Asit ve Asit Bilgisi

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Asit ve Asit Bilgisi

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

bwingrove yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
Theanswerr yazdı:
mitmet yazdı:
Theanswerr yazdı:bu da birşey değiştirmez kısa yada yakın o kadar uzak başlanmaz ws ye
maraton ayaqın warsa onu qiyip kaçarak wurursun :D

kim kaçarak vurur büyücümü ? hayvan ne güne duruyor yavaşlatmayacakmı onu ? maraton ayağında o kadar büyük bir etkisi yok malesef ki malesef bu da bir çözüm değil . . .
Buyucu her turlu sıfacıyı yener full zehırmı dızdın ? buyu bozar hayvanmı cıkardın ? hayvanına 2 vuruş yapar full asıtlemı daldın ? dırencı 240 yaparsın asıtın hasarını %24 azaltırsın çift buyu abanırsın can basmak zorunda kalıcagı ıcın en fazla 6 asıt atar hapıs atarsın oturursun snn canın 40 larda onun kudretı 30 larda olur.Zehir+asıt+hayvanlamı daldın ? sana zehir + asıt + hayvan yapmazsını bekle 2 vuruş yap hapıs gonder hayvana 2 vuruş yap buyu bozmayla zehırı boz,bozamadınmı ? kur teslanı aban zaten kudretı 60 larda olucak en fazla 4 asıt atar 2 de can basar yerde.
Daha geçen gun cok guclu bır sıfacı ıle vs yapmıstım (buyucumle) zehır + asıt seti vardı zırhı vardır ashabı vardı 5-4 yenıldım (zırhım ve şaheser kolyem olmadan) ve ılk 3 vs yi çok şansıyla aldı kudretı 9 ken asıt atmıstı kudretı 0 landı ve ben -23 canla yatmıstım ve diger vs lerıde yaklasık 5-9 kudret arasında kazanmıstı oda full krtık asıtle
HALA ŞANS DİYOSUN NE DİYİM Kİ BEN SANA
WS ORTASINDA GBM E GİRİYOSUN LAF ETMİYORUM KİTLEDİKTEN SONRA ASİT MENZİLİ DIŞINA ÇIKIYOSUN LAF ETMİYORUM 300 ASİT DİRENCİN WARKEN ASİTLE KESİYORUM AĞZIMI AÇMIYORUM SEN ÇIKIP BURDA ŞANS DİYOSUN YA PES RUH KALKANI OLMADAN METEORİTLE GELİYOSUN YİNE YERDESİN VE HALA BURDA ŞANS DİYEBİLİYOSUN :mrgreen: :mrgreen:
Zaren senın gıbı saglam bır sıfacı şansa gulmemezsı gerekıyor Büyücü Ve Şifacı VS sınde zaten gennelıkle şans konuşur sen zehırlersın ben hemen bozarım bu benım şansım ama yarım saat bozamam bu benım şansızlıgım bu senın şansın olur sen %65 e yakın bır oranla krtık asıt atıyorsun bu krtık gelmez benım buyuk şansımdır snn buyuk şansızlıgındır yada direnebılırsın vs bunları demek ıstıyorum sonuçta o vs yı bende yenseydım buraya şansıma yendım derdim senın başarını küçümsemedım asla
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

konuyu inceledikten sonra uzun bir yorumda bulunucam ama şu büyücü şifacı keser muhabbetini kesin artık kendine güvenen büyücü varsa eğer eminönünde asitim buyursun gelsin bakalım sonuç ne olcak...

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Çok iyi asitçi bir şifacıyı çok saglam ve işi bılen büyücüler kesebılır ancak

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

konfucyus yazdı:konuyu inceledikten sonra uzun bir yorumda bulunucam ama şu büyücü şifacı keser muhabbetini kesin artık kendine güvenen büyücü varsa eğer eminönünde asitim buyursun gelsin bakalım sonuç ne olcak...

konfüçyüs

konfüsçyüs herkesin tanıdığı iyi bir şifacıdır . . .

zaten iyi bir asitçi büyücüyü rahat keser. . .

konfüçyüsü kesebilecek büyü cü olmadığınıı düşünüyorum. . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

karşında ne kadar işi bilen bir büyücü olursa olsun şifacı eğer şifacıysa büyücülerin yatırması imkansızdır.

asitçi şifacımla 3 parça eşyamın eksik olmasına rağmen 2 tane büyücüyü kovalıyorum birini yatırıyorum diğeri zihin atıp kaçıyor.

