Ben Yandım Siz Yanmayın !
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Re: Ben Yandım Siz Yanmayın !
Keşke mor reçetelerde karşı cinsin reçeteleri üretilemese daha iyi olurdu.Yada üretlebilecekse de en azaından alış veriş yapılabilse onada razıyız.
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Kesinlikle haklısın küçük bir yanlıslık ile büyük emekler hiç oluyor.SessizGemi yazdı:Keşke mor reçetelerde karşı cinsin reçeteleri üretilemese daha iyi olurdu.Yada üretlebilecekse de en azaından alış veriş yapılabilse onada razıyız.
Yöneticilere danış bence illada bi cözüm yolu vardır bu kadar emek boşa gitmesin.SeRRuh yazdı:Kesinlikle haklısın küçük bir yanlıslık ile büyük emekler hiç oluyor.SessizGemi yazdı:Keşke mor reçetelerde karşı cinsin reçeteleri üretilemese daha iyi olurdu.Yada üretlebilecekse de en azaından alış veriş yapılabilse onada razıyız.
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Danış da bişey cıkacagını zannetmıyorum...Reasonn yazdı:Yöneticilere danış bence illada bi cözüm yolu vardır bu kadar emek boşa gitmesin.SeRRuh yazdı:Kesinlikle haklısın küçük bir yanlıslık ile büyük emekler hiç oluyor.SessizGemi yazdı:Keşke mor reçetelerde karşı cinsin reçeteleri üretilemese daha iyi olurdu.Yada üretlebilecekse de en azaından alış veriş yapılabilse onada razıyız.
SerdarUSTA
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
sirjudgester yazdı:MORDuMan yazdı:[Nocleyor İcadı Arz'ın Çoçukları İcadı GB- Amplifikatör Pelerin]
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
Knigt in cakması olur ya iyice:D Bence paçalı don cıksın yeni aksesuar olarak:DAcayipadam yazdı:sirjudgester yazdı:MORDuMan yazdı:[Nocleyor İcadı Arz'ın Çoçukları İcadı GB- Amplifikatör Pelerin]
SerdarUSTA
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Şerruh pelerinin güzelmiş nerden buldun
:mrgreen:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
o kadarı da biraz fazla olur bence. yönetim her zorluğa karşı bi formül üretse veya ayrıntıları kaldırsa zevki kalmaz oyununSessizGemi yazdı:Keşke mor reçetelerde karşı cinsin reçeteleri üretilemese daha iyi olurdu.Yada üretlebilecekse de en azaından alış veriş yapılabilse onada razıyız.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
morelmi ona bakarsan bana hırsız dediklerinde hemen nasıl ortaya düşmüştün ne cabuk unutuyorsun kendi yaptıklarını;)

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
Ya pelerin çakma olur diyorum yeni aksesuar paçalı don olsun :d:d
SerdarUSTA