DOST LONCASI
- Kabusxmusti
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
Re: DOST LONCASI
savaş hayırlı ugurlu olsun başkanlıgın kardeşim başarılarınızın devamını dilerim
OYUNU BIRAKTI
SUNUCU : TILSIM
SUNUCU : TILSIM
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
kATILIYORUM musti e hayırlı ugurlu olur insallah
kabusx olarak yanındayız biz devamlı olarak
basarılarınızın devamını dilerim
iyi forumlar dilerim
kabusx olarak yanındayız biz devamlı olarak
basarılarınızın devamını dilerim
iyi forumlar dilerim
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Savaş kardeşim hayırlı olsun senın olmana cok sevindim sati DOST adını bulanlarda sizdiniz başarıalr dilerim DOST lar .....
REALXÇIĞLIK
REALXÇIĞLIK
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Hayırlı olsun savaş abi...Mustafa abi niye oyunda hiç yoksun geçen açıktın elli efa pm attım cevap vermedin.(Alımlar ne zaman başlıyor :?: )
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- cCcmuratcCc
- Cin Avcısı
bu arada savaş hayır olsun olmasına da bu listede acaba ablamla benim nie adım yok bi unutkanlık mı söz konusu yoksa ....Sfenks yazdı:***DOST LONCASI BUNDAN SONRA KATILIM , PAYLAŞIM VE DOSTLUK-ARKADAŞLIK BAĞLAMINDA AŞAĞIDAKİ KADROSU İLE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR...
***DOST LONCASI BAŞKANI VE ÜYELERİ GEREK GÖRDÜKLERİ VE ONAYLADIKLARI TAKDİRDE BU LİSTEDE DEĞİŞİKLİK YAPILACAKTIR...
***BUNDAN ÖNCE BİZİMLE BİRLİKTE YOL ALMIŞ OLAN DOST LONCASI ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ...
Dostxpetrocelli- Kurucu
1-Dostxpervane- Başkan
2-Dostxsfenks
3-Dostxyadigarbey
4-Dostxsedat
5-Dostxasmera
6-Dostxredsonya
7-Dostxasiusta
8-Dostxmagicgirl
9-Dostxstilist
Bu liste dışında "Buradan tarafımdan açıklanmadığı sürece" hiç bir Dost Loncası üyesi bulunmamaktadır...
Loncamıza alım yoktur..
Dostxmurat

Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Selam Dostlar,
Pazar günü bir toplantı yaptık uzun tartışmaların ardından ihale bana kald:)Tabi ki kararların hepsi oylanarak ve tek tek görüşler sorularak alınır bizim loncamızda o yüzden biraz uzun sürer toplantılar,hele bir de işin içine espriler,muhabbetler girerse ohooo:))Yani bu başkanlık işi göstermeliktir...
Çok fazla kişi gözüküyordu lonca kadrosu,ancak çok uzun zamandır oyunda gözükmüyorlardı,kimi kişisel nedenler,kimi iş,kimi okul,kimi bıkkınlık,kimi kırgınlık vs uzar gider...Biz de kuru kalabalık olucağına hiç olmasın dedik ve çok uzun zamandır oyunda gözükmeyen ayrıca ayrıldığını bildiren arkadaşları listeden sildik...
Listedeki Dostlar oyun içerisinde bulunan insalardır,oyun içerisinde bulunmayacak ya da Murat gibi bulunamıcak olanları da yazmadık.
Tabi ki eski Dostlardan oyuna dönecek olanlar bize oyun içerisin de ulaşırlarsa lonca tarafından değerlendirilir, listeye adları yazılır ve kaldığımız yerden muhabbetimize devam ederiz..Murat kardeşim senin uzun zaman giremiceni tahmin ettik biz,adam polis oluyor dedik sokmazlar bunu ikv ye:))Tabi ki sen bu loncanın en sevilen üyelerindensin,ancak dediğim gibi giremicek olanları yazmadık...
İyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkürederim.
Beyazmai-Dostxpervane
Pazar günü bir toplantı yaptık uzun tartışmaların ardından ihale bana kald:)Tabi ki kararların hepsi oylanarak ve tek tek görüşler sorularak alınır bizim loncamızda o yüzden biraz uzun sürer toplantılar,hele bir de işin içine espriler,muhabbetler girerse ohooo:))Yani bu başkanlık işi göstermeliktir...
Çok fazla kişi gözüküyordu lonca kadrosu,ancak çok uzun zamandır oyunda gözükmüyorlardı,kimi kişisel nedenler,kimi iş,kimi okul,kimi bıkkınlık,kimi kırgınlık vs uzar gider...Biz de kuru kalabalık olucağına hiç olmasın dedik ve çok uzun zamandır oyunda gözükmeyen ayrıca ayrıldığını bildiren arkadaşları listeden sildik...
Listedeki Dostlar oyun içerisinde bulunan insalardır,oyun içerisinde bulunmayacak ya da Murat gibi bulunamıcak olanları da yazmadık.
Tabi ki eski Dostlardan oyuna dönecek olanlar bize oyun içerisin de ulaşırlarsa lonca tarafından değerlendirilir, listeye adları yazılır ve kaldığımız yerden muhabbetimize devam ederiz..Murat kardeşim senin uzun zaman giremiceni tahmin ettik biz,adam polis oluyor dedik sokmazlar bunu ikv ye:))Tabi ki sen bu loncanın en sevilen üyelerindensin,ancak dediğim gibi giremicek olanları yazmadık...
Beyazmai-Dostxpervane
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ---
Savaşım Başkanlığın Hayırlı Uğurlu Olsun Öncelikle...
Oyunda bana ulaşırsan görüşmek istediğim özel bi konu var
Oyunda bana ulaşırsan görüşmek istediğim özel bi konu var
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- cCcmuratcCc
- Cin Avcısı
Bu kadar mı sözünüz hani dostluk hani kardeşlik sizin dostluğunuz oyunda mı yoksa gerçek hayat mı bu arada aklınızda bulunsun beni ve ablamı loncaya metin abi aldı ancak o derse sizi loncadan çıkartım öle olur yoksa ben mustafa Sfenks falan tanımam etmem ....Beyazmai yazdı:Selam Dostlar,
Beyazmai-Dostxpervane
buarada oyuna dönüyorum okulun pclerine ikv yi yüklüyoz burda arkta var lodosxkıyamet (burak)
artık o olursa hergün oyunda olurum perşembe günü oyundayım ....
Eskiden Dostxmurattı
artık pegasuss

Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
- kFygFb
- Kobra Takipçisi