ben müslümanım domuz için çalışmam :lol:KaraXHayalet yazdı:Domuz için çalışacağız be yükseliş cemiyetini tekrar kuramak için çabalayacağız herhaldeMaSSacHuSeTT yazdı:ben hiç bi şey anlamadım teşkilat için çalışıoduk hani :lol: şimdi fare adamlaramı çalışacaz makineleremi yoksa tek tabancamı takılacaz :|![]()
???????? Karşınızda!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Re: ???????? Karşınızda!
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
sorunlar
Rabotlar çok saçma ikvde olmamalıydı
2- elinden alev çıkan kadının eli çok berbat daha iyi grafik bekleriz
3- ikvdeki saltanatlar çok az kalıyor tam en iyi oluyorsun hopppp düşüyorsun yeni şeyler geliyor olmuyor böyle
3- ikvdeki saltanatlar çok az kalıyor tam en iyi oluyorsun hopppp düşüyorsun yeni şeyler geliyor olmuyor böyle
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

KINIYORUZ

KINIYORUZ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
hiç güncelleme gelmese daha mı iyi :evil: hem herkes senin gibi olacak. herkese set dağıtıp seni mahrum bırakmayacaklar merak etmeLiberator yazdı:sorunlar
arkadaki kadın kimse artık, "paşa gönlüm öyle istiyor." derken öyle bi söyledi ki bi kötü adam gülüşü bekledim orada
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- EmptyHeart
- Acemi Savaşçı
Çemberlitaş eklentisi gayet güzel olmuş, videosuda öyle. İlgimi çekti doğrusu. Ama bu grup bölgesinin bizleri çok uğraştıracağı belli
llic Est Havd Devs Hic Tantvm Jvnon
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Tamam kolayı var bırak oyunuMaSSacHuSeTT yazdı:ben müslümanım domuz için çalışmam :lol:KaraXHayalet yazdı:Domuz için çalışacağız be yükseliş cemiyetini tekrar kuramak için çabalayacağız herhaldeMaSSacHuSeTT yazdı:ben hiç bi şey anlamadım teşkilat için çalışıoduk hani :lol: şimdi fare adamlaramı çalışacaz makineleremi yoksa tek tabancamı takılacaz :|![]()
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
o zamanda sıkılıyorum hep site hep site olmuyo
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Herkese Hayırlı Olsun..
Ancak bana göre grup bölgesi olması iyi olmamış.Yeni seviyelerin çıkması tercihimdir.Oyunda yüzlerce 49Lvl var.
Bazı arkadaşlarım seviye limitinin 49Lvl olması nedeniyle oyuna soğuk bakıyorlar...
Ancak bana göre grup bölgesi olması iyi olmamış.Yeni seviyelerin çıkması tercihimdir.Oyunda yüzlerce 49Lvl var.
Bazı arkadaşlarım seviye limitinin 49Lvl olması nedeniyle oyuna soğuk bakıyorlar...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
anladığım kadarıyla, teşkilatı sevmiyoruz sürekli emir geldiği için. "hele bi zamanı gelsin de onları da süründürücem
" ayağına yatıyoruz. bi nevi köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- EmptyHeart
- Acemi Savaşçı
mitmet yazdı:anladığım kadarıyla, teşkilatı sevmiyoruz sürekli emir geldiği için. "hele bi zamanı gelsin de onları da süründürücem" ayağına yatıyoruz. bi nevi köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz
İlginç bir tahmin
llic Est Havd Devs Hic Tantvm Jvnon
- justine
- FareAdam Düşmanı
Comader yazdı:Teşkilata karşı isyanda olduğumuz açıkama bu onlarla savaşacağımız anlamına gelmiyor.Bence iki taraftan da görev alan çifte ajanlar olucaz.''İki ters bir düz'' sözünden bunu çıkardım
Mantıklı yaklaşım..
Ama ben Agah Bey e karşı savaşmam ağa :mrgreen: Elini öper helallik isterim o kadar :lol:

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!