Merhabalar Tılsım .DERMANO

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Merhabalar Tılsım .DERMANO

Mesaj gönderen Reymond »

Hoşgeldin Sunucumuza ama burda pek huzur bulamazsın içini kartıyorum ama :D
<)
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Reymond yazdı:Hoşgeldin Sunucumuza ama burda pek huzur bulamazsın içini kartıyorum ama :D
İçini karartmasına gerek yok ben gerekli yardımda bulunucam... Tılsım sunucusunu istemeyen çeker gider. ! :evil:
Kullanıcı avatarı
XDermano
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen XDermano »

istkvxmunise yazdı:
Reymond yazdı:Hoşgeldin Sunucumuza ama burda pek huzur bulamazsın içini kartıyorum ama :D
İçini karartmasına gerek yok ben gerekli yardımda bulunucam... Tılsım sunucusunu istemeyen çeker gider. ! :evil:
eyw saol.27 eylulde tamamen aranızda olacam ..suan sadece qunde 1 saat vaktımı ayırabılıyorum ama daha sonra qırerım baya
XbalamırxXbalamirx
Resim
Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
Kullanıcı avatarı
XDermano
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen XDermano »

Evet yılmaz ve kaan da benım sancak sunucusundan en yakın arkdaslarım reel hayatta qorusmusluqumuz var .Yılmazla sık sık gorusuyoruz bızım dukkanın orda oturuyor yılmaz arada qel ozlettın kendını bır adana yedırım sana :D Bu arada ben kebapçıyım ..Meslek v okul v ıkv vazgeçılmezımız :)
XbalamırxXbalamirx
Resim
Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Oceans »

Selamun Aleyküm Merhaba arkadaşlar.Bende Yılmaz ve Umut Kardeşimle Beraber Bu sunucuya geldim.İnşallah bizim için hayırlı olacak.Ben Kaan Adana'dan katılıyorum Yaş 16.Sancakta Oceans adlı karakteri kullanıyordum.Sancak taki yaşadığım olayları unutabilmek için Oceans ismini kullanmayacağım.Aranıza Kaankarakuş adlı çarımla başlayacağım.Güzel günler bizi bekliyor inşallah.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Hepiniz Tılsım sunucusuna hoş geldiniz ,
umarım sizde aradığınız huzuru burada bulabilirsiniz.

Arif abim gerekeni söylemiş.
Konuyu açan arkadaş ile beraber ileti yazan tılsıma sonradan gelmiş arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum... Huzuru oluşturan bireylerin gayretidir, sizlerinde gayreti ile tılsımı daha huzurlu bir sunucu yapmaya çalışırız...
Sanırım bu sözler üzerine , katkı yapmaya gerek yok.
Huzuru sağlamak için , bizler taşın altına ellerimizi koyduk , bir nebze de olsa birşeyler yaptık.
Umarım , siz yeni gelen arkadaşlarımız da huzuru sağlamak için elinizden geleni yapıcaksınızdır.

Tekrardan sunucumuza hoş geldiniz.
Başarılar...

“Genel Sohbet” sayfasına dön