Daha ne denebilir...
Hırsızlar bu özellik sayesinde yeni maskeleriyle insanları dolandırmaya devam edecek...
İki Nick Arasındaki Tüm Farklar [Görselleştirilmiş Anlatım]
Re: İki Nick Arasındaki Tüm Farklar [Görselleştirilmiş Anlatım]
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
bunun örneği meranda bolca var.XTIMURX yazdı:Daha ne denebilir...
Hırsızlar bu özellik sayesinde yeni maskeleriyle insanları dolandırmaya devam edecek...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Birkaç önemli noktaya değinmem gerekecek çünkü konu yanlış anlaşılıyor.
Öncelikle bu konuyu açma amacım "asla" İKV yönetimine serzenişte bulunmak değildir.Tam tersine bir teşekkürdür.Bu fırsatı verdikleri için.Serzenişim İKV oyuncularınadır.
Bir diğeri ise,hırsızlık konusunu düşünerek yazmadım bunları.Fakat çok az mantık yürütülürse onun da gerçekleşebileceği aklınıza geliyor.1-2 mynet hesabı açın kendinize.Kullandığınız nickleri sürekli bir iki harf değiştirerek/ekleyerek yeni bir karaktere koyun.Böylece kendi adınıza sahte karakter açılması önlenir.
Öncelikle bu konuyu açma amacım "asla" İKV yönetimine serzenişte bulunmak değildir.Tam tersine bir teşekkürdür.Bu fırsatı verdikleri için.Serzenişim İKV oyuncularınadır.
Bir diğeri ise,hırsızlık konusunu düşünerek yazmadım bunları.Fakat çok az mantık yürütülürse onun da gerçekleşebileceği aklınıza geliyor.1-2 mynet hesabı açın kendinize.Kullandığınız nickleri sürekli bir iki harf değiştirerek/ekleyerek yeni bir karaktere koyun.Böylece kendi adınıza sahte karakter açılması önlenir.
2006-2013
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
oyun parası verip e-pin alıp adımı degiştiricem diye kandırılanlar cok oldu bu imkan sayesinde...forumda bu konudan muzdarip soyuldum diye resim koyanlarda , bölgeden bla bla kişisine para verdim e-pin isim şifresi kodu vermedi diye serzenişte bulunanlardan görduk 
Şahsen benim kınadığım nokta,oyunda önceden XxxxXxxX şeklinde isim acılabiliyormus.Sonra bunu yöneticiler yasaklamış ve Xxxxx olmuş o tarihten sonra yeni acılan karakter isimleri.Şimdi buraya kadar herşey normal.Güzel de bi düşünce hani,arkadaş listende ekli değilse kişiye pm atmak zor oluyor filan...
Peki ne oldu da bu isim değiştirme mevzusu tekrardan izin verildi fuarda? Amaç belli para karşılığı al şifreyi.yani parayı veren dudugu calar misali...Ben burda 2 şeyi kınıyorum.
1.) Madem izin veriyorsunuz ve maden İKV YÖNETİMİ olarak paraya ihtiyacınız var (ki oyunu gelişmesi icin para şart) o zaman daha önce dağıttınız D&R TEKNOSA BİMEKS gibi yerlere zarf gönderseydiniz belki 1 haftada belki 2 haftada....Biz İzmir'de de olsak Muş'da da olsak o kutudan alınca oradaki çalışanlar şifreyi bize de verirdi ve kutular daha cok satılırdı.Yönetim gene kazanırdı , hemde Tüm Türkiye genelindeki oyuncular mutlu olurdu...
2.)Para ihtiyacı aşikar , fuarda da tanıtım şart.Tamam fuarda da verin şifreyi ama bence Tüm Türkiye adına verilmeliydi...Sorarım size , oyunda tanıdığım 16 - 17 yaşında cok oyuncu var.Hadi ailesinden izin almasını filan gectim de hangisi hem yol masrafı hem de diger masrafları karşılayıp yola cıkıp gelebilecek?
Fuarda ufak tişört-oyuncak-anahtarlık-heykel artık aklınıza ne gelirse ikv amblemli verilebilirdi.
Zamanında açtığım bi büyücüm vardı Ooohezabüyüooo gibi.Sonra tipini beğenmedim
dedim yeni buyu acayım heza buyu şeklinde e tabi olmadı , diger actıgımda silinmedi.Mecbur gene Ooo şeklinde actık kastık.Şahsen elimde öyle şifre olsaydı ismini ya büyücühezae ya da büyücüHEZAE yapardım...Hakkatende daha önce bildiğim karakterler var oyunda,ismi papatya ise mesela şimdi olmuş IIIııLpApAtHyAıııIII gibi.vallahi delirmemek elde degil :shock:
Şahsen benim kınadığım nokta,oyunda önceden XxxxXxxX şeklinde isim acılabiliyormus.Sonra bunu yöneticiler yasaklamış ve Xxxxx olmuş o tarihten sonra yeni acılan karakter isimleri.Şimdi buraya kadar herşey normal.Güzel de bi düşünce hani,arkadaş listende ekli değilse kişiye pm atmak zor oluyor filan...
Peki ne oldu da bu isim değiştirme mevzusu tekrardan izin verildi fuarda? Amaç belli para karşılığı al şifreyi.yani parayı veren dudugu calar misali...Ben burda 2 şeyi kınıyorum.
1.) Madem izin veriyorsunuz ve maden İKV YÖNETİMİ olarak paraya ihtiyacınız var (ki oyunu gelişmesi icin para şart) o zaman daha önce dağıttınız D&R TEKNOSA BİMEKS gibi yerlere zarf gönderseydiniz belki 1 haftada belki 2 haftada....Biz İzmir'de de olsak Muş'da da olsak o kutudan alınca oradaki çalışanlar şifreyi bize de verirdi ve kutular daha cok satılırdı.Yönetim gene kazanırdı , hemde Tüm Türkiye genelindeki oyuncular mutlu olurdu...
2.)Para ihtiyacı aşikar , fuarda da tanıtım şart.Tamam fuarda da verin şifreyi ama bence Tüm Türkiye adına verilmeliydi...Sorarım size , oyunda tanıdığım 16 - 17 yaşında cok oyuncu var.Hadi ailesinden izin almasını filan gectim de hangisi hem yol masrafı hem de diger masrafları karşılayıp yola cıkıp gelebilecek?
Fuarda ufak tişört-oyuncak-anahtarlık-heykel artık aklınıza ne gelirse ikv amblemli verilebilirdi.
Zamanında açtığım bi büyücüm vardı Ooohezabüyüooo gibi.Sonra tipini beğenmedim
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Dıstrıct Area
XxSpArOwXxFaTiHx v1 le gelen ılk nıckım .... X lerı koyma sebebım özentılıktı.
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
KaraXHayalet yazdı:Güzel anlatım bazı yerlerine güldüm![]()
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
v1 modelinde açanlar cidden aç değildi doğru söylemişsin 
hele bankada aktarım yapmak isteyenler, gm sananlar falan filan çok rastladım!
benim nickim GRAND ama şimdi birisi açsaydı bu nicki xxXXXxoooooOoooooOOOGRANDOOOooooOooooxXXXxx olurdu heralde
hele bankada aktarım yapmak isteyenler, gm sananlar falan filan çok rastladım!
benim nickim GRAND ama şimdi birisi açsaydı bu nicki xxXXXxoooooOoooooOOOGRANDOOOooooOooooxXXXxx olurdu heralde
http://bit.ly/qM7njk
Emeğine sağlık iyi ve uğraştırıcı bir konu olmuş olsa gerek .
Tabi zamanında çok ayrıcalığını gördük ismimizin v1 olduğu için .
Bu ayrıcalığın devam etmesinide isterdik ama dediğin gibi başkaları 'ben neden açamıyorum ? ' gibi lafları yüzünden en sonunda muradına erdiler.
İyi forumlar...
Tekrardan emeğine sağlık.
Tabi zamanında çok ayrıcalığını gördük ismimizin v1 olduğu için .
Bu ayrıcalığın devam etmesinide isterdik ama dediğin gibi başkaları 'ben neden açamıyorum ? ' gibi lafları yüzünden en sonunda muradına erdiler.
İyi forumlar...
Tekrardan emeğine sağlık.
XXCEZAXX
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
İtiraf etmeliyim ki bu değişikliğin üstünden uzun süre geçti ve gözlerim artık alışıyor gibi.Ama ne olursa olsun bu düşünceden vazgeçmeyeceğim.Lütfen isim değiştirirken özen gösteriniz.Türkçe'yi bozmayınız,gözleri yormayınız:)
2006-2013
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Şimdi yeni gelen akçe sistemiyle IKV'ninde diğer oyunlardan farkı kalmadı.Silahlardan çıkan saçma sapan ışıklar..izdirapgrafik yazdı:Dostum sen yanlış söylüyorsun.Benim serzenişim yönetime değil oyuncularadır.Ayrıca bu sistemin yanlış hiçbir yanı yok.v1 nickli olmama rağmen ben bu sistemi destekliyorsam herkesin susması lazım.Para kazansınlar tabii.Senin arkadaşlarının dediklerini benim arkadaşlarım da söylüyor.Bu konuyu da yukarıdaki gibi açmayı planlıyorum bir gün.Onların grafikten,görsel efekten kasıtları,elden ayaktan kafadan gözden çıkan gerizekalı saçma ışıklardan başka bir şey değil.Geri kalan grafik özellikleriyle ikv'nin yanına bile yaklaşamazlar.Ego tatmin etme isteği bol bizim milletimizde.Aynı nick olayı gibi aslında.Elden ayaktan ateşler,ışınlar çıkmadığı zaman oyunun grafikleri kötü oluyorKurtlarxfearx yazdı:Sonuna kadar katılıyorum. Para kazanmak için harcadıkları bu çabalar yerine oyundaki hataları düzeltmeyle uğraşsalarda İKV yi ilk defa duyan veya başkalarından gören kişilerden ''ezik oyun'' ''grafikleri berbat'' gibi eleştirilere maruz kalınmazdı. Yanlış anlamayın ben böyle düşünmüyorum sadece arkadaşlarımın dediğini söylüyorum.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI