bu eğer bir kanıt ise veyada sağlam bi delil ise şu anda c.ronaldo benim yanımda okey oynuyoruz dişleri beyaz kulağındada küpesi var vede sakız çiniyobabaxxbabax yazdı:Istanbul Kiyamet Vakti: Sikayet Sonucu Bildirimi 20 Ekim 2010 Çarşamba 11:22 Tarih:Kimden:ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime:sburaks03@mynet.com Merhabalar,
19.10.2010 14:41:20 tarihinde tilsim sunucusunda Panuxbüyü isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 22.10.2010 11:22:31 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
Istanbul Kiyamet Vakti: Sikayet Sonucu Bildirimi 20 Ekim 2010 Çarşamba 11:14 Tarih:Kimden:ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime:sburaks03@mynet.com Merhabalar,
19.10.2010 17:48:31 tarihinde tilsim sunucusunda Ahir isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 23.10.2010 11:14:31 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
akılsız yalancı sitem al senin neden ceza aldığının kanıtı sıra kurduğunuz yalanda tlsmxsavaşçısı susturulmuşken yazı yazıyo sen ve senin kadar ahmak olan çığlıkta bunu foto alıyo yalakalarınızda bişeyler karalıyo yavrum sitem sağlam kanıtla çık karşıma benim gibi sağlam olsun :mrgreen:
Tlsımxsavaşcı nın gercek kimliği kanıtı
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tlsımxsavaşcı nın gercek kimliği kanıtı
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
babaxxbabaxx
Haddini bil Adam gibi konuş eğerki konuşmayı bilmiyorsan söyle öğretelim ...
Sen Kimsinki ahmak vs laflar kullanıyorsun Sitem sevdiğim birisidir laf dedirtmem ...
Sadece Haddini bil ...
Haddini bil Adam gibi konuş eğerki konuşmayı bilmiyorsan söyle öğretelim ...
Sen Kimsinki ahmak vs laflar kullanıyorsun Sitem sevdiğim birisidir laf dedirtmem ...
Sadece Haddini bil ...
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
-
- Salgın Koruyucusu
sen kimsinki had bildiriyon deve ahmak olmasa açıklama yaparmıydı sabah yok yanlış kişiyi şikayet etmişim o yüzden cezalı alsın baksın ikincisi benim itiraflarımı foto almışlar aklınca 1 lw car açıp başkasına foto alıyo kendinimi yoksa ikv yönetiminimi kandırıyo ne diyeyim abimi öle abi bizim çöplükte çok ahmak hemde safından ve şunuda diyeyim sitem ve ben bakalım kim kazanacak sitem sıkı dur yakındır gerçeğim sana tek lafım olmayacak ama yakını az bekle
Fazla söze gerek yok fotolar herşeyi anlatıyoR...
Dünkü Bir dünya ALLAH küfür lü konuya yorum yazmadında şimdi bunamı yorum yazıyorsuN
Azcık ALLAH korkun varsa Bas git oyundan kafenı işlet he bu arada daha önceden spnsevdam kaf işletmecisiyim demişdi tılsımxsavaşcı da kafeciyim dedi buda tesadüfdür buNa canlı şahit Samira abladıR. Sancak sunucusunda carım var deyip ora gectimizde ki arkadaşı sancakda tanıyan yok 10 gündür sonsevdamsın deyınce hızlıca car kaasmış oda 44 lv daha
kendı dediklerine kendin inan
Şimdi gururun varsa bir daha oyuna girmesiN ben kanıtsız hic kimseyı yargılaMam foto da neyin ne oldu anlaşılıyoR. Daha elimde kac adet foton var küfür icerikli Ama paylaşmak gereği duymadım Etin küfürlerle anca kendi ailenı sevındırırsın ...
Dünkü Bir dünya ALLAH küfür lü konuya yorum yazmadında şimdi bunamı yorum yazıyorsuN
Azcık ALLAH korkun varsa Bas git oyundan kafenı işlet he bu arada daha önceden spnsevdam kaf işletmecisiyim demişdi tılsımxsavaşcı da kafeciyim dedi buda tesadüfdür buNa canlı şahit Samira abladıR. Sancak sunucusunda carım var deyip ora gectimizde ki arkadaşı sancakda tanıyan yok 10 gündür sonsevdamsın deyınce hızlıca car kaasmış oda 44 lv daha
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
-
- Salgın Koruyucusu
sıpa çığlık senin beynin harbiden çalışmıyor sıpa oğlum susturulmuş car nasıl sana yazı yazıyo onu açıkla foto tarihine baksana aldığın foto tarihlerine bak bide ceza alınan süreye bak senin sitem abin neden ceza yemişti sorsana bir birini yanlışlıkla şikayet etmişti vah vah ikv ceza vermiş peki 2 carı nasıl ceza alıyo ikv bir vuruşta 2 kuşmu yapıyo sıpa :mrgreen: sitem gerçeği yakında sen kafanı rahat tut siz 1 lw car açıp bişeyler yazın kafanıza göre o sizi bağlar sen harbiden safından sıpasınki yalancı sitemi savunuyon bu kadar açık ortadayken seni kaça satın aldı merak etim ama tınlamıyom bile seni sıpa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Sahaf Yardımcısı
laa emo bu zurnaya bukdar niye yüz veriyoznuz
Dünki bebeleri kaale alıyonuz yaw:D bırakın ....
bu tılsımsavaşcı yeni geldiyse yenidir...
bıraınn yeniyi aklı sıra ekmek bakıyor...
göt kaladırmayı kesin artık inidrin.
