Merhabalar Tılsım .DERMANO
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Merhabalar Tılsım .DERMANO
Hoşgeldin Sunucumuza ama burda pek huzur bulamazsın içini kartıyorum ama 
<)
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
İçini karartmasına gerek yok ben gerekli yardımda bulunucam... Tılsım sunucusunu istemeyen çeker gider. ! :evil:Reymond yazdı:Hoşgeldin Sunucumuza ama burda pek huzur bulamazsın içini kartıyorum ama
eyw saol.27 eylulde tamamen aranızda olacam ..suan sadece qunde 1 saat vaktımı ayırabılıyorum ama daha sonra qırerım bayaistkvxmunise yazdı:İçini karartmasına gerek yok ben gerekli yardımda bulunucam... Tılsım sunucusunu istemeyen çeker gider. ! :evil:Reymond yazdı:Hoşgeldin Sunucumuza ama burda pek huzur bulamazsın içini kartıyorum ama
XbalamırxXbalamirx

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
Evet yılmaz ve kaan da benım sancak sunucusundan en yakın arkdaslarım reel hayatta qorusmusluqumuz var .Yılmazla sık sık gorusuyoruz bızım dukkanın orda oturuyor yılmaz arada qel ozlettın kendını bır adana yedırım sana
Bu arada ben kebapçıyım ..Meslek v okul v ıkv vazgeçılmezımız 
XbalamırxXbalamirx

Selamun Aleyküm Merhaba arkadaşlar.Bende Yılmaz ve Umut Kardeşimle Beraber Bu sunucuya geldim.İnşallah bizim için hayırlı olacak.Ben Kaan Adana'dan katılıyorum Yaş 16.Sancakta Oceans adlı karakteri kullanıyordum.Sancak taki yaşadığım olayları unutabilmek için Oceans ismini kullanmayacağım.Aranıza Kaankarakuş adlı çarımla başlayacağım.Güzel günler bizi bekliyor inşallah.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Hepiniz Tılsım sunucusuna hoş geldiniz ,
umarım sizde aradığınız huzuru burada bulabilirsiniz.
Arif abim gerekeni söylemiş.
Huzuru sağlamak için , bizler taşın altına ellerimizi koyduk , bir nebze de olsa birşeyler yaptık.
Umarım , siz yeni gelen arkadaşlarımız da huzuru sağlamak için elinizden geleni yapıcaksınızdır.
Tekrardan sunucumuza hoş geldiniz.
Başarılar...
umarım sizde aradığınız huzuru burada bulabilirsiniz.
Arif abim gerekeni söylemiş.
Sanırım bu sözler üzerine , katkı yapmaya gerek yok.Konuyu açan arkadaş ile beraber ileti yazan tılsıma sonradan gelmiş arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum... Huzuru oluşturan bireylerin gayretidir, sizlerinde gayreti ile tılsımı daha huzurlu bir sunucu yapmaya çalışırız...
Huzuru sağlamak için , bizler taşın altına ellerimizi koyduk , bir nebze de olsa birşeyler yaptık.
Umarım , siz yeni gelen arkadaşlarımız da huzuru sağlamak için elinizden geleni yapıcaksınızdır.
Tekrardan sunucumuza hoş geldiniz.
Başarılar...