Dikkat dağıtma,buz oku,zehirleme gibi yetenekler patron yaratıkları yavaşlatmazlar.abuzeddin yazdı:mustafa emre değil ben kestim burakxxcezaxx yazdı:Helal sana emreKaç iksir gitti kanki o tek başına yeşil kesen arkadaş senın kac ıksırın gıttı
hiç iksir harcamadım
kardeşim dikkat dağıtma canı 7 iken atmaya başladıJimnastic yazdı:DIKKAT DAGITMA ILE kesersın ayagında maratoncok zor bısrsey degıl ama o dıkkat dagıtma atılmasında kes goreyım
Gene ıyı ıs basarmıssın Tebrıkler..![]()
DEV KOMODO İLK DEFA Krospowerrr tarafından TEK Kesilmiştir..
Re: DEV KOMODO İLK DEFA Krospowerrr tarafından TEK Kesilmiştir..
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
evet kesmiş olabilirsin bilmiyordum...tebrik ederim..Aquarius yazdı:Yanılıyorsun byonur senden önce kesmişti bunu...![]()
![]()
bnm amacım reklam değil kardeşim benim amacım sabırla her şeyin üstesinden gelmeyi anlatmak.. dev komodonun veya başka bir boss yaratığın tek veya 2.3 kişi ile kesilebileceğini anlatma esela İKV nin en büyük boss u kadim hidraı 1 grup kesiyoruz...amacım reklam yapmak değildi amacım oyunda yeni olanlara ders vermektiAeoroea yazdı:Öncelıkle Selamlar,Bende Daha Oncesınde Kestım 49 Levelken Oldukca Rahat Kesıyorum Komodoları Bırı Hallettıgı ZamanReklam Yapmadık Sadece Ilk Defa Degıl .. Yınede Tebrıkler.
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
abuzeddin yazdı:evet kesmiş olabilirsin bilmiyordum...tebrik ederim..Aquarius yazdı:Yanılıyorsun byonur senden önce kesmişti bunu...![]()
bnm amacım reklam değil kardeşim benim amacım sabırla her şeyin üstesinden gelmeyi anlatmak.. dev komodonun veya başka bir boss yaratığın tek veya 2.3 kişi ile kesilebileceğini anlatma esela İKV nin en büyük boss u kadim hidraı 1 grup kesiyoruz...amacım reklam yapmak değildi amacım oyunda yeni olanlara ders vermektiAeoroea yazdı:Öncelıkle Selamlar,Bende Daha Oncesınde Kestım 49 Levelken Oldukca Rahat Kesıyorum Komodoları Bırı Hallettıgı ZamanReklam Yapmadık Sadece Ilk Defa Degıl .. Yınede Tebrıkler.
![]()
Bizde Kesıyoruz Kadım Hıdrayı 1 Grupla Merak Etme

Eminönü
FelicitaNascosta '
- Ottomanxempires
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Taskopru37 yazdı:Tebrikler

NefesAlıyorsakUmutVardır

Savaşmadan Pes Etme !

Efsaneler..... Kanla Yazılır....
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
lafım kesemeyenlereAeoroea yazdı:abuzeddin yazdı:evet kesmiş olabilirsin bilmiyordum...tebrik ederim..Aquarius yazdı:Yanılıyorsun byonur senden önce kesmişti bunu...![]()
![]()
Bizde Kesıyoruz Kadım Hıdrayı 1 Grupla Merak Etme)
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.