Mertkan yazdı:Kadim Lider sen hiç konuşma erkeksin bayan çar açıyorsun onu da geçtim lonca kurdun başarılı olamadın
ikinci olarak seninlebu olaydan önce konuşmadım mı ben?? güzelce anlatmadım mı?? Doğruyu söyle burda siz küfür yemeden önce aramızda ne konuşma geçti?
Benim bayan çarın karşına çıkarabilecek bir erkek çarın varsa görelim !! Lonca kanusuna gelecek olursak, seinin loncana üye olan insandan çok bana üyelik baş vurusu yapılıyor. Ki ben bir loncaya bağlıyım artık Stylx olmak bir ayrıcalıktır. Boşa demiyoruz. Erkekçe bir konuşma istiyorsan milletin anasına bacısına dil uzatma... Ve milletin manevi degerlerini arkanda siper olarak kullanıyorsan hakkını ver. ki veremessin bari lonca ismini degiş benden size öneri Küfürbazx sizin sıfata bu uyar...
samedsedir06 yazdı:YAhu beyler Bu KOnuyu acan harbıden saçmalamıs artıı kurtları+++börticinelerı cekemıyor ben bunu anladın bu yazdıklarından Ne alaka var Olum Sıyaset ıle bunların adında Kesın Oyunda Bortıcıne veya kurtlardan bırı kesmıstır bunu buda burda yonetıme gaz vermeye gelmısstırr pehhh ..... Az buyuyun #@!?
İçerik silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
Tahirbey
önemli olan kız carı erkek carı deildir..o karakteri kullanan kişinin insanlığı yüreği önemlidir..izhar az görmedik alamalarını neden bana zırh yok benim neyim eksik diye..
samedsedir06 yazdı:YAhu beyler Bu KOnuyu acan harbıden saçmalamıs artıı kurtları+++börticinelerı cekemıyor ben bunu anladın bu yazdıklarından Ne alaka var Olum Sıyaset ıle bunların adında Kesın Oyunda Bortıcıne veya kurtlardan bırı kesmıstır bunu buda burda yonetıme gaz vermeye gelmısstırr pehhh ..... Az buyuyun #@!?
nedir ne deildir bilmeden konuşmayın..illa fotomu koyalım foruma...
nedir ne deildir bilmeden konuşmayın..illa fotomu koyalım foruma...
[İçerik Silinmiştir.] Tahirbey. .
[İçerik Silinmiştir.] Tahirbey..
Erkeklıgıme laf edeceksen yuz yuzede konusuruz yegen fark etmez her turluu Burda havlamak cozum bulmaz ...
benı bılen bılır Sor adresımı versınler sana... sımdı baska kapıya burda post kasmak ıcın yer arama sana ozel sayfa acalım orda bos bosuna yaz hem rahatsız eden olmaz kafan rahatcacık post kasarsın orda...