Nick Değiştirme Hk.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Karekter İsim Değiştirme Hk.
İsim değiştirme konusu hassas bir konu aslında.
Malum adam çarı çalar ve ismini değişir felan filan.Yönetim En iyisini ve en güvenilirini yapacağından eminim zaten
Biraz düşünülmesi gerekilen bir konu bence.
İsim değiştirme gerçekleşirse bir kısıtlama olacağı kesin ama bu sadece "İkv özel kutu" veya "Plus" gerekcesi olmamalı
bunlar basit ve herkezin yapabileceği şeyler.Daha ileri bir gerekce olmalı bence.
Malum adam çarı çalar ve ismini değişir felan filan.Yönetim En iyisini ve en güvenilirini yapacağından eminim zaten
Biraz düşünülmesi gerekilen bir konu bence.
İsim değiştirme gerçekleşirse bir kısıtlama olacağı kesin ama bu sadece "İkv özel kutu" veya "Plus" gerekcesi olmamalı
bunlar basit ve herkezin yapabileceği şeyler.Daha ileri bir gerekce olmalı bence.
Göster
- InCoRrEcT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Öncelikle Merhaba,
Sözüme başlamadan önce bu konu hakkında birçok eleştiri geleceğine eminim,ve başlıyorum...
Arkadaşlar isim değiştirme hakkında başlıyorum.Kimileri böyle söyleyecek - Hırsızlık Yap Adını Değiştir ! O Kadar kolay değil ama aramızda herkes elbet şuanda Nick'ni sevmiyor olabilir,bende buna dahilim.Eğer ki böyle bir uygulama gelirse karakterlerin ismi değiştirilirken isimlerin patentide alınmış olacak. Örn : ''Bykush Bykussh'' vb. Ve bu sayede herkes o kişinin kim olduğunu bilicek.
İkinci konumuza gelirsek..
Bir çok kişi oyuna başlarken hiç yüz tipi'ne bakmadan direkt olarak ismi yazıp başlamışlardır ki bilmiyorum ilk karakter açıcakken çıkan yüz tipi'ni kimler seviyor? + saç farklı sakal farklı renk yapan arkadaşlarımız olmuştur ; kasten,bilmiyerek... Ve yine böyle bir uygulama gelirse yüz tipini değiştirme hakkı bize tanınmış olur.
E peki İKV bundan ne kárı olacak ?
Tabi hiç birşey çıkarsız olmaz ki öyledir zaten.Tabi herzaman ki gibi İKV Özel Sürüm Kutusu' Alınarak bu işlem uygulanabilir ki BENCE !.
Aynı fikirde olan arkadaşlarımızın konu altına yorum atarak desteklerini bekliyorum.
İyi Forumlar..
Sözüme başlamadan önce bu konu hakkında birçok eleştiri geleceğine eminim,ve başlıyorum...
Arkadaşlar isim değiştirme hakkında başlıyorum.Kimileri böyle söyleyecek - Hırsızlık Yap Adını Değiştir ! O Kadar kolay değil ama aramızda herkes elbet şuanda Nick'ni sevmiyor olabilir,bende buna dahilim.Eğer ki böyle bir uygulama gelirse karakterlerin ismi değiştirilirken isimlerin patentide alınmış olacak. Örn : ''Bykush Bykussh'' vb. Ve bu sayede herkes o kişinin kim olduğunu bilicek.
İkinci konumuza gelirsek..
Bir çok kişi oyuna başlarken hiç yüz tipi'ne bakmadan direkt olarak ismi yazıp başlamışlardır ki bilmiyorum ilk karakter açıcakken çıkan yüz tipi'ni kimler seviyor? + saç farklı sakal farklı renk yapan arkadaşlarımız olmuştur ; kasten,bilmiyerek... Ve yine böyle bir uygulama gelirse yüz tipini değiştirme hakkı bize tanınmış olur.
E peki İKV bundan ne kárı olacak ?
Tabi hiç birşey çıkarsız olmaz ki öyledir zaten.Tabi herzaman ki gibi İKV Özel Sürüm Kutusu' Alınarak bu işlem uygulanabilir ki BENCE !.
Aynı fikirde olan arkadaşlarımızın konu altına yorum atarak desteklerini bekliyorum.
İyi Forumlar..
REVA
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
+1
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Artemis yazdı:Destekliyoruz. Ancak bazı yorumlara cvp vermek istedim hırsızlar isim değişirse ?
İKV OYUNUNDA KAREKTER HIRSIZLIĞI OLAMAZ**
KENDİNE SOBEE ÜYELİĞİ ALDIĞIN ZAMAN BU RİSK ORTADAN KALACAKTIR. OLAKİ KAREKTERİNMİ SOYULU ( bu senin hatandan dolayı meydana gelir şifreniz kendinize özeldir paylaşmayınız. ) SADECE İTEMİN GİDER. ÇARINMI SİLİNDİ ONADA İKV DESTEK TAKIMI YETER![]()
Sanırım bu bazı arkadaşlara ziyadesi ile yeterli olmustur.
İSİM DEĞİŞTİRME KONUSUNU SADECE HIRSIZLIK KONUSU HALİNDE DÜŞÜNMEYELİM SÖZ KONUSU İSİM DEĞİŞTİRME; LONCALAR İÇİN EN MÜKEMMEL ÇÖZÜM OLACAKTIR.
DİĞER BİR HUSUS ADAM LONCADAN AYRILIYOR ANCAK LONCA ÇARI İLE DOLAŞIYOR VE BUNDAN LONCALAR OLDUKCA SIKINTI YASIYOR BU PROBLEMDEN ORTADAN KALKMIS OLACAKTIR UMARIM EN KISA SÜREDE BU KONUYU VE SİSTEMİ DEVREYE GİRDİRECEKLERDİR.
İYİ FORMLAR.

SİNCE 2007...
Haklısın Yalçın DESTEK Veriyorum.. İnş BöLe Bişe Olur
buda YÖNETİM'e kaLmıs Bişe
buda YÖNETİM'e kaLmıs Bişe
ASPİRİNE
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhaba IKV Severler ,
Lonca sisteminin gelmesi için ilk olarak büyük bir oyuncu kitlesinin IKV Desteğe mail göndermesi gerekmektedir.Bizde bunu yapmak için Face üzerinden bir grup kurduk.Bizlere katılın , gruba destek çıkın hep birlikte birşeyler yapalım ..
Grup Linki ,
http://www.facebook.com/pages/IKVde-Lon ... 175?v=wall
Lonca sisteminin gelmesi için ilk olarak büyük bir oyuncu kitlesinin IKV Desteğe mail göndermesi gerekmektedir.Bizde bunu yapmak için Face üzerinden bir grup kurduk.Bizlere katılın , gruba destek çıkın hep birlikte birşeyler yapalım ..
Grup Linki ,
http://www.facebook.com/pages/IKVde-Lon ... 175?v=wall
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Karakter Kurtarma Sistemiyle zaten sildiğiniz bir karakteri farklı bir isimle kurtarmayı talep ettiğinizde işlemi gerçekleştiriyorlar.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem