6 KİŞİYLE BİR İLK!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: 6 KİŞİYLE BİR İLK!!!!!

Mesaj gönderen MykonS »

adam doğru diyor 6 kişi ile bir ilk
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bluekinq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bluekinq »

Beyler ben bu oyunu bırakıyorum
Ben kendi sunucumu toplayıp gittim garr a ama kesemedik siz nasl kestnz :lol: :lol: :lol:
Kalbim akta pakta desen yüzünden yansır pisliğin .. !!

Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

karabatu14 yazdı:
karabatu14 yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
mitmet yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:offf o da bişey mi be....biz 18 kişi (3 grup) iri kertenkele kestik... inanmayanlar çıkacaktır....eğer isterseniz foto da koyarım.....ilkleri biz yaparız :D
1 lwldeki fare görevini 3 grup yapmıştık. ;) hatta ilk 2 kesimdekiler kaçınca son grubunkinde hayli zorlanmıştık. şifa yetişmemişti.
yalan sölüon :D o görevi 6 grupla yapamadık ya :D :D
fareyi öyle yapamadıysanız kim bilir kadimde naparsınız :D

taktiğini söylede bizde 618 kişi toplayıp keselim :D
kardeş öle kolay bi şey değil :D herkes yapamaz :D öncelikle 618 kişinn hepsinn üstünde nadide ve şaheser olcak ve herkes şarap iksir içecek yoksa kesemezsiniz :D sonra 150 tane büyücü aynı anda dalcak...onlar dalarken tank savaşlar da dalmaya başlıcak 20-30 dk sonra kadimin canı 95 e incek :D:D::D:D: yaklaşık 11 saatte kestik :D:D
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

1 lwldeki fare görevini 3 grup yapmıştık. ;) hatta ilk 2 kesimdekiler kaçınca son grubunkinde hayli zorlanmıştık. şifa yetişmemişti.[/quote]

yalan sölüon :D o görevi 6 grupla yapamadık ya :D :D[/quote]

fareyi öyle yapamadıysanız kim bilir kadimde naparsınız :D[/quote]

taktiğini söylede bizde 618 kişi toplayıp keselim :D[/quote]

kardeş öle kolay bi şey değil :D herkes yapamaz :D öncelikle 618 kişinn hepsinn üstünde nadide ve şaheser olcak ve herkes şarap iksir içecek yoksa kesemezsiniz :D sonra 150 tane büyücü aynı anda dalcak...onlar dalarken tank savaşlar da dalmaya başlıcak 20-30 dk sonra kadimin canı 95 e incek :D:D::D:D: yaklaşık 11 saatte kestik :D:D[/quote]

nadideyi nerden bulacam ben şimdi :D daha basit bi yolu yokmu :mrgreen: nadide dizeceksek nasıl dizelim alternator nucleus fln bi tavsiye ver :D
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

karabatu14 yazdı:1 lwldeki fare görevini 3 grup yapmıştık. ;) hatta ilk 2 kesimdekiler kaçınca son grubunkinde hayli zorlanmıştık. şifa yetişmemişti.
yalan sölüon :D o görevi 6 grupla yapamadık ya :D :D[/quote]

kardeş öle kolay bi şey değil :D herkes yapamaz :D öncelikle 618 kişinn hepsinn üstünde nadide ve şaheser olcak ve herkes şarap iksir içecek yoksa kesemezsiniz :D sonra 150 tane büyücü aynı anda dalcak...onlar dalarken tank savaşlar da dalmaya başlıcak 20-30 dk sonra kadimin canı 95 e incek :D:D::D:D: yaklaşık 11 saatte kestik :D:D[/quote]

nadideyi nerden bulacam ben şimdi :D daha basit bi yolu yokmu :mrgreen: nadide dizeceksek nasıl dizelim alternator nucleus fln bi tavsiye ver :D[/quote]

büyücüleri bilmiom nasıl dizilceğini ama savaşçılar ışık hnm dizsin :D eğer nadide ve şaheseriniz az ise o zaman 618 adam değilde 900-1000 kişi falan gidin :D
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen karabatu14 »

Sagopakajmeran yazdı:
karabatu14 yazdı:1 lwldeki fare görevini 3 grup yapmıştık. ;) hatta ilk 2 kesimdekiler kaçınca son grubunkinde hayli zorlanmıştık. şifa yetişmemişti.
yalan sölüon :D o görevi 6 grupla yapamadık ya :D :D

nadideyi nerden bulacam ben şimdi :D daha basit bi yolu yokmu :mrgreen: nadide dizeceksek nasıl dizelim alternator nucleus fln bi tavsiye ver :D[/quote]

büyücüleri bilmiom nasıl dizilceğini ama savaşçılar ışık hnm dizsin :D eğer nadide ve şaheseriniz az ise o zaman 618 adam değilde 900-1000 kişi falan gidin :D[/quote]

öyle hepimize tek atar olmaz :D arayada bi kaç tank alın garı koştursun o zmn büyüler 5 canda bir menzil atsın vede tankın saptırma attığı büyücü vursun eğer biri ölürse garın canı 100e çıkıyo tekrar :D
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

Fare görevini çok iyi hatırlarım tank bendim beni tekledi şifacılar can basmasına rağmen kesemedik 1 grup ( şifa ) 3 grup ( 18 büyü ) 2 grup ( 12 savaş )
Nothing
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

Beta dayken 1 grup toplanır keserlerdi :D kalkmasını beklemek zaman alırdı tek kişi için ;)
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Magicxcraft35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Magicxcraft35 »

Geçen arkadaşlarla toplandık söle bi 50 kişi falan e.ö arz sancakta.Ani bir kararla mor fare gibi son derece güçlü bir boss u öldürmeye karar werdik.Önce girdik bi lodos sancağını dağıttık.Oradan kaleye geçtik herkez 1 el şeçtiği arkadaşıyla tavla oynadı.Her neyse handandan yardım istedik.Dedik ki mor fare war gel kes.O ben gelemem dedi.Sonra Gm geldi tam biz keserken kaçırdı yaratığı emeklere yazık oldu =)
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..

Asilzade
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Magicxcraft35 yazdı:Geçen arkadaşlarla toplandık söle bi 50 kişi falan e.ö arz sancakta.Ani bir kararla mor fare gibi son derece güçlü bir boss u öldürmeye karar werdik.Önce girdik bi lodos sancağını dağıttık.Oradan kaleye geçtik herkez 1 el şeçtiği arkadaşıyla tavla oynadı.Her neyse handandan yardım istedik.Dedik ki mor fare war gel kes.O ben gelemem dedi.Sonra Gm geldi tam biz keserken kaçırdı yaratığı emeklere yazık oldu =)
DEV'lere söyleseydin ya GM'i... :?
Cidden ayıp...
Mor Farenin 30 ila 55 vuruşları olduğu söyleniyor bu konuda ne diyorsunuz? :?
Ben hiç göremedim gider gitmez tek yediğimden heyecandan hiçbir şey göremiyordum... :?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön