Desene 10 Yaşındaki Kuzenin kadar olamamışsınJouRney yazdı:Yaptıkların güzel hoş, 10 yaşındaki kuzenimde yapıyo aynılarını.. O yaptıkların çokta ahım şahım şeyler deiLFlip yazdı:Fan Arta katılmıyorum ama emin ol senden daha iyisini yaparımJouRney yazdı:Sen de yaptığını koy görelim ozmanFlip yazdı:Ozaman BelirticeksinNeyse Sıralaması Düşük olucak bir Çalışma için laf dalaşına girmicem
![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=58&t=42312
İncele istersen
Fan Art Taslak :)
Re: Fan Art Taslak :)

Ben sana kabiliyetsizsin demedim Fakat Kendine özgün şeyler yap veya izinli al çalışmalarımdan parçaları istersen psd dosyalarımı veririm yeterki isteJouRney yazdı:Desene Fan Art' a katılamayacak kadar kabiliyetsizim![]()

İyi niyetin için teşekkürler ...Flip yazdı:Ben sana kabiliyetsizsin demedim Fakat Kendine özgün şeyler yap veya izinli al çalışmalarımdan parçaları istersen psd dosyalarımı veririm yeterki isteJouRney yazdı:Desene Fan Art' a katılamayacak kadar kabiliyetsizim![]()
İtiraf ediyorum, ben arkadaşla beraber hazırladım Duvar Kağıdını . Hazırlarken farklı yerlerden örnekler topladık.. Arkadaşta senin resimleri görmüş. Ordan almış.. (Bu sefer inanabilirsin)
Duvar Kağıdını henüz göndermedim.. İstersen göndermeyim farketmez.. Küçük bişeyin için değmez yani..
İyi Akşamlar...
2009-2013
Tamam Göndere bilirsin Ama üstünde biraz daha çalış öyle gönderJouRney yazdı:İyi niyetin için teşekkürler ...Flip yazdı:Ben sana kabiliyetsizsin demedim Fakat Kendine özgün şeyler yap veya izinli al çalışmalarımdan parçaları istersen psd dosyalarımı veririm yeterki isteJouRney yazdı:Desene Fan Art' a katılamayacak kadar kabiliyetsizim![]()
İtiraf ediyorum, ben arkadaşla beraber hazırladım Duvar Kağıdını . Hazırlarken farklı yerlerden örnekler topladık.. Arkadaşta senin resimleri görmüş. Ordan almış.. (Bu sefer inanabilirsin)
Duvar Kağıdını henüz göndermedim.. İstersen göndermeyim farketmez.. Küçük bişeyin için değmez yani..
İyi Akşamlar...

[içerik silinmiştir.]
Düzenleme = RedNight
Düzenleme = RedNight
Biz sorunumuzu çözdük .Odiseus yazdı:Beyler tartışmayın her türlü ikinizin eserlerde dereceye girmez
Madem o kadar konuştun senin eserini de görelim
2009-2013