ÜÇ AYLIK EMEĞİM KAYBOLDU
Re: ÜÇ AYLIK EMEĞİM KAYBOLDU
Arkadaşım önceLikLe büyük geçmiş oLsun. KarakterLerin çaLınmış oLsa hesabın geri aLınma şansı oLabiLirdi ama senin oyun paran we meteryaLLerin çaLınmış. ÜzüLerek söyLüyorum hesabın korunması güvenLiği , Oyun içi meteryaLLer , para , item ws.. aLışveriş sorumumLuLukLarı tamamen kuLLanıcı (oyuncuya) aittir. Kısacası hesap ve hesap içi (karakterler) kullanıcının kendi sorumLuLuğu aLtındadır. Bu yüzden yönetimin maLsef yapabiLeceği fazLa birşey buLunmamakta. Yönetimden duyacağın cewapda bundan farkLı oLacağını sanmıyorum. Tekrar geçmiş oLsun... ayrıca forum üzerinden bu ve benzeri biLdirimLerin dikkate aLınmadığını bir kez daha hatırLatarak İkv destek ekibi iLe iLetişime geçmeni öneririm. İyi forumLar.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
oke hepiniz çok sağolun muhakkak benimde yapacağım birşeyler var tabi ama bunlar uzun vadeli .Neyse dediğim gibi hepiniz çok sağolun

- Dismotixfireman
- Sahaf Yardımcısı

Kardeşim snnle ilginelicem bn sni böle bırakmam üzüldüm snn adına mardine adam yollarım bn bi alsınlar aşşağız şerefsizleri.Benimde charım calındı bilirim acını adamların adresini ver 15 20 adam yollarım oraya indiririz aşşaqı.
Her Şey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- mardinli122
- Sahaf Yardımcısı

Dismotixfireman yazdı:Kardeşim snnle ilginelicem bn sni böle bırakmam üzüldüm snn adına mardine adam yollarım bn bi alsınlar aşşağız şerefsizleri.Benimde charım calındı bilirim acını adamların adresini ver 15 20 adam yollarım oraya indiririz aşşaqı.
Kardeş düşüncen için çok sağolda büyütmeyelim o kadar.

Kardesim geçmiş olsun.Bende 10 çarım soyuldu çalındı.
Acını anlarım.Bua adamlara gücün yetiyorsa.
Dısarda yakala teker teker hepsini
Tırnak içinde '' Kafayı Çak ''
Öldür dayaktan acıma bunLara.Sende darbe yersin elbet ama öyle bir sinirle git ki.
Kendi kendini doldur öyle git.O sinirle istersen karsındaki 16 değil 26 yasında olsun döversin
Kavga pek iyi bişi değil ama 3 ayın söz konusu.
Şu hayatta tek bişi öğrendim ; KENDİNİ EZDİRME
Dediğimi bi düşün , tek dövemessen topla adam kırın kafasını gözünü
Acını anlarım.Bua adamlara gücün yetiyorsa.
Dısarda yakala teker teker hepsini
Tırnak içinde '' Kafayı Çak ''
Öldür dayaktan acıma bunLara.Sende darbe yersin elbet ama öyle bir sinirle git ki.
Kendi kendini doldur öyle git.O sinirle istersen karsındaki 16 değil 26 yasında olsun döversin
Kavga pek iyi bişi değil ama 3 ayın söz konusu.
Şu hayatta tek bişi öğrendim ; KENDİNİ EZDİRME
Dediğimi bi düşün , tek dövemessen topla adam kırın kafasını gözünü
- maviakrepikv
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bu gün forumdada yazdım arkadaşlar toplu yerlerde özellikle internet cafalerde online oyun oynamayın internet cafeci güvenseniz bile malware bulaşmış keyogger gelmiş olabilir artık bunlara difiriz hiç bir işe yaramıyo. karakterin için üzüldüm
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
Yakın olsa bi el atardım da çok uzak yerdesin be arkadaş 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Hesabınız ve hesabınızdaki tüm öğelerin sorumluluğu size (kullanıcı) aittir. Oyun içerisinde yada dışında hiç bir amaçla kullanıcı adınızı ve şifrenizi paylaşmayınız. Güvenliğinden emin olmadığınız Sitelere giriş yapmayınız. Ortak kullanıma açık bilgisayarlardan oyuna giriş yapmaktan çekininiz. MSN vb sohbet proglamları ya da mail aracılığıyla tanımadığınız kişilerden gelen dosya vb. paylaşımları kabul etmeyiniz. Oyun ile ilgili hata şikayet ve önerilerini bize destek formu aracılığıyla gönderebilirsiniz. İyi Forumlar
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
TWTY
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- onurala
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
cidden emeğine yazık tanıormussun evini barkını git evlerini bas D
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER