Titx loncası hakkında bilinmesi gerekenler ==>

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxumut
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Titx loncası hakkında bilinmesi gerekenler ==>

Mesaj gönderen Titxumut »

[img]Madem ben paranızı çaldım ..resım veya kanıt ıkı arkdas cnquerorxbalamır adlı çarımı çalerken yakalandınız ıkı kısı olup adımı hırsıza çıkartmaya çalıstınız :) sız kımsınız bebeler ...neyden bahsedıyorsunuz ..hırsız olan sızlersınız alınmadık parayı kımse sıze vermez Sımdı karsımdan defol ıkı kelımeyı yan yana qetır madem para olayı var foto alsana okadar cahılmısın ....kurnaz bıde çar almaya kalkıyor 300 m ye sence o para helal mı .
sımdı Hoşt*çakal
[/img]
Titxumut
Mcbalamir(silindi)
Titxtabip(silindi)

Resim
Kullanıcı avatarı
Titxaybala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Titxaybala »

Cevap verme tenezzülünde bulunmayayım diyorum bizi bilen bilir diyorum ama malesef o kadar cahil ve kapasitesi sınırlı oyuncu var ki, sırf kişisel sorunlarını ve kuyruk acılarını dindirmek adına, çakallarla ağız birliği dahi ediyorlar ( Konu içinde yorum yapan bir - iki kişi ) ucube denen ahlak yoksunu yaratık ile aynı kaptan yiyorlar, neden mi sırf TİT Loncası na karşı besledikleri kıskançlık ve çekememezlikten ötürü...

TİT Loncasında bir çok bayan oyuncu var, sizler kalkıp utanmadan, Anneniz ile bir tutarak hakaretler, küfürler ve bel altı sözcükler ile taciz ediyorsunuz, sonra ağzınızın payını alınca vay efendim bir bayan böyle konuşamaz diye yaygaraya başlıyorsunuz, kusura bakmayın bizler sizlerden daha erkeğiz, eğer erkeklik bu ise....

TİT Loncası olarak bu güne dek hiç bir şaibenin içinde olmadık, adımızı lekelemedik, üç kuruş üç item uğruna şeref ve haysiyetimizden ödün vermedik, herkese nasip olmaz bu erdemlerin sahibiyiz her daim, her türlü iddia yı iddia eden kişi ispat etmek zorundadır.

Ucube ( Adı üstünde teşbihe gerek yok ) denen yaratık ve diğerleri hala öğrenemediler, bizler sizin seviyenizde insanlar değiliz ki, laflarınızla hakaretlerinizle bizi sindirebilesiniz, yaptığınız ahlaksızlıklara, hile ve hırsızlıklık lara göz yumalım... Asla çünkü bizler her zaman haksızlığın karşısında olmaya devam edeceğiz...

İnsan olamıyorsanız biraz insan taklidi yapmaya çalışın.

İyi forumlar.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı
Resim
Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Bu kızın felsefesine hayranlığımı bir kez daha huzurunuzda dile getirmek istiyorum. :D

*Yukarıda yazdıklarına kendisinin bile inandığından şüphe duymaktayım.

*tİT loncasının (sözde Lonca :lol: ) Şahibeli işlere karışmadıklarından,gayet ahlaklı davrandıklarından, oyunu Şereflice oynadıklarından ws.. ws.. ws.. bahsetmiş. Loncasına toz kondurmamış.

*Sözde tit loncası sancağın on numara insanları ile dolu. ( Nedense adamlarını hırsızlık iddası ile loncadan uzaklaştırıyorlar :D ).

*En ahlaklı loncalar sözde ancak reisleri olan ahlak yoksunu insan bölgeden oyunu bıraktım diyerek saatlerce millete küfür eden ahlak yoksunu ve Lodos klandan titxali ve reis çarlarından gene tarafıma edilen küfürler ws.. ws.. ws.. Ne kadar ahlak sahibi insanlar olduğunu ortaya koymaktadır.

*Millete insanlık dersi vermeye kalkanlar oyunda ailevi değerlere hakaret edip bununla yetinmeyerek milleti kendiyle uğraştırıp reklam yapmak amaçlı teşvik eden bir insanın loncasında bulunuyor. Sonrada ben ve siz değerli arkadaşlarıma ağır hitamlarda bulunuyor.

*Vatan,Millet,Din deyip orada,Burada,Şurada reklam yapan ancak oyuna girdiğinde millete hakaret,Küfür eden bir insanın Loncasındaki insanın yazdıklarını okudunuz yukarıda. Size ne kadar mantıklı geldi ? Sizce tit Loncası dediği kadarda masummu ?

*Sunucuda bunlara göre herkes suçlu bir tek kendi loncalarındaki adamlar günahsız. Aklı başında bir insan cewap yazsın tit adını duydugunuzda size yukarıdaki kendilerini övdükleri cümle aklınıza geliyormu?

*Sözde oyundaki gençlerin öncüsü doğru yol gösterici olmayı planlıyor ve bu doğrultuda ilerliyorlar. Allah aşkına soruyorum? Bir insan bu kadar iyimser olması halinde klan kanalından saatlerce küfür edermi ?

Bir kezde mert delikanlı olun yaptığınız bir hatanın arkasına sığınmak yerine ortaya koyun. Delikurt bir kerede hakkında atılan bir iddayı mertçe doğru de o zaman seni adamdan sayacağım.!

İyi forumlar..
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Kanıt isteyen kimlerse versin msn sini göndereyim kanıtları hiç bir zaman kanıtsız konuşmayacagımı söy ;) lemiştim.Buraya koy derseniz o başka ama kimseler görmeden siliniyor küfür içerikli oldugundan...
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön