Arz muhafızı ws Lodos muhafızı
Re: Arz muhafızı ws Lodos muhafızı
bence Eşitler . . ama tercih diyosan tercihim Arz çÜnkü öyleee istiyo canım
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- onurmarasli99
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Oyunda adım arzzmuhafızı fakat ben lodosları dövemiyorum demekki neymiş lodoslar alırmış 
Malxbüyü ( Ejder Asa) parlak
Malxşifa ( Mevlana Asa) full mevlana
Malxsavaş (Taş Kanat Balta) full taşqanat
Malxşifa ( Mevlana Asa) full mevlana
Malxsavaş (Taş Kanat Balta) full taşqanat
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
Önce aynı yerde buluşmasını sağlayın da sonra bakarız kim alıyor
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
49 lvl yeni geldiğinde hatırlarsınızki muhafızların güçleri artırılmamıştı...Herkez arz muhafızı kese biliyordu tek başına ama lodos muhafızı biraz sıkıyordu doğrusu
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
arka arkaya 2 lodos muhafızı bile kesen vardı ..intikamatesi yazdı:49 lvl yeni geldiğinde hatırlarsınızki muhafızların güçleri artırılmamıştı...Herkez arz muhafızı kese biliyordu tek başına ama lodos muhafızı biraz sıkıyordu doğrusu![]()
Şuan bile kondisyon iyi oldu mu tek büyü kesebiliyor ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
PHxBuĞRaHaNx Syparatan'ı ayakta alkışlıyor.Sypratan yazdı:arka arkaya 2 lodos muhafızı bile kesen vardı ..intikamatesi yazdı:49 lvl yeni geldiğinde hatırlarsınızki muhafızların güçleri artırılmamıştı...Herkez arz muhafızı kese biliyordu tek başına ama lodos muhafızı biraz sıkıyordu doğrusu![]()
Lodos olmana rağmen bunu herkes ilk kez bir Lodos'un ağzından duyduğum için böyle bir ROL yapmayı düşündüm.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
emde denemiştim kudrey bitiyorSypratan yazdı:arka arkaya 2 lodos muhafızı bile kesen vardı ..intikamatesi yazdı:49 lvl yeni geldiğinde hatırlarsınızki muhafızların güçleri artırılmamıştı...Herkez arz muhafızı kese biliyordu tek başına ama lodos muhafızı biraz sıkıyordu doğrusu![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Ejder asa + 5 meditasyon ile zor bir şey değilTokerx yazdı:emde denemiştim kudrey bitiyorSypratan yazdı:arka arkaya 2 lodos muhafızı bile kesen vardı ..intikamatesi yazdı:49 lvl yeni geldiğinde hatırlarsınızki muhafızların güçleri artırılmamıştı...Herkez arz muhafızı kese biliyordu tek başına ama lodos muhafızı biraz sıkıyordu doğrusu![]()
Yalnız yetenekler Buz Elektrik olursa kesim daha rahat olur
Şahsen Er Meydanında Arz Muhafızını kesiyordum
3 can kala arkadaşlar daldı dalmasalar keserdim herhalde (zihin vardı mesafeyi açmıştım canım full kudretim %70 ti)
Lodos Muhafızını Adada tazı ve terbiyeci dalmadığı sürece rahat kesebiliyorum
İnanmayan varsa
Tılsıma buyursun gelsin
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Normalde düşünüldüğünde lodos muhafızı yenecek diye düşünülür.Normalde böyle değildir her ikiside aynı güce sahiptir.
Çünkü diyelim ki arz klanından 45 lvllik bir kişi lodos muhafızının yanına gittti ama lodos muhafızının yüzde yüz onu öldürmesi lazım.Yada lodos klanından aynı lvl aynı güçte olan bir kişi arz klanı muhafızlarının yanına gittti arz muhafızının da o kişiyi yenmesi gerekir ayrıca muhafızların birbirleriyle ws atma şansı hemen hemen hiç yoktur.
Çünkü diyelim ki arz klanından 45 lvllik bir kişi lodos muhafızının yanına gittti ama lodos muhafızının yüzde yüz onu öldürmesi lazım.Yada lodos klanından aynı lvl aynı güçte olan bir kişi arz klanı muhafızlarının yanına gittti arz muhafızının da o kişiyi yenmesi gerekir ayrıca muhafızların birbirleriyle ws atma şansı hemen hemen hiç yoktur.
herkez burda daha hızlı vuruyor daha yüksek vuruyor asit atiyor zehir atiyor falan filan muhafızların zırh&savunma değerlerini düşünen bir insan evladı yokmu

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan