İKV ne kadar genişlerse o kadar bozulur. Şuan ki piyasanın durumu bozulduğu gibi. İKV yönetiminden aylardır madenler hakkında düzeltim yapılmasını istememize rağmen yönetim hala başka uğraşlar peşinde.
Unutmayalım ki daha önceki zamanlarda İKV hakkında kutu vs. şeyler yoktu. Yönetim ücretiz olarak İKV'ye oyuncuların katkı vermesini sağlıyordu. :?
Hayırlı geceler.
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Doğudaki illere kutu göndermediler şimdi genişletilmiş kutu çıktı daha normal kutu alamıyoruz onumu alcaz
)
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
:mrgreen: :mrgreen:yusuferkam yazdı:Doğudaki illere kutu göndermediler şimdi genişletilmiş kutu çıktı daha normal kutu alamıyoruz onumu alcaz)
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
yusuferkam yazdı:Doğudaki illere kutu göndermediler şimdi genişletilmiş kutu çıktı daha normal kutu alamıyoruz onumu alcaz)
Piskan
Piskanfour
Piskanfive
Piskansix
Oyun Ne Güzel Yhaw..Taktir Ettim
Doğu Batı Ayrımı Yok Baksana..
Doğudada Yok Türkiye'nin En Batısı Balıkesir'dede Yok Ne Güzel Bişey :mrgreen:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Şu anda destek ekibinin madenler konusunda calıstığını duydum...Az sabırEsadullah yazdı:İKV ne kadar genişlerse o kadar bozulur. Şuan ki piyasanın durumu bozulduğu gibi. İKV yönetiminden aylardır madenler hakkında düzeltim yapılmasını istememize rağmen yönetim hala başka uğraşlar peşinde.
Unutmayalım ki daha önceki zamanlarda İKV hakkında kutu vs. şeyler yoktu. Yönetim ücretiz olarak İKV'ye oyuncuların katkı vermesini sağlıyordu. :?
Hayırlı geceler.
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
[/quote]Şu anda destek ekibinin madenler konusunda calıstığını duydum...Az sabır[/quote]
Nerden duyduğunu bize de söylermisin
Nerden duyduğunu bize de söylermisin
2009-2013
Genişletme paketi 5 Aralıkta mı çıkacak? Yazılandan tam anlamadım, biz fuarda yeni genişletme paketini alabilecek miyiz?
Hadi bakalım.
Öyle birşey söz konusu değildir. Fuar'da sadece yeni gelecek olan Genişleme Paketi'nden çok özel görüntüler gösterilecek.DarkShare yazdı:Genişletme paketi 5 Aralıkta mı çıkacak? Yazılandan tam anlamadım, biz fuarda yeni genişletme paketini alabilecek miyiz?
2009-2013