önemli olan 2 nokta var;

1ncisi büyücü açısından dirençler ama hangi büyücü direnci asite verir acaba.
diyelimki verdi yüzde 24 daha az vurus olcak buda üzeri full olan bir şifacının genede 1000 üzeri vurusları demek kritikleri hesaplamıyorum.

hani konu altında belirtmişsiniz ya zehri büyü bozma ile bozarim asiti bozarım diye acaba böyle bir büyücü varda ben mi bilmiyorum yoksa bozacağını idda edenlerde farklı bir yetenek mi var ?

2nci önemli olan nokta ise şifacının direnç kırma yememesi;

bunun içinde zehir devreye girer yavaşlayan büyücü ard arda yediği asitler sonucu can doldurmak amaclı zihin atar
tabi üzerindeki zehir etkisi devam ettiği için oturamaz sonuç gene hüsran gene hüsran...

rakamsal olarak hesaplamaya bakarsak kendi şifacımdan örnekle söyleyecem bunu
normal vuruslarım 1300 1400 den baslıyor 2400e kadar cıkıyor. ortalama olarak 1800 vurduğumu hesaplarsak canı 10 bin olan bir bir büyücüyü 6 asitte yatırabileceğim anlamına gelir. buda 66 kudret eder 6 asiti toplamda 18 saniyede atarım. 18 saniye içerisinde kendime 2 ck ve 3 kere şifa basabilirim bunlarda toplamda 39 kudret eder harcamam gereken kudret miktarı toplamda 105 gibi görünüyor ama ayakta dursan dahi şifacı 5 saniyede bir med. ile +2 kudret doldurur buda 6 kudret eder toplam kudret hissedarım 106 olur ve büyücü malesef gene yatar =)

sözün özü asitciyi kesebileceğini idda edenlerin tekrardan iyi düsünmesi gerektiğini belirtirim. karşındaki işi bilen bir asitci ise yapacağın tek şey var zihinleyip kaçmak....

bunu yapmazsan can iksiri dahi seni kurtaracağını söyleyemem ki bu şekilde cok kişi can iksiri içmesine rağmen şifacının acı asitinin tadına baktı...

teşekkürler iyi oyunlar iyi forumlar

konfüçyüs

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

konfucyus yazdı:
karşında ne kadar işi bilen bir büyücü olursa olsun şifacı eğer şifacıysa büyücülerin yatırması imkansızdır.

asitçi şifacımla 3 parça eşyamın eksik olmasına rağmen 2 tane büyücüyü kovalıyorum birini yatırıyorum diğeri zihin atıp kaçıyor.

önemli olan 2 nokta var;

diyelimki verdi yüzde 24 daha az vurus olcak buda üzeri full olan bir şifacının genede 1000 üzeri vurusları demek kritikleri hesaplamıyorum.

hani konu altında belirtmişsiniz ya zehri büyü bozma ile bozarim asiti bozarım diye acaba böyle bir büyücü varda ben mi bilmiyorum yoksa bozacağını idda edenlerde farklı bir yetenek mi var ?

bunun içinde zehir devreye girer yavaşlayan büyücü ard arda yediği asitler sonucu can doldurmak amaclı zihin atar
tabi üzerindeki zehir etkisi devam ettiği için oturamaz sonuç gene hüsran gene hüsran...

normal vuruslarım 1300 1400 den baslıyor 2400e kadar cıkıyor. ortalama olarak 1800 vurduğumu hesaplarsak canı 10 bin olan bir bir büyücüyü 6 asitte yatırabileceğim anlamına gelir. buda 66 kudret eder 6 asiti toplamda 18 saniyede atarım. 18 saniye içerisinde kendime 2 ck ve 3 kere şifa basabilirim bunlarda toplamda 39 kudret eder harcamam gereken kudret miktarı toplamda 105 gibi görünüyor ama ayakta dursan dahi şifacı 5 saniyede bir med. ile +2 kudret doldurur buda 6 kudret eder toplam kudret hissedarım 106 olur ve büyücü malesef gene yatar =)

sözün özü asitciyi kesebileceğini idda edenlerin tekrardan iyi düsünmesi gerektiğini belirtirim. karşındaki işi bilen bir asitci ise yapacağın tek şey var zihinleyip kaçmak....

bunu yapmazsan can iksiri dahi seni kurtaracağını söyleyemem ki bu şekilde cok kişi can iksiri içmesine rağmen şifacının acı asitinin tadına baktı...

konfüçyüs

SANA ŞUNU SÖYLİYİM O KADAR BASİT DEĞİL BURASIQİSTANBUL SENİ YÜRÜYEREK KESER EMİN OL 465 BÜYÜ ASİT 1068 BÜYÜ ŞİFA WAR BENDE HEM 1500 VURUP HEMDE 10 BİN BASTIĞIMI GÖRDÜ ARKADAŞ AMA ONA RAĞMEN EL ALABİLİYOR ;) ;) :!: :!:
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

465 büyü hasar asit ile 1500 vuruyorsan ve buna rağmen kesemiyorsan cidden çok beceriksiz bi şifacıymışın =)
ben senin yerine olsam silerdim o çarı.

konfüçyüs

Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

konfucyus yazdı:

önemli olan 2 nokta var;

konfüçyüs
Sen büyücüye vs teklıfı götürdün büyücü vs den önce girdi gbm ye 240 asıte bastı buyu bozmayı 15 ledi sen ona asitle daldın krtıksız atabılcegın en yuksek mıktar 1000 sen ona 4 asit attın + zehir buyucunun canı kaldı 40 buyucu sana o zamana kdr vurmuştur emınımkı sen 1 kere can bastın 4 asit = 40 kudret 1 şifa=10 (11 ama 10 dıyorum) zehir =15 toplamda 60 kudret bu esnada buyucu hapsı atar oturur (buyu bozmazsı 15 se bozmuştur zehırı ) kaldımmı 40 kudretın buyucunun canıda 40 olarak hesapladık yaptı 60 senın bu buyucuyu yatırman ıcın 4 krtik asit atman lazım 4 asıtın sadece 1 i bıle krtık gelmezse yerdesın çünkü 2 kere can basmak zorundasın ve kudretın 0 lanır !

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

hala büyücünün şifacıyı kesebilceğinimi iddia ediyorsunuz gülüyorum :) emir berk demiş şu büyücüleri kestim bende dedim

pek bir marifet değil zaten şifacı nın büyücüyü havada karada kesmesi lazım diye

konfücyüs de ilk defa bana hak veren kişi oldu ve güzel açıkladı . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

konfucyus yazdı:
465 büyü hasar asit ile 1500 vuruyorsan ve buna rağmen kesemiyorsan cidden çok beceriksiz bi şifacıymışın =)
ben senin yerine olsam silerdim o çarı.

konfüçyüs

:D :D YENEBİLEN WAR MI Bİ GEL SOR TEŞKİLATA BU 1 BU KONU HAKKINDA BİLGİN 0 BU 2 WS ATTIĞIN BÜYÜCÜLER SALAKSA YAPACAĞIM BİŞİ YOK ADAM VERECEK 240 ASİT DİRENCİNE GİYECEK BİLGE VAHŞİ CEKETİ 300 SÖYLEDİĞİM 1500 DİRENCİ 0 VE KRİTİK HALİDİR DİRENCİ 300 YAPSIN BAK BAKALIM KAÇ VURUYON 1 KERE DAHİ KRİTİK ATABİLİYON MU ;) ;)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT

“Şifacı” sayfasına dön