Dünki bebeleri kaale alıyonuz yaw:D bırakın ....
bu tılsımsavaşcı yeni geldiyse yenidir...
bıraınn yeniyi aklı sıra ekmek bakıyor...
göt kaladırmayı kesin artık inidrin.
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
-
- Salgın Koruyucusu
:mrgreen: bu oyun ne senin nede sitemin kimsiniz adam kovuyorsunuz düzenbazlar asıl sizin yüzünüz varsa girmezsiniz açık açık ortada herşey sitem abin küfür etmezmiş ölemi forma 1 lw sitem carı açıp küfür etmemi gerekiyor onun ağzından sizin gibi ama foyanız ortada 1 lw carla sitem adıma car açıp küfür yazsın sende foto al forma koy car cezalıyken hemde sizin yüzünüz varmı lenn bu saaten sonra burda olmaya sitemin idaasıyla kendisi defolup gidecek beni sunucudan tıpış tıpış kovuyormuş yalancı düzenbaz kovsunda göreyim ikv oynayan tek sonsevdam varmış vah vahh o oynadı diye başka kafeci oynayamazmış tesadüfe bakın yaww :mrgreen: samira değil de poyraz abiyi tanık koysana erkeksen çığlık :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: çok zavalısın harbiden sen ve sitem sizi çamurunuzda boğacam devam edin yalanlarınıza bakalım
-
- Salgın Koruyucusu
srage yeniyim diye hor görme deve senin gibi kaç sitem ve daha sizin yalakalarınızı çöplüğümde beslerim laf yetişmek kolay gerçeğe gel yeniyim ama seni soyunla satın alırım kiraya bile vermem zaten çekemediğinizde bu tılsımın en zengini olmak gururunuza yedirilmeyen nokta ya bide ötüyon denyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Sahaf Yardımcısı
bakıyomda paran cok ama .....
Karakter olarak pek haz edilir yanın olmdıgın bellii...
Ben oyuna pek girmem...
Ha ben kimmiyim Bu sunucunun İlk gününden beri burda Oynayanlardan biriyim...
para Mı
GüLdürme benii... Senin Cantanda Olanın ben kat katını hibe etmişmdir insanlara....
Para Umurumda degil...
Ama sen COk Komedyen birine benziyon
Mİlletü Güldürmeye devam et..
Ha Sen Oyunun istersende En zengiNi Ol...
bakayım benim Küccükk Oglana diyorki COkta şeyimde abi diyor
Anladın sen Onu yani Fifi
Senin gibiler COk geld igecti burdan .... Ne oldu ortam yapmaya claıştı parasıyla SOnnnda Ne Oldu kayboldu...
Dİkkat et Oyun senide Kaybettirmesin...
Karakter olarak pek haz edilir yanın olmdıgın bellii...
Ben oyuna pek girmem...
Ha ben kimmiyim Bu sunucunun İlk gününden beri burda Oynayanlardan biriyim...
para Mı
Para Umurumda degil...
Ama sen COk Komedyen birine benziyon
Mİlletü Güldürmeye devam et..
Ha Sen Oyunun istersende En zengiNi Ol...
bakayım benim Küccükk Oglana diyorki COkta şeyimde abi diyor
Anladın sen Onu yani Fifi
Senin gibiler COk geld igecti burdan .... Ne oldu ortam yapmaya claıştı parasıyla SOnnnda Ne Oldu kayboldu...
Dİkkat et Oyun senide Kaybettirmesin...
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
-
- Sahaf Yardımcısı
Ha bide Şurası varki...
Okdar kısa sürede Okdaar para...
Demekki Sen boş İnsansınki Ömürnün Cogunu Pc başında geciriyorsun.....
Yani gereksiz bir insan kendisine bile faydası Olamyan.. Ot Cinsi bir insan..
Sen öle oLmaya devam et...
PC başında Otur belki Kök Salarsın...
Okdar kısa sürede Okdaar para...
Demekki Sen boş İnsansınki Ömürnün Cogunu Pc başında geciriyorsun.....
Yani gereksiz bir insan kendisine bile faydası Olamyan.. Ot Cinsi bir insan..
Sen öle oLmaya devam et...
PC başında Otur belki Kök Salarsın...
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage