yazılarına (-) olumsuz yönden destekler çıkınca senin art niyetli olduğunu düşündüm ki o yüzden yazılarımın en sonuna " Yanlışım varsa afedersiniz. " ekledim. Aslında senin konuşmaların benim çok hoşuma gidiyor. Seni bu yönden kendime örnek seçiyorum. Fakat konuşmandaki alaycılık zoruma gitti.
Olaya kişi yönünden değil icraat yönünde baktım. Ben kimseye " Sen, o, şu, bu vs. " yönünden bakmadım. Ortaya koyduğu fikir hoşuma gidiyorsa sonuna kadar savunurum ki beni bu yüzden kimse eleştiremez ona bu hakkı tanımam!.
Fenomen sen demişsin " konumuna görede hareket etme öyle bir çarpar ki dalgalar konumun değişir sövdüğün yollar ızdırap olur.. " eğer ki bu sözün bana ise önce düşün, tanı karşındaki adamı sonra ileri geri konuş. Şu zamana kadar ben oyunda 1 kez dahi olsun küfür etmiş kişi değilim. Haa 1 kere ettim evet. Oyunu bırakmama sebep olan olay yüzünden, bardağı taşıran son damla yüzünden ettim doğrudur. Fakat beni senin tehtitlerin kesmez.
Sen kimin ne mal olduğunu biliyosun da biz derede yüzen sazan mıyız? Senin bildiğin şeylerin katlarcasını biliyorum. Ben burdaki herkesin ciğerini bilirim
Yanlış anlaşılmadan dolayı Civra özür dilerim. Mert adamız. Hatamız varsa, hatayı yaptığımız gibi özür dilemesinide biliriz.

..
.\.Emre./.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
sen derende yüzmeye devam et ben lafı ortaya attım konu senın adına açılmış bi konumu? -Hayır..
haaa sana gelince konumuna dikkat et gün gelir devran döner
haaa sana gelince konumuna dikkat et gün gelir devran döner

xXFENOMENXx
Ya beyler , birbirimizi kırmaya inanın hiç ama hiç gerek yok.
Arkadaşlar bir proje ortaya koymuşlar , tamam güzel inşaallah düşündüklerini hayata geçirebilir ve başarılı olabilirler.
Tezcan kardeşim , isim konusunda haklısın , ama bunun hiç önemi yok.
Yani isim önemli değil , değiştirilebilir.
Belki ne manaya geldiğini bilmiyorlar , sana anlatmak düşmüş anlatmışsın , tamam bırak ister değiştirsinler , ister aynen
devam etsinler.
Bu bence sorun olamaz.
Velhasıl , bu tarz girişimler düzenleyen arkadaşlarımı her zaman takdir etmişimdir.
Sen haklısın , sen haksızsın , sözlerini bırakın.
Hepimiz yaşımızı başımızı almış , koskoca adamlarız , oyuna bu kadar kendimizi vermek hoş değil.
Bırakın kim ne yapıcaksa yapsın , destek olun veya olmayın ,
ama yapılanları daha en başta yargılayıp , bu oluşumu ortaya koyanların heveslerini kırmayın.
Tekrardan başarılar arkadaşlar ...
Umarım , her şey gönlünüzce olur...
Arkadaşlar bir proje ortaya koymuşlar , tamam güzel inşaallah düşündüklerini hayata geçirebilir ve başarılı olabilirler.
Tezcan kardeşim , isim konusunda haklısın , ama bunun hiç önemi yok.
Yani isim önemli değil , değiştirilebilir.
Belki ne manaya geldiğini bilmiyorlar , sana anlatmak düşmüş anlatmışsın , tamam bırak ister değiştirsinler , ister aynen
devam etsinler.
Bu bence sorun olamaz.
Velhasıl , bu tarz girişimler düzenleyen arkadaşlarımı her zaman takdir etmişimdir.
Sen haklısın , sen haksızsın , sözlerini bırakın.
Hepimiz yaşımızı başımızı almış , koskoca adamlarız , oyuna bu kadar kendimizi vermek hoş değil.
Bırakın kim ne yapıcaksa yapsın , destek olun veya olmayın ,
ama yapılanları daha en başta yargılayıp , bu oluşumu ortaya koyanların heveslerini kırmayın.
Tekrardan başarılar arkadaşlar ...
Umarım , her şey gönlünüzce olur...