Sen ananın eteklerinde dolnırken biz ikv de disrsek cürütüyorduk sen kımsın kı bana martaval okuyorsun haddii bil o dilini azına veriveririm.. herkes haddini bilecek cocuk seni ...Saygılı ol biraz terbiyesiz herif ikv alıntı dedim her oyun birbirntinden alıntıdır.. Senin gibi cocuklar cıkıp benimle tartışmaya giriyoronurala yazdı:YasinKocamanca yazdı:Allahın akılllısı seni İKV ONLİNE ZATEN DİĞER OYUNLARDAN ÖZENTİLENEREK KURULMUŞ BİR OYUN SU tip yorum yapanralara sinirleniyorum neyin peşindesin....onurala yazdı:galiba buraya yorumu atan mt2(galiba yada farklı bir oyundu) o oyundan özenerek gelmis kardesim bu oyunun farklılığı bu zaten sen gidip ordan burdan alırsan ne olur? Bu oyunu oynamamızdaki amaç kayboLmus oluR
İkinci olarak şifacı ölür diyenler var ne alaka 1 iksr şfiacı karakterini öldürürmü
3 ben iksr üretilsin demeedim
4 sırf yorum yazmak için yorum yazmayın bazıları seviyelerini yorumlarında da belli ediyor ]
Lan adam ol ikv asla hiç bi yerden alıntı yapılıp kurulmadı begenmiosan cık git lan sinirimi bozma ve asıl snn aklın belli oluor [beyin yası 1-2]
^^^^Yaşam İksiri Desteğe gönderildi^^^^
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: ^^^^Yaşam İksiri Desteğe gönderildi^^^^
- Paranoyak
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Saçmalamayın isterseniz bu oyunda "Şifacı" isimli bir karakter var. Zaten grup bölgelerine 1 ya da 2 şifacı alınıyor birde bu iksir getirilirse şifacı dönemi biter..
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..
-Paranoyakk-
-Paranoyakk-
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Ölüyken bir şey içmek saçma olabilir bu iksir şöyle kullanlırsa iyi olur
-Ölü kişi kullanmıyacak arkadaşı kullancak (büyücü,savaşçı,şifacı)
-Ölü kişiye tıklanıp, ardındanda iksire tıklanacak ve ölü kişi canlanacak.
-iksirin etkisi şifacını ki kadar olmıyacak iksir 50 can 50 kudretle kaldıracak ve bu iksirin seviyeye göre azalcak.
Bence böyle daha mantıklı...
-Ölü kişi kullanmıyacak arkadaşı kullancak (büyücü,savaşçı,şifacı)
-Ölü kişiye tıklanıp, ardındanda iksire tıklanacak ve ölü kişi canlanacak.
-iksirin etkisi şifacını ki kadar olmıyacak iksir 50 can 50 kudretle kaldıracak ve bu iksirin seviyeye göre azalcak.
Bence böyle daha mantıklı...
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
şifacı üstünü max dizince nasıl savaşçı olamıyorsa, bu da şifacılığı bitirmez.Paranoyak yazdı:Saçmalamayın isterseniz bu oyunda "Şifacı" isimli bir karakter var. Zaten grup bölgelerine 1 ya da 2 şifacı alınıyor birde bu iksir getirilirse şifacı dönemi biter..![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.