büyücü item değil taktik sınıfıdırmitmet yazdı:kontforum62 yazdı:şafak 4 az kaldı lafım yerine ulaştı gerisini boşverin alayı nothing
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
böle diyorsun ama oyuna qirmedin sen diye biliorum full nadide/şaheser dizdi nasıl alt etmeyi düşünüyorsun eski forsun kalmadı
kont vs'e varmısın
Re: kont vs'e varmısın

- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Shader yazdı:büyücü item değil taktik sınıfıdırmitmet yazdı:kontforum62 yazdı:şafak 4 az kaldı lafım yerine ulaştı gerisini boşverin alayı nothing
böle diyorsun ama oyuna qirmedin sen diye biliorum full nadide/şaheser dizdi nasıl alt etmeyi düşünüyorsun eski forsun kalmadı![]()
wayy be! /katıl :mrgreen:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
arkadaşlar ne bu ya 20 30 mesajlı bırı konu açıyor kont vs'e varmısın diye olay oluyor.
ya bırakın düşün yakamdan la:D zamanı var herşeyin benım artık oncelıklerım var okul gibi mesela
bazı vasıfsız arkadaşlar atıp tutsunlar tek vasıfları sabah kalkıp oyun oynamak akşam yatmak olan arkadaşlar sussunlar artık:D.
he ben oncelıgı oyuna vermesemde kendı buyucu bılgıme buyucu kabılıyetıme cok guvenıyorum hepde güvenirim.
şimdi gurub bolgelerı geldı dıye buyucu açanların ben eskiden savaşçısını kesiyordum emin olun.
herneyse yanlızca hafta sonları girerim boyle 4-5 hafta sonu sonra itemimi dizerim, herşey itemde değil bunu bılıyorsunuzdur büyücü taktik sınıfıdır diye bişey söylemiş arkadaş çok doğru söylüyor.
herneyse BABA yorgun ama sessiz atın çiftesi sert olur diyerekten laflarıma son veriyorum.
ya bırakın düşün yakamdan la:D zamanı var herşeyin benım artık oncelıklerım var okul gibi mesela
bazı vasıfsız arkadaşlar atıp tutsunlar tek vasıfları sabah kalkıp oyun oynamak akşam yatmak olan arkadaşlar sussunlar artık:D.
he ben oncelıgı oyuna vermesemde kendı buyucu bılgıme buyucu kabılıyetıme cok guvenıyorum hepde güvenirim.
şimdi gurub bolgelerı geldı dıye buyucu açanların ben eskiden savaşçısını kesiyordum emin olun.
herneyse yanlızca hafta sonları girerim boyle 4-5 hafta sonu sonra itemimi dizerim, herşey itemde değil bunu bılıyorsunuzdur büyücü taktik sınıfıdır diye bişey söylemiş arkadaş çok doğru söylüyor.
herneyse BABA yorgun ama sessiz atın çiftesi sert olur diyerekten laflarıma son veriyorum.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
1 dk seni hatırladım. erkek büyücüsün makine adın imzandan tanıdımmelodrama44 yazdı:
itinayla vs atılır.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
mitmet yazdı:1 dk seni hatırladım. erkek büyücüsün makine adın imzandan tanıdımmelodrama44 yazdı:
itinayla vs atılır.arkadaşımla kp kasarken karizma alıcam dalmayın lütfen diye yalwarıp sonra da ismimizi bölqeden duyuran şahıs deqil miydin
evet bendim ama her karizma alcam dalmayın diyene yalvarma diyosan eğerki bu kadar komiğine gittiyse ve ayrıca karizma alacak birine dalacak kadar aç köpek şahsiyetli bir insansan bak herkesin önünde vs ye davet ediyorum seni 5 el vs yenilen çarını silip videoya alıp foruma koyacak varmısın. eğer bu teklif sana zor geldiyse 500m gel vs oda zor geldiyse vs den sonra yenilen taraf k*ıçını kırıp ordan oraya atlamayıp yorum yapmıcak ve ayrıca forumdan ve oyundan kimin daha büyük kendisinin ise çok güzel bi şekilde yalan söylediğini o yazacak TAMAM..? he son olarak kimsenin adını bölgeden duyurmam işim varsa özelinden hallederim koç
NOT: karizma alanlara dalmak kp kasmak oluyosa senin beyninin nası bir beyin olduğundan şüphe ederim.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
1144 mesajın var her konuya atlamışsın neden hala cevap yok????
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ilk olarak terbiyeni takın. oyunda qüçlü olabilirsin 2 item dizip. çok merak ediyorum qerçekte de böyle hawlayabiliyor musun?? kp kasmanın anlamını bilmediqini sanıyorum. dolaş işte haritada önüne qeleni kes budur kp kasmak anlatabildim mi? her hakaretine tek tek cevap yazmak isterdim ama uzasın istemiyorum. önüne qelene ws teklif eden birisinin kibirinin boyutunu düşünemiyorum bilemelodrama44 yazdı:mitmet yazdı:1 dk seni hatırladım. erkek büyücüsün makine adın imzandan tanıdımmelodrama44 yazdı:
itinayla vs atılır.arkadaşımla kp kasarken karizma alıcam dalmayın lütfen diye yalwarıp sonra da ismimizi bölqeden duyuran şahıs deqil miydin
evet bendim ama her karizma alcam dalmayın diyene yalvarma diyosan eğerki bu kadar komiğine gittiyse ve ayrıca karizma alacak birine dalacak kadar aç köpek şahsiyetli bir insansan bak herkesin önünde vs ye davet ediyorum seni 5 el vs yenilen çarını silip videoya alıp foruma koyacak varmısın. eğer bu teklif sana zor geldiyse 500m gel vs oda zor geldiyse vs den sonra yenilen taraf k*ıçını kırıp ordan oraya atlamayıp yorum yapmıcak ve ayrıca forumdan ve oyundan kimin daha büyük kendisinin ise çok güzel bi şekilde yalan söylediğini o yazacak TAMAM..? he son olarak kimsenin adını bölgeden duyurmam işim varsa özelinden hallederim koç
NOT: karizma alanlara dalmak kp kasmak oluyosa senin beyninin nası bir beyin olduğundan şüphe ederim.
sabredin 2 qün kaldı siz benden ben sizden kurtuluyoruz
not: bildiklerimi konularda paylaştıqım için çok mesajlı olduysam söyle forum yöneticisine fln alsın 1000 mesajımı daha rahat edersiniz herkes ötmez böle
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!