ARZ VE LODOS EŞİTSİZLİĞİ!!!
Re: ARZ VE LODOS EŞİTSİZLİĞİ!!!
Evet LodosLarın 100'de 10 luk küçük bir oranı bütün arzlara bedeL..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
[quote="Ecellxgardian"]Eski konulara bakarsan arzlar kp bakımından daha iyi örn meteorda lodos muhafızlarını cekip lodoslara dala biliyorsunuz arzların kalesi var ordan rahat çana saldıra biliyorlar arzların eminönündeki yerine söyleyelim meteor ne kadar yakın orda toplanıyorsunuz bir birinizi kesersek 1 dk olmadan geri geliyor neden herkez lodos oluyormu düşük lvlde lodos olmayıp ne yapcaz yer altındaki görevlerde coğunlukla lodos var görevler için lodos olmak lazım ama sunu söyleyim lodoslar arasında bir dayanısma yok ama arzlar arasında ben dayanısma görüyorum onuda söylemek isterim iyi oyunlar iyi forumlar
Sanırım Lodosssun Bir Arz çar açarsan ARz ların ne kadar sıkıntıda olduğunu görürsün,banka önüne git 1 dakika duramassın yerdesin,dediğimgibi Arzlar sedece komutanda var,Lodoslar bunu bile hazmedemiyor,Aslında oyun yapımcılarının dikkatini çekmek için butun arz lar lodos olsa sen gör o zaman oyunun durumunu.
Sanırım Lodosssun Bir Arz çar açarsan ARz ların ne kadar sıkıntıda olduğunu görürsün,banka önüne git 1 dakika duramassın yerdesin,dediğimgibi Arzlar sedece komutanda var,Lodoslar bunu bile hazmedemiyor,Aslında oyun yapımcılarının dikkatini çekmek için butun arz lar lodos olsa sen gör o zaman oyunun durumunu.
YEMİYORSA SUS CANİŞKOM DEV KOMODOYA GİDİCEK ÇOK YOL VAR 
adama bak migrata 2 adım mesafe diyor ama meteor 2 adım meseda olmuyor ahhahaha
sen vahşiyi birmi tutuyorsun engereği ? biri 16-17 biri 37 level teki kudret alıyor ve 10 canını alıyor hatta fazla, teki seni 99 canda bırakıyor
adama bak migrata 2 adım mesafe diyor ama meteor 2 adım meseda olmuyor ahhahaha
sen vahşiyi birmi tutuyorsun engereği ? biri 16-17 biri 37 level teki kudret alıyor ve 10 canını alıyor hatta fazla, teki seni 99 canda bırakıyor