freze61 yazdı:karakterinin silinmesine üzüldüm yapacak bişey yok geçmiş olsun ; ancak unutmayalımki bir söz vardır ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE yada Sakıncalı ileti silinmiş / uyarı seviyeniz yükseltilmiştir.
TWTY
bunları dalga geçmek amacı ile değil ; sadece kendisinin bunu hak ettiğini düşündüğüm için yazıyorum ; biryeş lazım olursa şifremi bilen arkadaşlar carımdan gerekli yardımı yapabilir
Saygılarımla ...
REvenqe 100 yıl deil 1000 yıl Dşünsem SEnle ayNı fikirde oLacağım aKlımın ucundan Bile qeçmezDi Bu aDam önceleRi Arkadaşlarına Dğer verirDi , Vermezdi Demiyorum aMa Bu Sıınak ve miğratlar qelince qözünü item para bürüdü. ordan oraya iTem için Savaşçı ilk Yakamozx a dediğin qibi sonradan iTEm için RoA ya qeçti. Pm atıyorsun cvp yok. eN sonunda Bardağı taşıran Damlayı Da qerçekleştirince Bu yorumları yapmak qereKsiniminde duydum kendimi . Şimdi diceKsiniz Yaptığm Yorumda '' Kimsenin ahı Kimsede kalmaz '' , keLimesini Neden yazdım ..= Bu Şahıs beNim QMuSaMeQ aDlı Şifacı karkaterimi çaLdı. Sunucuda Herkse beNim olduğunu biliyordu fakaT , Bu Herkese benim Diye söleyi verdi. Ses etmedim Savaş iyi adamlar qeri verir dedim aMa karakter Davası açılunca adam pmlere cvp vermez oldu... uzun Lafın Kısası .... Kankaxmaqician ... beNim QMuSaMeQ Karakterim SEndeyse ve Burayada Yazarsan SEvinirm. aMa Yok o karakter beNim Senin deiL DiyorSan yüce RABBİM ALLAHIM Bin tüRlü beLanı versiN DAha Söyleyecek Ladım yok benim ....
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ % Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
VatanXLydeR yazdı: Sımdı IxcenkxI dıye bırı cıkıp bunLarı dedı ve sende inandın mı
Seninde savaştan kaLan Bi taradınmı var Lan Lavuk Sanada Sölüyorum eĞer o Karakterin eLime qeÇsin eLbet birqüN qeçicek o Karakteri ELimde Silmezsem beNim aDımda ismail deiL Tmm mı Koçum..
2 KuruşLuK aDamdın, Sana 5 kuruşluk Değer veRdik , SEnde Bizi iTEm para iÇin 3 Kuruşa Sattın beN tek Bunu Bilirm
ayRıca orda Sadece CEnk deil Gandalfbüyü onada sorabilirsiniz o öncelerden beri biliyordu qerçekleri ....
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ % Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
GORSOMAN yazdı:aynısı zamanında benimde başıma geldi , emek bu ya emek insanlar ne zevk alıyolar insanların emeğini çalmaktan , onların emeklerini silmekten ?? bunun bence sebebi çekememezlik , içine dert olduğu birisi uğraşıp yapmıştır. . .Zaten adaylarda kendilerini atlayarak belli ediyolar ve şüphelerimizi güçlenciriyorlar
Ama her kim bunu yaptıysa bilsin ki biz böyle şeylerle yıkılmayız , daha iyisini yapmamız dakikalarımızı alır eğer mesele çekememezlikse birilerinin zoruna gidiyorsa benden söylemesi yandınız. . .
Zaten insanın zoruna giden de emek'tir.Bunu en iyi bilenlerden biriyim.
Geçmiş oLsun ; kafana fazla takma Savaş sonucta bir oyun ve eglenmek için oynuyoruz :?
Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
GORSOMAN yazdı:aynısı zamanında benimde başıma geldi , emek bu ya emek insanlar ne zevk alıyolar insanların emeğini çalmaktan , onların emeklerini silmekten ?? bunun bence sebebi çekememezlik , içine dert olduğu birisi uğraşıp yapmıştır. . .Zaten adaylarda kendilerini atlayarak belli ediyolar ve şüphelerimizi güçlenciriyorlar
Ama her kim bunu yaptıysa bilsin ki biz böyle şeylerle yıkılmayız , daha iyisini yapmamız dakikalarımızı alır eğer mesele çekememezlikse birilerinin zoruna gidiyorsa benden söylemesi yandınız. . .
Zaten insanın zoruna giden de emek'tir.Bunu en iyi bilenlerden biriyim.
Geçmiş oLsun ; kafana fazla takma Savaş sonucta bir oyun ve eglenmek için oynuyoruz :?
aynen öyle bnmde başıma geldiği için savaşın durumunu çok iyi biliyorum ve o yüzden elimden gelen herşeyi ypytm onn için ,savaşa iletirim yorumunuzu daha iyisi bi şekilde gelcek yakında
GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
Savaş ne der biLmiyorum ama benım hakkımda yorum yazanLar sadece Emegıme laf edenlerdir.
Ben bu itemlere saatlerimi verdim gecemi gündüz yaptım. Belkide şuan sunucunun en iyi itemleri olan büyücülerdenim. ( İtem diyorum yetenek değil ). Bunu cekemeyenlere hıc bı lafım yok.
Bu arada İsmail sen benim düşmanım değilsin. Ama madem ben savaşa cok benziyorum , benimde düşmanım ol.
öncelikle Kankaxmagician arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum buraya kötü yorum yapanlarıda kınıyorum en sevmediğiniz düşmanınız bile olsa en azından 1 elinden değil ama 1 parmağından tutulur bu kadar gereksiz bi yorumu nerden buluosunuz anlamıorum zor zamanda destek olunur köstek değil ...
[KUKLACI]
ADIBENDESAKLI
Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!" ''Che Guevara''