kont vs'e varmısın

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: kont vs'e varmısın

Mesaj gönderen Shader »

mitmet yazdı:
kontforum62 yazdı:şafak 4 az kaldı lafım yerine ulaştı gerisini boşverin alayı nothing ;)

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ

böle diyorsun ama oyuna qirmedin sen diye biliorum full nadide/şaheser dizdi nasıl alt etmeyi düşünüyorsun eski forsun kalmadı :)
büyücü item değil taktik sınıfıdır ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen goksenin »

Shader yazdı:
mitmet yazdı:
kontforum62 yazdı:şafak 4 az kaldı lafım yerine ulaştı gerisini boşverin alayı nothing ;)

böle diyorsun ama oyuna qirmedin sen diye biliorum full nadide/şaheser dizdi nasıl alt etmeyi düşünüyorsun eski forsun kalmadı :)
büyücü item değil taktik sınıfıdır ;)

wayy be! /katıl :mrgreen:
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kontforum62 »

arkadaşlar ne bu ya 20 30 mesajlı bırı konu açıyor kont vs'e varmısın diye olay oluyor.
ya bırakın düşün yakamdan la:D zamanı var herşeyin benım artık oncelıklerım var okul gibi mesela
bazı vasıfsız arkadaşlar atıp tutsunlar tek vasıfları sabah kalkıp oyun oynamak akşam yatmak olan arkadaşlar sussunlar artık:D.
he ben oncelıgı oyuna vermesemde kendı buyucu bılgıme buyucu kabılıyetıme cok guvenıyorum hepde güvenirim.
şimdi gurub bolgelerı geldı dıye buyucu açanların ben eskiden savaşçısını kesiyordum emin olun.
herneyse yanlızca hafta sonları girerim boyle 4-5 hafta sonu sonra itemimi dizerim, herşey itemde değil bunu bılıyorsunuzdur büyücü taktik sınıfıdır diye bişey söylemiş arkadaş çok doğru söylüyor.
herneyse BABA yorgun ama sessiz atın çiftesi sert olur diyerekten laflarıma son veriyorum.

Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

itinayla vs atılır.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

melodrama44 yazdı:

itinayla vs atılır.
1 dk seni hatırladım. erkek büyücüsün makine adın imzandan tanıdım :D arkadaşımla kp kasarken karizma alıcam dalmayın lütfen diye yalwarıp sonra da ismimizi bölqeden duyuran şahıs deqil miydin :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

mitmet yazdı:
melodrama44 yazdı:

itinayla vs atılır.
1 dk seni hatırladım. erkek büyücüsün makine adın imzandan tanıdım :D arkadaşımla kp kasarken karizma alıcam dalmayın lütfen diye yalwarıp sonra da ismimizi bölqeden duyuran şahıs deqil miydin :)

evet bendim ama her karizma alcam dalmayın diyene yalvarma diyosan eğerki bu kadar komiğine gittiyse ve ayrıca karizma alacak birine dalacak kadar aç köpek şahsiyetli bir insansan bak herkesin önünde vs ye davet ediyorum seni 5 el vs yenilen çarını silip videoya alıp foruma koyacak varmısın. eğer bu teklif sana zor geldiyse 500m gel vs oda zor geldiyse vs den sonra yenilen taraf k*ıçını kırıp ordan oraya atlamayıp yorum yapmıcak ve ayrıca forumdan ve oyundan kimin daha büyük kendisinin ise çok güzel bi şekilde yalan söylediğini o yazacak TAMAM..? he son olarak kimsenin adını bölgeden duyurmam işim varsa özelinden hallederim koç

NOT: karizma alanlara dalmak kp kasmak oluyosa senin beyninin nası bir beyin olduğundan şüphe ederim.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

cevap???
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Shader »

Ben olsam kabul ederdim mitmet :lol:
ama kabul etmek için G.Ö.T lasım
Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

1144 mesajın var her konuya atlamışsın neden hala cevap yok????
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

melodrama44 yazdı:
mitmet yazdı:
melodrama44 yazdı:

itinayla vs atılır.

evet bendim ama her karizma alcam dalmayın diyene yalvarma diyosan eğerki bu kadar komiğine gittiyse ve ayrıca karizma alacak birine dalacak kadar aç köpek şahsiyetli bir insansan bak herkesin önünde vs ye davet ediyorum seni 5 el vs yenilen çarını silip videoya alıp foruma koyacak varmısın. eğer bu teklif sana zor geldiyse 500m gel vs oda zor geldiyse vs den sonra yenilen taraf k*ıçını kırıp ordan oraya atlamayıp yorum yapmıcak ve ayrıca forumdan ve oyundan kimin daha büyük kendisinin ise çok güzel bi şekilde yalan söylediğini o yazacak TAMAM..? he son olarak kimsenin adını bölgeden duyurmam işim varsa özelinden hallederim koç

NOT: karizma alanlara dalmak kp kasmak oluyosa senin beyninin nası bir beyin olduğundan şüphe ederim.
ilk olarak terbiyeni takın. oyunda qüçlü olabilirsin 2 item dizip. çok merak ediyorum qerçekte de böyle hawlayabiliyor musun?? kp kasmanın anlamını bilmediqini sanıyorum. dolaş işte haritada önüne qeleni kes budur kp kasmak anlatabildim mi? her hakaretine tek tek cevap yazmak isterdim ama uzasın istemiyorum. önüne qelene ws teklif eden birisinin kibirinin boyutunu düşünemiyorum bile :) 100 canla da kessen önce insan ol. konuşmandan anlıyorum ki oyuna kendini kaptırmış bir çocuk qibisin. etrafına bak nefes al kuşları dinle... :D

sabredin 2 qün kaldı siz benden ben sizden kurtuluyoruz 8-)

not: bildiklerimi konularda paylaştıqım için çok mesajlı olduysam söyle forum yöneticisine fln alsın 1000 mesajımı daha rahat edersiniz herkes ötmez böle
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kilitli

“Büyücü” sayfasına dön