BekLenen An [TLOO] & [RoA]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: BekLenen An [TLOO] & [RoA]

Mesaj gönderen kFygFb »

Tebrik ederim .
Artık Tloo da büyük lonca RoA yı yenebildiler sevinsinler
Aynı gs nin kadıköyde geçen hafta fenerle berabere kalıp dünyaları almışçasına sevindiği gibi
Bugün Tloo ikv yi fethetti sevinin gari :) ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GoodfatheR »

kFygFb yazdı:Tebrik ederim .
Artık Tloo da büyük lonca RoA yı yenebildiler sevinsinler
Aynı gs nin kadıköyde geçen hafta fenerle berabere kalıp dünyaları almışçasına sevindiği gibi
Bugün Tloo ikv yi fethetti sevinin gari :) ;)
Biz Zaten büyük biR Loncayız heR zaman , dostLuk için yaptığımız etkinLiği faRkLı boyutLaRa çekmek nedendiR buna anLam veRemiyoRuz ...

Ama şunuda söyLeyeyim Senin tıLsımdan kaLkıp geLip buRada yoRum yaptıRacak kadaR sesimi duyuRdumuz için mutLuyuz ;)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Kfygfb RoA kuklacı üyesidir ;) aktif olamadığı için ismi listeden silinmiştir sadece :)
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

TLOO yu tebrik ediyorum RoA gibi bi loncanın Kuklacı kanadını mağlup etmek kolay bir iş değil. Kuklacı RoA yada geçmiş olsun. :evil:
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

Tebrikler TLOO
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

WaxWhineRAVYN yazdı:Kfygfb RoA kuklacı üyesidir ;) aktif olamadığı için ismi listeden silinmiştir sadece :)
Öncelikle bu 1. Ali bey
2. Aaa bak lider olmuşsun hayırlı olsun canım bak bizide yenmişsiniz tebrik ederim zaten bende başarınızı gölgelendirmedim tebrik ettim sevinin dedim yanlış olan nedir ki ? ;)
3. olarakta ben tılsım değil kuklacı üyesi olduğum için yazdım yani sesinizi pek iyi duyuramamışsınız .

saygılar RoA
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
KiracAta
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KiracAta »

Tekrar selamlar.
Arkadaşlar güzel kardeşlerim oktay ve özellikle hüseyin; baştan söyleyeyim amacım polemik yaratmak değil ama 1-2 sözüm olacak.Benim anlamadığım arkadaşlar şimdi biz tamam roa kadar eski bi lonca olmayabiliriz bu birr, güyaa sizlere göre TLOO misyonu olmayan yeni kurulmuş bi lonca bu ikii, sanıyosunuzki sizler İKV de özellikle kuklacıda her anlamda kendinizi ispat etmiş her anlamda kendinizi kabul ettirmişsiniz gibi bi intibaa yaratıyosunuz.Ama şu kadar söylecem arkadaşlar sizin kadar eski sizin kadar kalabalıkbir lonca olmayabiliriz,ama bu bizim yani TLOO nun sizi yenemeyeceği ve ayrıca özellikle kuklacıda dışlayabileceğiniz bi lonca olduğu anlamına gelmez. Ben lideri olduğum TLOO loncasının başında her türlü etkinliğe onur ve gurula katılıyorum. Sevgili ROA sizlerdende özellikle lider kadrosundan en azından bizim gibi küçük basit adamı olmayan bi loncayız ya biz bizim gösterdiğimiz özveriyi,dirayeti sizlerde gösterin bi zahmet siz çoookk büyüksünüz çoook eskisiniz sizleri yinede seviyoruz:) Ha bu arada sizler TLOO yu yenebilmek için 2 em yede farklı ekiplerle çıktınız buda demek oluyorki siz 12 biz 6 kişi savaştık.Karşımıza çıkacak adam bulmak için bizi epeyyy beklettiniz:)

BAŞKASININ YUMRUĞUNU YEMEYEN KENDİNİNKİNİ BALYOZ SANIRMIŞ

Temujen
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Her iki tarafa tebrikler TlLOO yada ayrı tebrik edereim...
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Ha bu arada sizler TLOO yu yenebilmek için 2 em yede farklı ekiplerle çıktınız buda demek oluyorki siz 12 biz 6 kişi savaştık.Karşımıza çıkacak adam bulmak için bizi epeyyy beklettiniz:)
İlk kadromuz:
Şifor, Horriblestyle, Atabey, Uniqueturk, Chefatalzn, GORSOMAN

İkinci kadromuz:
Şifor, Horriblestyle, Atabey, Uniqueturk, Çaçabeyy(Chefatalzn'in savaşçısı), Takıo

Sadece aramıza GORSOMAN'ın savaşçısı iyi olmadığından Takıo geldi, o da cafe işlettiği vb. durumlardan dolayı onu bekledik. Açıklama yapmamız gerekmiyor ve sizin de kadronuz geniş olsaydı siz de 2. em farklı kadroyla çıkabilirdiniz böyle bir sınırlandırma yoktu.
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Yorum yazmayayım diyorum ama olayı başka noktalara çekiyorsunuz :)

Evet yeni kurulmuş misyonu olmayan bir loncasınız ve evet aktif sayınız düşük. Biz bu etkinliği dostane ilişkiler çevresinde olacak diye kabul ettik, ama görüyoruz ki hiçte öyle bir ortam yok.

Kuklacı da sizi dışlamak gibi bir niyetimiz yok, bu kanıya nereden vardınız anlam veremedim. Ayrıca bizim size karşı bir iddiamız olmadı dostluk için yapılan bir etkinlikte düşmanca iddiada bulunulmaz değil mi :) aksine iddiası olan sizlerdiniz bizde kabul ettik teklifinizi, hiçbir RoA'lı çıkıp ezicez, dağıtıcaz dedi mi ? Tek söylediğimiz kadroyu o akşam görürsünüz oldu.

Peki diyelim ki büyük loncasınız sizlere tek sorum olacak; Aktif olduğunuzdan beri, sanırım bir yıl kadar oldu, yaptığınız projeler neler ? başarılarınız ? sunucuya kattıklarınız ? büyük bir lonca iseniz bunlara cevap vermeniz gerekir değil mi :)

İki emde farklı ekipler demişsiniz;

Birinci Em'ye Uniquetürk(apo), Atabey(serkan), GORSOMAN(kıvanç), Chefatalzn(çaça), Horriblestyle(doğan) ve Şifor(tuna abi) katıldı.
İkinci Em'ye Uniquetürk(apo), Atabey(serkan), Çaçabeyy(çaça),Takıo(Serhat), Şifor(doğan) ve Jinekolog(tuna abi) katıldı.

Gördüğünüz gibi değişen sadece karakterler, değişen tek kullanıcı kıvançın yerine serhatın girmesi :) yani toplam 7 kişi ;)

Ve birşeyi daha belirteyim konu çok uzamasın, madem ki dostane ilişkilerdi para fotosunu koymaya ne gerek vardı ? para için mi oynadık ? madem ki çok dostluk besliyordunuz neden tahrik var ? neden oyun içerisinde RoA'nın da parasını yedik çatır çatır diye söylemler yapılıyor ? ve neden küfür yiyoruz ? em'de kesemediniz burada mı kesiyosunuz ... diye neden küfür yiyoruz biz ? bu sorulara cevap verin önce daha sonra dostluk muhabbetine girin ;)

Hep söylerim yine söylüyorum, bize karşı nasıl bir tavırla gelirseniz bizden göreceğiniz tavır ve cevap aynı olur, dostlukla gelen dostluk, düşmanlıkla gelen düşmanlık görür ;)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön