Antikalar.... :) ;)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Antikalar.... :) ;)

Mesaj gönderen CCMMZero »

Buqrahan yazdı:
leviathan yazdı:KARADAYI
YASEMEN
IIPİNKII
MEMAT
MENEK
IIIEBUHAN
Nachoangrade
AsLaNBeY
IILeoNNN
okanII
TaRıKBiNZiYaD
MaNiaJ... tam hatırlayamadım
CCMM
ANKALIEFE
iNFAZTEAMLEADER
TOrNavida
xdeatstolker
XXXJACKALXXX
nexxus

aklıma bu kadar geldi bunlara fazla itiraz gelmez sanırım =)
2 Kişi hariç gerisi hep tanıdık =)) ama en çok mrak ettiğim kişillk CCMM & MMCC acaba geri gelir mi =)) ?

Öncelikle Teşekkür Ederim Bu İsimlerle Anıldıgım memnun oldum.. :) Oyuna bir süre Ara Vermişdim ki bu ara yaklasık olarak 1.5 yıldan bile fazladır .. 1.5 yılda da bayağa şeylerin değiştigini gördüm güzel seylerin yanında kötü seylerde olmus server da ama her zaman olur foruma girdigimde adımı aradım ilk konu burası cıkdı yazayım istedim :)

İstanbul Kıyamet Vakdine Tamda Unıversiteyi kazandıgım yıl baslamısdım ( tabi o zaman 1 yıl oldugum icin pek de derslere girme,devam zorlunlulugu gibi bişe yokdu :) ) ama yıllar gecdi ve unıversite 3.sınıfa gecidigim zaman Arkamda 23 tane birikmiş dersim oldugunu gördüm :) ve İKV ye ara verme gereksinimi dogdu bakalim ins bundan sonra ne olacagı ALLAH kerim :)

ama kucuk bi hatırlatma yapayım CCMM ve MMCC nin sifresini kaybettim :( evet kaybettim nasil kaynettin die sorma oldu işte bi kere :) neyseki [GM] Arif çözecek inş yakın zamanda :) olmadı plus paket den kredi karti extrelerimle alirim yeniden sifremi :)

Teskilata ve ARZ kardeslerimle bulusmak benimde bekledigim buyuk bi bulusma olacak :) saygı ve sevgilerimle CCMM-MMCC cengiz co-plots :)
CCMM & MMCC

Resim

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''
Resim
Kullanıcı avatarı
talos25
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen talos25 »

Fuzzy ve kral kelimesi 10 yaşında bir bebe için kral kelimesi fazla değilmi.... :evil:
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

talos25 yazdı:Fuzzy ve kral kelimesi 10 yaşında bir bebe için kral kelimesi fazla değilmi.... :evil:

/katıl
Kullanıcı avatarı
hakandas
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen hakandas »

süpergirl
Kullanıcı avatarı
xsedanterx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsedanterx »

CCMMCCMMCCMMCCMM mynet müşteri hizmetlerini ararsan yeni şifre alıp hesabına girebilirsin.Ben de birara oyuna uzun sure girmediğim için şifreyi unuttum gizli sorunun cevabını da unuttum 8-) öle öle hırs yapıp müşteri hizmetlerini arayıp hesabı geri aldım şifre değişti ee tabi çelik de değişti :lol:
Ateş, kış meyvesidir....
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

CCMMZero yazdı:

Öncelikle Teşekkür Ederim Bu İsimlerle Anıldıgım memnun oldum.. :) Oyuna bir süre Ara Vermişdim ki bu ara yaklasık olarak 1.5 yıldan bile fazladır .. 1.5 yılda da bayağa şeylerin değiştigini gördüm güzel seylerin yanında kötü seylerde olmus server da ama her zaman olur foruma girdigimde adımı aradım ilk konu burası cıkdı yazayım istedim :)

İstanbul Kıyamet Vakdine Tamda Unıversiteyi kazandıgım yıl baslamısdım ( tabi o zaman 1 yıl oldugum icin pek de derslere girme,devam zorlunlulugu gibi bişe yokdu :) ) ama yıllar gecdi ve unıversite 3.sınıfa gecidigim zaman Arkamda 23 tane birikmiş dersim oldugunu gördüm :) ve İKV ye ara verme gereksinimi dogdu bakalim ins bundan sonra ne olacagı ALLAH kerim :)

ama kucuk bi hatırlatma yapayım CCMM ve MMCC nin sifresini kaybettim :( evet kaybettim nasil kaynettin die sorma oldu işte bi kere :) neyseki [GM] Arif çözecek inş yakın zamanda :) olmadı plus paket den kredi karti extrelerimle alirim yeniden sifremi :)

Teskilata ve ARZ kardeslerimle bulusmak benimde bekledigim buyuk bi bulusma olacak :) saygı ve sevgilerimle CCMM-MMCC cengiz co-plots :)
Dostum seni ne zamandan beri aramızda yoksun. İnşallah bulursun ve seni en kısa zamanda aramızda görürüz... Emin ol ki bir aksilik çıkıp geri dönemesen bile seni unutmayacağım...

LEYLIRK*

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

xsedanterx yazdı:CCMMCCMMCCMMCCMM mynet müşteri hizmetlerini ararsan yeni şifre alıp hesabına girebilirsin.Ben de birara oyuna uzun sure girmediğim için şifreyi unuttum gizli sorunun cevabını da unuttum 8-) öle öle hırs yapıp müşteri hizmetlerini arayıp hesabı geri aldım şifre değişti ee tabi çelik de değişti :lol:

teşekkür ederim gerekli prosedurleri biliyordum zaten ;ama prosedurleri sevmiyorum fax extre filan Arif saolsun halletti ..
CCMM & MMCC

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
CCMMZero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Buqrahan yazdı:
CCMMZero yazdı:

Dostum seni ne zamandan beri aramızda yoksun. İnşallah bulursun ve seni en kısa zamanda aramızda görürüz... Emin ol ki bir aksilik çıkıp geri dönemesen bile seni unutmayacağım...

LEYLIRK*

Teşekkürler dosdum ;) bıraz sancılı bi donem olcak gibi duruyor suanda kuzenım hesapla giriyor nasil idare ediyor onu bilemiyorum ama faal olarak gene ben kullanamıyorum :) hesapda hep bi co pilot gibi kalcam sanırım :)
CCMM & MMCC

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön