Aynengothiic yazdı:Cunocuneyt yazdı:KADİMİ 6 KİŞİ İLE KESMENİN YADA 3 KİŞİ İLE KESMENİN YOLLARINI BİLİYORMUSUNUZ ? AMA ARKADAŞLAR MUTLULUK BU DEİL BEN SAVAŞÇIMLA 9 AYDIR BU KADİMİ YAPAMADIM SIRF SİZİN GİBİ İNSANLARIN BEN EN İYİSİNİ YAPARIM, YAPAMAZSAMDA KAÇARIM DÜŞÜNCELERİ GİBİ DUYGULARI YÜZÜNDEN HALA GÖREVİMİ YAPMIŞ DEİLİM. İŞİ BİLENLER YANDAŞÇI OLUYOR. İŞİ BİLMEYENLER YARDIMCI OLUYOR, KULLANILIYOR. ŞİMDİ BURAYA ÇIKMIŞŞINIZ KADİM BENNEM KAÇ KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR DİYORSUNUZ. SİZİN İSİMLERİNİZİ VE SİZİ TANIYORUM SELAM ALIP VERİYORUM AMA BİR KEZ OLSUN KADİM GÖREVİNİ YAPAMAYAN ARKADAŞLAR GELSİN YARDIM EDELİM FİKRİ ZİHNİYET SİZİN GİBİ KİŞİLERDE OLUŞMAMIŞ ANLAŞILAN. ANCAK YAN ÇARINIZA KESERSSİNİZ ÇİFT OTURUMLA SONRADA KADİMLER 30M 40M 50M DİYE SATARSINIZ. ARKADAŞIM SİZE BU OYUNDA YARDIM ETMEYEN İNSAN OLMUŞTUR ELBET AMA ÇOĞU KEZ YARDIMLARLA BU SEVİYELERE GELDİĞİNİZİ UNUTMAYIN. KADİM OLMASADA OLUR. AMA SİZLERİN HALİ BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE NE OLUR BİLEMEM. KADİM 3 KİŞİ İLE KEŞİLMİŞTİR. EEE NE OLMUŞ YANİ İHTİYACI OLANLARA MI KESİLMİŞTİR. YOK EEEE KİME KENDİNİ DAHA FAZLA KAZANMA DAHA FAZLA EL ÜSTÜNDE TUTAN BUGÜN VAR YARIN OLMAYACAK OLAN İNSAN OĞLUNUN BENCİL DUYGULARI İLE KESİLMİŞTİR ANLAYACAĞINIZ BOŞU BOŞUNA KEŞLMİŞTİR. BUNU TEBRİK EDEMEYECEĞİM KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR NEDENİ İSE FAYDALI OLAN BİR AMAÇ UĞRUNA KESİLMEDİĞİ İÇİN SADECE YAZIKLAR OLSUN DEYECEĞİM.
9 AYDIR NERDESIN SEN KARDES KADIMLE TOP OYNAR OLDU ARTIK SUNUCU HEBERINMI YOK
KaDiM 6 KiŞi KeSiLDi....
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: KaDiM 6 KiŞi KeSiLDi....
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Pazar günü saat 21:00 den sonra oyundayım. Çarımın adı Cünocüneyt Eğer sizde bu zamanda oyunda olursanız konuşuruz. Kadim görevleri olanlara yardım edeserseniz Allah razı olsun derim.
FERRAND
- adresbu
- Tılsım Tanığı
ßizimkılerı Toplarız Oke Tekrar denerız 
Herkes oyunda olur İse
Herkes oyunda olur İse
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
BANA 1 SAVAŞÇI VERSİNLER VURMASIN SADECE NARA ATIP DOLANDIRSIN BEN TEK BÜYÜ KESERİM YEŞİLİ ...!
Emoookardeşi
Emoookardeşi

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
tebrikler güzel iş başarmışsınız
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
adresbu yazdı:ßizimkılerı Toplarız Oke Tekrar denerız
Herkes oyunda olur İse
şimdi saat 19:30 pazar birazdan oyundayım arkadaşım umarım görüşebiliriz.
FERRAND
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
bizim arkadaş 50 cana kadar tek başına getirdi yeşili birileri gelemse keserdi de muhtemelen ne çeken vardı ne nara atan sırf denemek için. kudrette bitmiyor yeterki zamanında medini aç. ayrıca maraton takısı hiç yokeerrddii24 yazdı:BANA 1 SAVAŞÇI VERSİNLER VURMASIN SADECE NARA ATIP DOLANDIRSIN BEN TEK BÜYÜ KESERİM YEŞİLİ ...!
Emoookardeşi
zaten başlık yeşil değil kadim
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- adresbu
- Tılsım Tanığı
Sanatkarr yazdı:bizim arkadaş 50 cana kadar tek başına getirdi yeşili birileri gelemse keserdi de muhtemelen ne çeken vardı ne nara atan sırf denemek için. kudrette bitmiyor yeterki zamanında medini aç. ayrıca maraton takısı hiç yokeerrddii24 yazdı:BANA 1 SAVAŞÇI VERSİNLER VURMASIN SADECE NARA ATIP DOLANDIRSIN BEN TEK BÜYÜ KESERİM YEŞİLİ ...!
Emoookardeşi
zaten başlık yeşil değil kadim
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Teşkilat sunucusunda
Kadim : 3 kişi
Yeşil : 2 kişi ile kesildi
Kadim : 3 kişi
Yeşil : 2 kişi ile kesildi