Madalyalar ve GB'ler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Madalyalar ve GB'ler

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

RoneY yazdı:Yav reymord musun nesin ne boş beleş salak bi adamsın yav forum senin bu salakça konularınla doldu taştı yeter artık yav yeter ..!
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

RoneY yazdı:Yav reymord musun nesin ne boş beleş salak bi adamsın yav forum senin bu salakça konularınla doldu taştı yeter artık yav yeter ..!
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

bu ne yaw her yerden saldırı var doğru az kesmedik sizi ee dostan çok düşman olunca böyle gıcık gıcık konuşan çok oluyor malesef neyse
<)
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Ne alaka?
Bir kere dilinde o kadar çok hata var ki insan okurken daha başında sıkılıyor ve dediklerinden bir şey anlamıyor...
Bu da herkese saçma geliyor söylediğin fikir özgün ve güzel olsa da...(Özgün ve güzel değil ama burada misal verdim.)
Bunun dışında zaten öyle saçma şeyler ve özgün olmayan şeyler yazıyorsun ki forumdaki herkes sana siper almış durumda...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

EmirBerkKorkmaz yazdı:Ne alaka?
Bir kere dilinde o kadar çok hata var ki insan okurken daha başında sıkılıyor ve dediklerinden bir şey anlamıyor...
Bu da herkese saçma geliyor söylediğin fikir özgün ve güzel olsa da...(Özgün ve güzel değil ama burada misal verdim.)
Bunun dışında zaten öyle saçma şeyler ve özgün olmayan şeyler yazıyorsun ki forumdaki herkes sana siper almış durumda...

kusura bakma ama konuya olumsuz yorum atan 3 kişi var ve ayrıca bir çok onu gbler ve madalyalar üstüne özetle şunu belirtmek istedim madalya sayısı arttıkca şaheser düşme ihtimalide artsın anlatabilildim mi şimdi bunun nesi sacma geldi kardeş ?
<)
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

10 Eylül 2010 tarihinde 59.Seviye adlı konuyu açtın gereksiz ve saçma.Orda sana cevabını vermiştim.Birşey yazamamıştın.+O saçma konuyu yönetici aynı gün kilitlemişti..
Senin için ellerimi fazla yormak istemediğimden dolayı sana o konuya yazmış olduğum cevabı tekrar yazıyorum..
Ayrıca senin forumu boş konularla doldurduğunu düşünen tek kişi ben değilim.Klavyeden konuşmak kolay .Senin normal yaşamda nasıl biri olduğunu ve kaç yaşında olduğunu inan hayal edebiliyorum.İletime yazdığın cevaplardanda bu düşüncemin yanlış olmadığını bir kere daha gördüm..

[quote]Yani varya genel etkileşime tüm oyunun sayfasında 3 konuyu sen açmıssın,Tılsım Genel Sohbete Bakıyorum 15 konunun 10 u senin bu boş konuların.Arkadaşım post kasmıssın zaten 1100leri bulmuşsun.Amacın ney.Yeter artık..

Sürekli yeni şeyler istiyosun ve bu işlerin kolay olmadığını anlaman gerek..

Lütfen artık boş konularla forumu doldurma..
[/quote]

Umarım anlamışsındır..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Reymond yazdı:

kusura bakma ama konuya olumsuz yorum atan 3 kişi var ve ayrıca bir çok onu gbler ve madalyalar üstüne özetle şunu belirtmek istedim madalya sayısı arttıkca şaheser düşme ihtimalide artsın anlatabilildim mi şimdi bunun nesi sacma geldi kardeş ?
Herkesin konularını dile getiriyorsun...
Yönetim bunu düşünemiyor mu sence?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
Reymond yazdı:

Herkesin konularını dile getiriyorsun...
Yönetim bunu düşünemiyor mu sence?

düşünse bir uygulama olurdu adamlar 90 kere junon kesmis zırh cıkmamış
<)
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Şahşi düşüncem şudur. Daha önceden acılmıs madalya konularına bakmadım Lakin..

Madalyanın amacı şu Grupta herkese çanta düşecek, kimelerine de item düşecek. İtem cıkmayan SAŞNSIZ kişilere çantaları boş olmasın diye sadece madalya veriyorlar. Lakin madalya olayını geliştirip gruptaki şansız kişilere değil grubun hepsine madalya=çanta düşüyor ve şanslılarda itemlerini alıyor.

İleride madalyalar işe yararmı yaramazmı meçhul.. Lakin yarar diyen kişiler heveslenmesin. Kime madalya lazımsa girer bölgeye keser boss yaratığı alırlar amdalyaları :D :D

İyi forumlar..

Bu arada Konu baya gergin :D
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

RoneY yazdı:
10 Eylül 2010 tarihinde 59.Seviye adlı konuyu açtın gereksiz ve saçma.Orda sana cevabını vermiştim.Birşey yazamamıştın.+O saçma konuyu yönetici aynı gün kilitlemişti..
Senin için ellerimi fazla yormak istemediğimden dolayı sana o konuya yazmış olduğum cevabı tekrar yazıyorum..
Ayrıca senin forumu boş konularla doldurduğunu düşünen tek kişi ben değilim.Klavyeden konuşmak kolay .Senin normal yaşamda nasıl biri olduğunu ve kaç yaşında olduğunu inan hayal edebiliyorum.İletime yazdığın cevaplardanda bu düşüncemin yanlış olmadığını bir kere daha gördüm..

[quote]Yani varya genel etkileşime tüm oyunun sayfasında 3 konuyu sen açmıssın,Tılsım Genel Sohbete Bakıyorum 15 konunun 10 u senin bu boş konuların.Arkadaşım post kasmıssın zaten 1100leri bulmuşsun.Amacın ney.Yeter artık..

Sürekli yeni şeyler istiyosun ve bu işlerin kolay olmadığını anlaman gerek..

Lütfen artık boş konularla forumu doldurma..

Umarım anlamışsındır..!
[/quote]
+++
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön