Ben Lonca İsmi Vermedm !!
Arz KALE baskını 11.09.2010 00:50 (Tüccar Öldü)
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arz KALE baskını 11.09.2010 00:50 (Tüccar Öldü)
En azından 78 kişi değildik !
FaTiH
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar başarınız tebrik edilecek düzeyde cidden tebrikler.
Ama keserek süsleseydiniz daha iyi olabilirdi.
Bazı lodoslar kalenin zorluğunu bahane etmişler ama kesim videosunu izledim Handan'ın.
Ama keserek süsleseydiniz daha iyi olabilirdi.
Bazı lodoslar kalenin zorluğunu bahane etmişler ama kesim videosunu izledim Handan'ın.

Gocuman
Öncelikle arkadaşım , bilip bilmeden yorum yapıyorsun.NefsKnowing yazdı:Selamlar
Lodosları oyuna hareket getirdikleri ve tüccarı kestikleri için tebrik ederim..
Yalnız burda bir şeye dikkat ettim Biz planlasak Handanı keserdik demşsiniz..
78-79 kişi lodos kalede toplayıp grplara ayırıp aniden Handan'ı kesmeye gelmek..Bu plansızmı!
Hadi arklar bir ilki gerçekleştireceğiz die Handan'a gelmekte mi plansız!
Gece 2 de 78 kişi toplamak gerçekten başarı ve burda şimdi de özeleştiri yapıcam!!!
A loncası B loncası C loncası açıp işte ben bu klanın lideriim klanda şöyleym böyleym vs vs diyen loncalarımız..
Neden dün gece kmse yoktu!!!
Orda omuz omuza savaşan Handan'ı vermeyen Bütün Kardeşlerime Teşekkür Ederm!!
Lodos Kardeşlerimizede Bu Birlik ve Beraberliklerine imrendimi söyleyerek,Tüccar'ı Kesmelerinde ki Başarılarından Dolayıda Kutluorum!!
Dün Akşam Kavga Ettiklermz OlduK.bakmayın Bu bi geri adım deil sadece Olması Gereken!!
Plansız diyoruz ; çünkü bütün olaylar anında gelişti.
Örneğin ben maden topluyordum. Yaşar '' tanıdık arkadaşlar meteora'' dedi , indik.
Biraz bekleşiden sonra ilk olarak 20*25 kişi civarında tüccar kesme niyetiyle çıktık , sancaktata 4 yada 5 kişi vardı ve amacımıza ulaştık. Sonra bir baktık (imreniyorum bu özelliğinizden ( bir yerden hatırlatma yapar sana nefx) anında üremiş gibi çoğaldınız. Tahmin ediyoruz klandan yazıldı. Gece 2 2.30 surlarında tekrar kesildi o kadar kişinin içinde..
Biz Her özelliğimizden Gurur duyuyoruz ve bunu söylemekten çekinmiyoruz.
Sonraki Tüccar veya Handan Kesimlerine Görüşmek Dileğiyle.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Orda 20 25 kişi değil 78 kişi vardı !Rocnqpung yazdı:Öncelikle arkadaşım , bilip bilmeden yorum yapıyorsun.NefsKnowing yazdı:Selamlar
78-79 kişi lodos kalede toplayıp grplara ayırıp aniden Handan'ı kesmeye gelmek..Bu plansızmı!
Gece 2 de 78 kişi toplamak gerçekten başarı ve burda şimdi de özeleştiri yapıcam!!!
A loncası B loncası C loncası açıp işte ben bu klanın lideriim klanda şöyleym böyleym vs vs diyen loncalarımız..
Lodos Kardeşlerimizede Bu Birlik ve Beraberliklerine imrendimi söyleyerek,Tüccar'ı Kesmelerinde ki Başarılarından Dolayıda Kutluorum!!
Dün Akşam Kavga Ettiklermz OlduK.bakmayın Bu bi geri adım deil sadece Olması Gereken!!
Örneğin ben maden topluyordum. Yaşar '' tanıdık arkadaşlar meteora'' dedi , indik.
Biraz bekleşiden sonra ilk olarak 20*25 kişi civarında tüccar kesme niyetiyle çıktık , sancaktata 4 yada 5 kişi vardı ve amacımıza ulaştık. Sonra bir baktık (imreniyorum bu özelliğinizden ( bir yerden hatırlatma yapar sana nefx) anında üremiş gibi çoğaldınız. Tahmin ediyoruz klandan yazıldı. Gece 2 2.30 surlarında tekrar kesildi o kadar kişinin içinde..
78 kişi bi anda topllamak sana inandırıcı gelior mu?
2.olarak bu sizin o gün içindeki ilk saldırınız değildi ilk geri püskürtmeden sonra siz toparlandınız ve 78 kişi oldunuz bu da demek oluyorki bi hazırlık süreci var!!
İmrenmek kelimesi sanırım kelime dağırcığında yok
FaTiH
Sen ilk baskında yoktun ? Bunları bilmen ( bilmiyorsunda zaten) olanaksız. Baskını yapandan daha iyi mi bileceksin ? Bizzat grupları biz ayarladık ? Daha iyi mi bileceksin ? Ayık ol. 3 grup vardı Başta ilkinin kurucusu İnfaz 2. kurucusu ben 3. kurucusu Şifaiso ydu 2. baskın için arzlar üredi Lodoslardan da tanıdık tanımadık herkes meteora dendi ve bir anda 40 45 kişi kadar olduk 78 değil ! Gözlerinde bozukluk varsa doktora görün. Ve ayrıca sizin bizden aşağı kalır bir yanınızı pek göremedim ? en az 30 kişi vardınız. Hiç Yalan söyleme.NefsKnowing yazdı:Orda 20 25 kişi değil 78 kişi vardı !Rocnqpung yazdı:Öncelikle arkadaşım , bilip bilmeden yorum yapıyorsun.NefsKnowing yazdı:Selamlar
78 kişi bi anda topllamak sana inandırıcı gelior mu?
2.olarak bu sizin o gün içindeki ilk saldırınız değildi ilk geri püskürtmeden sonra siz toparlandınız ve 78 kişi oldunuz bu da demek oluyorki bi hazırlık süreci var!!
İmrenmek kelimesi sanırım kelime dağırcığında yok
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Seninle Dalga geçilmiş , geçilen dalgayı anlayamayacak kadar düşük seviyeliysen benimle tartışma bile. Son yorumumumdur
Ayrıca orada yazı yazan kişi ben değilim. Arkadaş sana şaka yapmış çok belli. Anlamayacaksan. Yazık
Ayrıca orada yazı yazan kişi ben değilim. Arkadaş sana şaka yapmış çok belli. Anlamayacaksan. Yazık
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Lol 
1. soruyu soran ben değilim okuman yazman vardır
2.Orda bi tartışma vardı kmsenn şaka yapması söz konusu değil
3.Gayet ciddi bir şeklde 78 79 denilior bence sen sadece kanıtı hazmedemedn
doğaldır 
Finally
Seni muhatap alan yoktu sen benm yorumumu cvp yazdın
1. soruyu soran ben değilim okuman yazman vardır
2.Orda bi tartışma vardı kmsenn şaka yapması söz konusu değil
3.Gayet ciddi bir şeklde 78 79 denilior bence sen sadece kanıtı hazmedemedn
Finally
Seni muhatap alan yoktu sen benm yorumumu cvp yazdın
FaTiH
yaşarı tanımıyorsun böyle konuşman doğaldır. Devam et ben ne dersem diyeyim sen yine bildiğini okuyup o kadar fazla kişiysen gider keserdin diyeceksin . Biz ne kadar fazlaysak sizde o kadar fazlaydınız bunu kabullenmediğin sürece seninle tartışmak gereksiz bile.
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Ben fazlaydık azdık demedm ?
Arkadaşın orda 78 bu da bizim farkımız dior ve şaka yapmış öyle mi
Ne şakacısınız siz öyle
Arkadaşın orda 78 bu da bizim farkımız dior ve şaka yapmış öyle mi
Ne şakacısınız siz öyle
FaTiH