napalım kürşatım biliyorsun oyunu kendi imkanlarıyla kendi çapında oynayan insanlarız bizim gibi düşünen insanlarlada oynamak istiyoruz he malum lonca sistemide yokki millete car açtırmayalım mecburen bizimle olmak isteyen arkadaşlarımıza Estergonx car açıyoruzki hep beraber zevkle oynayalım ama ne ete nede süte bulaşmıyoruz yine dert yine keder :mrgreen: :mrgreen:
LONCA sistemi şart arkadaş bunun ötesi yok
inan bazen aklımdan geçiyor bunun kursları yokmu bi gideyim öğreneyim bu lonca sistemi aktif etmek için ne gibi vasıf lazım neyi bilmek lazım en azından bi bilgi edineyim belkide gerçekten çok zordur adamlarında günahını alıyoruz boş keseden sallamayalım yani oyuna yeni bir yenilik katmak ne kadar zor ve maliyetli bir iş onu öğrenirsek burda belki konu bile açmayız haa derizki ya bunu yapmak için şu şu şu lazım adamlar haklı imkanları yok
Lonca sistemi gelmesinin mecburiyeti
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Lonca sistemi gelmesinin mecburiyeti
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
oh be sonunda ne demek istediqimi anlayan birisi çıktıEstergonxreis yazdı:inan bazen aklımdan geçiyor bunun kursları yokmu bi gideyim öğreneyim bu lonca sistemi aktif etmek için ne gibi vasıf lazım neyi bilmek lazım en azından bi bilgi edineyim belkide gerçekten çok zordur adamlarında günahını alıyoruz boş keseden sallamayalım yani oyuna yeni bir yenilik katmak ne kadar zor ve maliyetli bir iş onu öğrenirsek burda belki konu bile açmayız haa derizki ya bunu yapmak için şu şu şu lazım adamlar haklı imkanları yok
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
hayırlısı olsun
ya bütün konulara hayrlı olsun güzel eline sağlık gibi yorumlar yapıp 2 günde 40 post kastın bari konuları biraz oku öyle yorum yapAcayipadam yazdı:hayırlısı olsun
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
Eğitim Şart

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
konuyu okudum ve HAYIRLISI OLSUN YAZDIM BENCE SEN DİKKATLİ OKUSxtoluene yazdı:ya bütün konulara hayrlı olsun güzel eline sağlık gibi yorumlar yapıp 2 günde 40 post kastın bari konuları biraz oku öyle yorum yapAcayipadam yazdı:hayırlısı olsun
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Çok şey istiyor ikv oyuncuları, Her şeyi zamanın akışına bırakın doğru zamanda hepsi gelecektir. Yönetim ekibi yaklaşık 20-25 kişi ile bu kadar işi yürütüyor. Biliyorsunuz ki Sobee studios oldu. Sadece oyunla değil artık animasyonlarda yapıyor. I can football da devasa güncellemeler oluyor bilmiyorum takip ediyormusunuz aynı şekilde Süpercan' ı bu yıl kasım - aralık ayları arası piyasa sürülmesi öne sürülüyor. Her gün binlerce mailler, Binlerce şikayet edilen kişi sayısı. Oyunun akışı kolay değil, ekibimizin çok rahat olduğunuzu düşünüyor çoğuları ama bilinki oyunda bir lag olsa gece yatağından kalkıp ofise gelip onu sizler için onarıyorlar. Bunlarıda göz arda etmenizin ön görüşündeyim sevgili kıyamet vakti oyuncuları.
Eğer gerçekden yeni eklentiler istiyorsanız örneğin gönderdiğiniz mail' i bir defa gönderin. İkinci defa gönderdiğinizde inanın değişen hiç birşey olmuyor daha önceden bunu Sn. Noccoment de bildirmişti bizlere.
Eğer gerçekden yeni eklentiler istiyorsanız örneğin gönderdiğiniz mail' i bir defa gönderin. İkinci defa gönderdiğinizde inanın değişen hiç birşey olmuyor daha önceden bunu Sn. Noccoment de bildirmişti bizlere.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
okan34 31 Ekm 2010 12:17
Çok şey istiyor ikv oyuncuları, Her şeyi zamanın akışına bırakın doğru zamanda hepsi gelecektir. Yönetim ekibi yaklaşık 20-25 kişi ile bu kadar işi yürütüyor. Biliyorsunuz ki Sobee studios oldu. Sadece oyunla değil artık animasyonlarda yapıyor. I can football da devasa güncellemeler oluyor bilmiyorum takip ediyormusunuz aynı şekilde Süpercan' ı bu yıl kasım - aralık ayları arası piyasa sürülmesi öne sürülüyor. Her gün binlerce mailler, Binlerce şikayet edilen kişi sayısı. Oyunun akışı kolay değil, ekibimizin çok rahat olduğunuzu düşünüyor çoğuları ama bilinki oyunda bir lag olsa gece yatağından kalkıp ofise gelip onu sizler için onarıyorlar. Bunlarıda göz arda etmenizin ön görüşündeyim sevgili kıyamet vakti oyuncuları.
kardeş güzel hoş söylüyorsunda lonca sistemi 3senedir görüntüde olan ama bi türlü icraata geçirilemeyen bir konu senin dediğine bakarsak bi 3sene dahamı bekleyelim madem sobee studio oldular diğer ı can footbol vs vs uğraşıyorlar bu demek değildirki ikv göz ardı etsinler madem profesyonelleştiler ozaman kadrolarını arttırsınlar burda bence boşuna yönetim koruma yada savunma yoluna gitme madur olan ben değil biziz yani bütün ikv oyuncuları suçumuz sabredip beklemekse buyur kardeş senin yolun açık olsun herzaman yönetimden yana tavır alabilirsin ama ben senin kadar sabırlı olamıycam kusura bakma benim yönetime verebileceğim en büyük destek kutu alıp destek omaktır asla onların yaptığı işi övmek değildir teşekkür ederim sakın olaki sana şahsi bi kınama yazısı olarak algılama senide kırdıysam şimdiden özür dilerim.
kardeş güzel hoş söylüyorsunda lonca sistemi 3senedir görüntüde olan ama bi türlü icraata geçirilemeyen bir konu senin dediğine bakarsak bi 3sene dahamı bekleyelim madem sobee studio oldular diğer ı can footbol vs vs uğraşıyorlar bu demek değildirki ikv göz ardı etsinler madem profesyonelleştiler ozaman kadrolarını arttırsınlar burda bence boşuna yönetim koruma yada savunma yoluna gitme madur olan ben değil biziz yani bütün ikv oyuncuları suçumuz sabredip beklemekse buyur kardeş senin yolun açık olsun herzaman yönetimden yana tavır alabilirsin ama ben senin kadar sabırlı olamıycam kusura bakma benim yönetime verebileceğim en büyük destek kutu alıp destek omaktır asla onların yaptığı işi övmek değildir teşekkür ederim sakın olaki sana şahsi bi kınama yazısı olarak algılama senide kırdıysam şimdiden özür dilerim.
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Oyunumuzun hikaye ve akışı var bu nedenle herşey zamanında gelecektir. Lonca sistemini sadece siz değil inanın bizlerde istiyoruz. Söylemeden geçemeyeceğim üslüp ve saygınızdan ötürü teşekkürlerimi iletiyorum.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
Evet bencede lonca kanal sistemi qeri qelmeli...

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.