Yazılardanda anlaşıldığı gibi zaten görünüyo sunucuda fazla seveni yok
Şans eseri itemlerle (Düşen) herkeze kafa tutar ama yaşı belli ismi belli deymez sinir olmana deymez o çocuk güler geçer sizin ne dedinize bakmamış bile sadece fotonuzu çekmiş amaç belli yani sizi kızdırıp küfür veya hakeret etmenizi sağlamak
[içerik silinmiştir]
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YENİÇERİXLONCASININ VE CATLIXBASKANIN KÜFÜRBAZLIGI
burda beni üzen şey anneye küfür edilmesi benle sorunun varsa bana küfür et.
Bide şu ebelere çok üzülüyorum arkadaşlar çok garip şeyler söylüyor

Bide şu ebelere çok üzülüyorum arkadaşlar çok garip şeyler söylüyor
<)
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Çok Daha Önemli İşlerim Var,Ben Senın Kardeşin Değilim,Hangi Daldan Hangi Dala Atlamışım? Ben Beni İlgilendiren Şeylerle Uğraşırım Boş Konuşmam, Bir Derdim mi? Evet Var Ama Bu Söylediklerinden Sonra Senden Cacık Olmaz..Yeniceriavsar yazdı:Fenomen Sana sözüm senin baska işin yok mu kardeşimm Daldan Dala atlıyosun Boş konusuyosun Derdini söle derman oluruz kocum böle izlenimle yaklaşma bana çizerim
Ne Senin Nede istefan yani rosafin in Kara Kaşına Kara Gözüne Hayran Değilim.
Benim Burda Yazdıklarımıda İyi Oku Boşyere Yazmam Böyle Konulara..

xXFENOMENXx
ÖncelıkLe sunu dıyorum cardakı tunc ( 14 yasında ) bu kısı olmus olabılır buna saygılı oL dersın senden buyugum dersın gecersın olursa olur olmazsa olmaz o ona kalmıs bırsey fakat burda benım anneme kufur edılmesı canımı sıkıyor hersey lafla oluyor bunu bılıyorum kı kufur etmen sadece senın sevıyenı dusuruyor avsar ki hersey lafla olsaydı af edersın ama sen benım cocugum olurdun .... ! sıze karsı kufur ederek sızın gıbı olmak bana yakısmaz eger var ıse sorunun karsıma gecersın aklı basında adamsın adamlıgını sergılersın senı adam yerıne koyarım bu sekıl vs de yenılerek klandan vs bıtmedı lan dıyerek aglayan adama ben adam demem kı tunc sana veya senın arkadasına abı demek zorunda degıl kımsede dedırtemez onun saygısına kalmıs bırsey ama dıyorsan anneme kufur edılmesı hosuma gıder onuda sole bır baskası yapsın olurmu benım kıtabımda sana kufur var olmus saysak bıle senın namusuna solucek tek lafım oLamaz ... adam olana canım feda ... saygısızlıgın anlamı yok bıraderım oldugu ıcın sıfreyı verıyorum ama kavga eder ama lodoslara dalar orası bana kalmıs bırsey bır carın bır oyunun lafnı yaparak sıfre gızlemem gercek yuzunuz bu ki sız ancak mılletın namusuna laf edersın ancak Laf ... yasın +20 olabılır fakat adam olamamısın . ortam gören bır adam anne demenın anne olmanın anneye laf edılemeyecegını bıLır . saygıLarımla
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
Klavyeyi eline alan erkek maşallah
Fenomen'i de bilirim İstefan'ı da. Nasıl bilirsin derseniz:
Fenomen zamanında arzdı. Yeraltı geldikten sonra bab-ı ali şu an ki durumdan daha vahim herkes kim çıkarsa davasında. Tek çıktıklarında " Dur işim var. " derlerdi, kalabalık olduklarında " Dur." demene aldırmaz köpeğin kemiğe saldırdığı gibi saldırırlardı. Bu şahıs onlardan birisi. Kanıt dicek adım gibi eminim
Kanıtım yok ciğerim, o zamanlar sadece leşin üzerinde dolanan akbabalardan biriydin ve artist değildin gerek duymadım almak için fotoyu. Aldıysamda 5 6 kere format attırdım gitmiştir.
İstefan nağmı diğer Rafi. Biz Tolga ile kardeştik kankaydık. Grubumuz vardı arkadaş ortamı olarak. Onur ( kabusxmaster), Sercan ( godfreyxspider), Umut ( amartis) ve ben takılırdık. Biz kardeşten de öteydik. Tolga'nın bir sevgilisi vardı. Burcu.. Bu ikili her defasında kavga ederlerdi bende teselli eder barıştırırdım. Fakat Burcu'yu hiç tanımazdım. Bir gün msn de oyalanırken Tolga " Ayrıldık" dedi. Çokluya girdik ben bunları birleştirmek istiyordum amacım sadece buydu. Tolga kıza ağza alınmayacak küfrler sarfetti. Düşünün bir bayana ağza alınmayacak hakaretler etmek. Ne kadar acizce davranış değil mi? Daha sonra tamamen ayrıldılar bende sadece sehirci kaldım bu duruma.
...(Çok derine inmek zaman alır kabadan geçeyim. Anlatmam için ısrar edilirse paylaşmaya hazırım.)
Ben Burcu ile 3 haftalık bir tanışıklık içindeydim. Burcu'nun bana duyduğu sempatiyi öğrendim. Zaman geçtikten sonra bende hoşlanmaya başladım ve sevgili olduk. Tolga bunu öğrendiği zaman çıldırmış gibiydi. Haklı olabilir. Onu aldatmış olabilirim. Pişmanlıkta duydum erkek gibi özürümüde diledim. Zaten bir süre sonra ayrıldım Tolga'ya tekrar dönmesi için. Neyse.. Tolga bu olayı duydu. Bu rahat dururmu. Burcu'ya ne dediyse 2 belkide 3 katını ben işittim. Kabusxmaster. Hala daha çok severim kendisini ne kadar dost olmasakta. 2 si ile msn de görüştüm yine hakaret yedim. Amartis. Umut biricik kuzenim (öz değil Amisos loncasından kalma bir tabir)
O da boş değildi bu konuya. Ondan da hakaret yedim.
Peki bunları niye anlattım. Anlattıklarımın suçları var. Onların olduğu kadar benimde var. Bu oyunda kimse Masum değildir
. Küfr etmeyen, argo kullanmayan, dışarıya vurmasa bile içinden neler dediğini rahatlıkla tahmin ettiğimiz bir çok kişi var. Sizin bu adam asla küfr etmez saygılıdır dürüsttür dediğiniz kişinin elbet bir hatası vardır. Tabi ki Allah ile onun arasındadır. Haşa yargılamak bizlere düşmez. Fakat bunlar boş işler.
Şimdi bu Tolga, İstefan, Rafi artık ne olarak tanıyorsanız yada Tunç bilemicem. Hakkında kimsenin bilmediği kadar çok şey biliyorum kendisiyle ilgili. Bu fotoları buraya koymuş. Acaba kendisi mi suçlu yoksa ona söven hakaret eden mi?
Yardımcı olayım. Ona hakaret eden suçlu. Hemde çok büyük bir suç işlemiş. Hakaret etmiş. Hemde yaradanın en kutsal gördüğü kişiye. Fakat Tolga ondan daha büyük bir suç işlemiş. Hatalı birinin hatasını tüm herkese yayarak SÖZDE onu aşalamak istemiş. Fakat kendisinin ne kadar aşağı bir seviyeye düştüğünü bu konu altına yazılan yorumlara cevap vererek kendini haklı gösterma çabasına girerek kanıtlamış olduğunun farkında değil.
Sözü çok uzattım. Okuyana eyvallah, okumayan çok şey kaçırmadı demek isterim
Fenomen cevap vermeni istemiyorum bu yorumuma. Şimdi kendini düzeltmiş olabilirsin. Beni gıdıklamaz. Ama kimin ne olduğunu bilen zaten biliyor. Kendini kanıtlama çabasına sokma. Herkese sökmez. Yine de sen iyi birisin. İçinde yatan cevherin farkındayım. Lütfen onu yanlışa değil de doğruya kullan. Allah yardımcın olsun.
Fenomen zamanında arzdı. Yeraltı geldikten sonra bab-ı ali şu an ki durumdan daha vahim herkes kim çıkarsa davasında. Tek çıktıklarında " Dur işim var. " derlerdi, kalabalık olduklarında " Dur." demene aldırmaz köpeğin kemiğe saldırdığı gibi saldırırlardı. Bu şahıs onlardan birisi. Kanıt dicek adım gibi eminim
İstefan nağmı diğer Rafi. Biz Tolga ile kardeştik kankaydık. Grubumuz vardı arkadaş ortamı olarak. Onur ( kabusxmaster), Sercan ( godfreyxspider), Umut ( amartis) ve ben takılırdık. Biz kardeşten de öteydik. Tolga'nın bir sevgilisi vardı. Burcu.. Bu ikili her defasında kavga ederlerdi bende teselli eder barıştırırdım. Fakat Burcu'yu hiç tanımazdım. Bir gün msn de oyalanırken Tolga " Ayrıldık" dedi. Çokluya girdik ben bunları birleştirmek istiyordum amacım sadece buydu. Tolga kıza ağza alınmayacak küfrler sarfetti. Düşünün bir bayana ağza alınmayacak hakaretler etmek. Ne kadar acizce davranış değil mi? Daha sonra tamamen ayrıldılar bende sadece sehirci kaldım bu duruma.
...(Çok derine inmek zaman alır kabadan geçeyim. Anlatmam için ısrar edilirse paylaşmaya hazırım.)
Ben Burcu ile 3 haftalık bir tanışıklık içindeydim. Burcu'nun bana duyduğu sempatiyi öğrendim. Zaman geçtikten sonra bende hoşlanmaya başladım ve sevgili olduk. Tolga bunu öğrendiği zaman çıldırmış gibiydi. Haklı olabilir. Onu aldatmış olabilirim. Pişmanlıkta duydum erkek gibi özürümüde diledim. Zaten bir süre sonra ayrıldım Tolga'ya tekrar dönmesi için. Neyse.. Tolga bu olayı duydu. Bu rahat dururmu. Burcu'ya ne dediyse 2 belkide 3 katını ben işittim. Kabusxmaster. Hala daha çok severim kendisini ne kadar dost olmasakta. 2 si ile msn de görüştüm yine hakaret yedim. Amartis. Umut biricik kuzenim (öz değil Amisos loncasından kalma bir tabir)
Peki bunları niye anlattım. Anlattıklarımın suçları var. Onların olduğu kadar benimde var. Bu oyunda kimse Masum değildir
Şimdi bu Tolga, İstefan, Rafi artık ne olarak tanıyorsanız yada Tunç bilemicem. Hakkında kimsenin bilmediği kadar çok şey biliyorum kendisiyle ilgili. Bu fotoları buraya koymuş. Acaba kendisi mi suçlu yoksa ona söven hakaret eden mi?
Yardımcı olayım. Ona hakaret eden suçlu. Hemde çok büyük bir suç işlemiş. Hakaret etmiş. Hemde yaradanın en kutsal gördüğü kişiye. Fakat Tolga ondan daha büyük bir suç işlemiş. Hatalı birinin hatasını tüm herkese yayarak SÖZDE onu aşalamak istemiş. Fakat kendisinin ne kadar aşağı bir seviyeye düştüğünü bu konu altına yazılan yorumlara cevap vererek kendini haklı gösterma çabasına girerek kanıtlamış olduğunun farkında değil.
Sözü çok uzattım. Okuyana eyvallah, okumayan çok şey kaçırmadı demek isterim
Fenomen cevap vermeni istemiyorum bu yorumuma. Şimdi kendini düzeltmiş olabilirsin. Beni gıdıklamaz. Ama kimin ne olduğunu bilen zaten biliyor. Kendini kanıtlama çabasına sokma. Herkese sökmez. Yine de sen iyi birisin. İçinde yatan cevherin farkındayım. Lütfen onu yanlışa değil de doğruya kullan. Allah yardımcın olsun.

..
.\.Emre./.
- KronicxTeam
- Salgın Koruyucusu
Selamlar,Reymond yazdı:Yeniceriavsar yazdı:Haklısın kardeşim Bu kendini mevlana sanıyor herhalde....![]()
zamanında istefanın küfürlerini az yemedim ya da az işitmedik
![]()
şimdi kalkmış burda millete akıl hocalığı yapmaya calışıyor nediyelim burası Türkiye
![]()
Kardeş konuya karışmak istemiyorum ama mesajını okuduktan sonra bir şeyi belirtmek istedim.
Stefan eskıden ne kadar kötü olursa olsun önemli olan düzelmesidir. Onu tebrik edeceğinize kötülemek gerekmiyor. Bakınız daha önce Bişri Hafi hz. (ks) içki masasından kalkmazdı ama daha sonra evliyaullah oldu!
Hayırlı geceler,
EsedullahŞİFA
Lonca listesinde ismi geçmeyen hiç bir kullanıcıdan mesul değiliz. Bilgi; Tılsım > Kronicx Team sayfası.
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
Yaaa kardeşlerim ben mi anlatamıyorum sizmi anlamak istemiyosunuz Fenomen senle baslayalım sorunun mu var bilader varsa söle cızık çekem sana ben kime ne anlatıyorum sen ne konusuyorsun Bu konuyuda fazla uzatma benim muattabım sen değilsin İstefan sana gelince Ws den bahsediyosun hala ne boş adamsın sen yaw yaw Kral sensin dediğin fotoları da korum forma yaazık edersin kendine fazla iddalı olma bence ayruca biz yenildiğimizde tbrk etmesinide biliriz ama sen ott gibisin nese ben konuyu burda kapatıyorum fazla söze gerek yok Herkes Oynuna baksın .. İyi Oynlar...
Yeniçeriavşar
Yeniçeriavşar

yorum yapan herkeze tesekkur ederım emre sana gelınce herseyı cok guzel ıfade etmısın ayrı bır tesekkur sunuyorum sana bunu buraya koymamın amacı İse cardakının ben olmadıgımı ve arkmdan benım namusuma laf solenmesıdır sınırıme gıden sey nedır bIlıyormusun kufredılmesıdır bır ınsan bu kadar aciz olabılır sen kım oluyorsun da benım namusuma laf edıyorsun bu hakkı sana kım verdı kı konuya gelınce bıldıgım cok sey var bunları fotolara yaysam forumda reklam olucak kısı cok oldukca yenıcerıxloncasından ama gerek duymuyorum kımın ne hayatı var ıse vardır benı ılgılendırmez dogal olarak bıldılerımı kendıme saklarım kımsenın kuyusunu kazmam emre her ne olursa olsun o konuyu acma olurmu o dava kapandı benım ıcın kufretmıs olabılırım evet fakat o kızla aramda ne olup bıttgını kımse bIlmıyor bılemezde konumuz suan o degıl konumuz bu fotolarda degıl konumuz Şu ki cardakının ben olmadıgını ıfade etmek ıstyorum ve bu avsarla bır kac kısıyle bıtmıyor yenıcerıxloncasının baskanıda dahıl ettıgı kufurlerı duruyor bunları neden koymuyorum pekı ? Şu oyundan tek alabıldıgım sey ortamdı emre bunu sen ıyı bılıyorsun bu oyunda dostlugun onemı ve yerı bızde oldukca fazlaydı ... yaptıgın yanlısların hatasını anladıgn gunler oldu sana kapım her zaman acıktı halada acık bunu bılmenı ısterım bana bır adım gelene bes adım gelırıM yeter kı o guvenı bana verebılsın bızım aramızda hıcbırseyın lafı olmadı gerek sen benım carımdan ben senın carından cıkmadım kımın neyıne zarar geldı ıtemıne carınamı uyelıgınemı ? ve sımdı yenıcerıxdelly ı sen caldın dıyrek ıftıra atan yenıcerıxavsar adlı karekter bunu ıspatlamasını ıstedım neden bır kanıt yok kımın neyını calmısım bazı ınsanların ıcınde dert oLmus vs de yenılmek nedır kı nıye bu kadar zoruna gıder bır adamın anlamıs degılım ? yakısıyorsa ıse ettıgı kufurler sımdı hıc durmaısn etsın onun ıcın alt tarafı ıkı gun susturma yemesıdır onmLı oLan kı ettıgı laflar cocuksun kelemesınıde katmasıdır cocuk Olan kım bunu soruyorum aklı basında adam elı ekmek tutan adam bır baskasına kufur edıyor ıse kı bu namus ıse o adam degıdır emın oLun ben kımseye hava yapmam suan ıtem gorerekte adam oLmadım ben hep vs atardım hep ıtemım vardı emre bunu sen dahı ıyı bılıyorsun ? demek ıstedıklerım ınsanlar cok degısmıs ne yaparsan yap yaranamazsın fenomen benıde pek sevmez ama bu konuda benden yana cunKü sucLu kısı beLLı yaptıgını yakıstıramıyorum attıkları ıftıralardan usandım byxcansınx caldı dıye sonradan klandan yazan avsar ıLk basta bana atmaya kalktı ben ınanmıyorumda o car calınmadı hıcbır zaman bu bır oyundu bunada emınım kı buda benı ılgılendırmez kım ne yapıyor İse yapsın yenıcerıxloncası benden uzak dursun seLam dahı vermesın yeterLı ( sayıLı kısıler harıc ) belırtmek ıstıyorum saygılarımla herkeze tesekkurlerımı sunuyorum lodos arz farketmez dost arayan bana barbi degılde harbı oLan ınsana her zaman basımın ustunde yerı vardır ...
yenıcerıxavsar soz konusu vs degıL anlamak ıstedıgın yerı anLama ben kraLım demıyorum vs nedır kı yenılırımde yenerımde carda kı ben olduktan sora tebrıkde ederım bes dakıka once lodosun bırıyle attık sımdı oyuna gırıpte sorabılırsın cardakı ben ısem tebrık ederım yensem de yenılsemde yeter kı karsımda kı adam ınsan oLabıLsın takLıt yapmasın anlatabılıyormuyum ... fazla soze gerek yok dıyerek fazla kısı ustune yuklenınce kacmakta care bULuyorsun ama sana sunu derım kı hersey lafla oLmuyor o yuregın varsa yapabılıcek durumdaysan gel senı bızzat ben karsıLarım bu oyunu cıddıye almayın zevk almaya bakın kafa dagıtmaya bakın sen adam oL canımı aL basımın ustunde yerın oLsun ama adam olmadıktan sora esege altın semerde vursan esek aynı esektır dıye beLırtmek ısterıM ... bu konunun uzamasını ıstemıyorum fotolardan goruldugu gıbı bu adamın adam oldugunu dusunmuyorum soz konuları vs degıldır soz konusu burda onun hala kendısnı haklıymıs gıbı müdafaa etmesıdır faKaT o kufur etmekten zevk aLdıgı ıcın bu konunun uzamasını oda ıstemez bes dakıka sora yıne baslar klandan kufretmeye her neyse yenıcerıxavsar vs bos evet dedıgın gıbı fakat oyunda kozunu paylasabılıcegın tek sey vs dır ve tat alabılıcegın bazı seylerden bırıdır Vs bu yuzden cok vs atarım ama senın gıbısıne hıc rastlamadım ınan kı senı tanımak cok zor nasıL bır cıns oldugunu secebıLmek dahada Zor sen kufurLerınLe Yüce oL benım adıma tek kelıme dedıkodu etme o bana yeter benım carımdan en ufak yanlıs olursada benı buL kufredıceksen bana eT namusuma degıL tamam mı ?
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
SeLamun AeyKum BEn Yasın ( Yeniçeribaskan ) Bak Tolga Iyı hoş cok guzel konusuosun tamam namus'aLAf sölenmez tamam en sana kac ay öncesınden edım kı Su Cocugun agzına sahıp cık yoksa başın agrıcak sıkıorsa demedın de ???
Tunc Olacak o Kucucuk bı veled sen onun ne yazdıklarını blmıorsun kı sen gelmıs burda artıslık yapıosun
BıKere O Tunc Agzını kesıp cenesıne sahıp cıkıp Mıllet'e ÖzellıkLE bize sataşmamış olsadı sımdı bu konu hıc olmıcakdı
BEn VEya Avşar veya başka bırı Damarına basılmadgı szaman asla böle kufur etmez ama senın kardeşin yettı artık ben senı uyarmama ragmn yok deışmedı deıştıremedın Ayrıca sen avşar'ı garaj'a cagırıosun sen Kım Olup da yaşından buyuk bı ınsanı ayagını cagırabılıosun okadar yuregın var okdar Cesaretın vr buyur sen gel...
bu formda artıslık yapmaya Klavye Erkeklıgı yapmaya benzemez Yuregı olan Derdı olan gelır BUlUr bızım mekanımız bellı Tokat /Reşadiye Okyanus cafe Buyur Adresı verdım sen gel burayaher turlu bulursun sorun bu deıl gelıp yda gelmemen de deıl Bzım Tek sorunumuz O tncun Agzına sahıp cıkamaması ben ona abı desın demıorum yada saygı duysun demıorum Kım Kı o bana artıslık yapcak bacak kadar boyu ıle Bu oyun Icın harcadıgınız zaman'a yazık yaa...
ha bak egerkı ben ( Yasın ) anne ne yada bacına kufur ettıysem özur dılerım ama Öle bırsey yaptıgmı hatırlamıorum...
Yaptıysamda Özur dılerım... ama kardesın ınsanın ustune Oldugundanda fazla Cok qelıor... o kım kı 25 yaşındakı adam'a yavşaak keımesını kullanıor bu nedemek resmen gel benı s.... demek yanı sana 10 yaşındakı bı bebe gel lan yav şak dıe cagırsa sen ne dersın ne yaparsın Dogal olarak Isterıstemez sınırlenır Insan bızımkılr de dayanamadı ve olanları bılıosun... Nye fazla Uzatmıorum ARtık Ne halın varsa gör Tek larfım kardeşinın agzın sahıp cık...
Yeniçeribaskan**Yeniçerixbaşkan
Tunc Olacak o Kucucuk bı veled sen onun ne yazdıklarını blmıorsun kı sen gelmıs burda artıslık yapıosun
BıKere O Tunc Agzını kesıp cenesıne sahıp cıkıp Mıllet'e ÖzellıkLE bize sataşmamış olsadı sımdı bu konu hıc olmıcakdı
BEn VEya Avşar veya başka bırı Damarına basılmadgı szaman asla böle kufur etmez ama senın kardeşin yettı artık ben senı uyarmama ragmn yok deışmedı deıştıremedın Ayrıca sen avşar'ı garaj'a cagırıosun sen Kım Olup da yaşından buyuk bı ınsanı ayagını cagırabılıosun okadar yuregın var okdar Cesaretın vr buyur sen gel...
bu formda artıslık yapmaya Klavye Erkeklıgı yapmaya benzemez Yuregı olan Derdı olan gelır BUlUr bızım mekanımız bellı Tokat /Reşadiye Okyanus cafe Buyur Adresı verdım sen gel burayaher turlu bulursun sorun bu deıl gelıp yda gelmemen de deıl Bzım Tek sorunumuz O tncun Agzına sahıp cıkamaması ben ona abı desın demıorum yada saygı duysun demıorum Kım Kı o bana artıslık yapcak bacak kadar boyu ıle Bu oyun Icın harcadıgınız zaman'a yazık yaa...
ha bak egerkı ben ( Yasın ) anne ne yada bacına kufur ettıysem özur dılerım ama Öle bırsey yaptıgmı hatırlamıorum...
Yaptıysamda Özur dılerım... ama kardesın ınsanın ustune Oldugundanda fazla Cok qelıor... o kım kı 25 yaşındakı adam'a yavşaak keımesını kullanıor bu nedemek resmen gel benı s.... demek yanı sana 10 yaşındakı bı bebe gel lan yav şak dıe cagırsa sen ne dersın ne yaparsın Dogal olarak Isterıstemez sınırlenır Insan bızımkılr de dayanamadı ve olanları bılıosun... Nye fazla Uzatmıorum ARtık Ne halın varsa gör Tek larfım kardeşinın agzın sahıp cık...
Yeniçeribaskan**Yeniçerixbaşkan