benimde loncada arkadaşlarım var hadi banada inanmasınlar bendemi yalan sölüyorum team loncası benide karalasanız ya gerçi mehmet karalıyor ama kanıt sunamıyor eger yapılan birşey ortadaysa kanıtı vardır ben loncayı bıraktıktan sonra neden kasayı soyduğunu iddia etti masum gerçi bu saklı gizli konusulan birsey herneyse hersey ortada team loncası üyelerinede sesleniyorum bana güveniyosanız artık mehemte inanmayın asla bir dediğine güvenmeyinSouLaNqeL yazdı:Sizin için arkadaşlık ve dostluk lonca içi oluyor zaten.Rocnqpung yazdı:Loncamızdan ihraç edilen bir kişinin lonca ile alakası kalmamış demektir. Neyse İyi Geceler Gm Kilit Atabiliyorsan Bir zahmet :evil:Vampyroteuthis yazdı:BU ADAM diye tabir ettiğin kişi yani Amonra loncanızdaydı ayıp be ayıp yüz yüze bakıyorsunuz burda !!Rocnqpung yazdı:insanlara gerçeği fotoğraflar ile kanıt etmek saçma konu ise evet benim konum saçma ama bu konuda bu adamın fotograflarından birşey anlasılmıyor dediğim gibi herhangi bir itiraf benzeri birşey yok. Mehmet'e güvenim tamdır benimayhilal yazdı:Gercekler acıdıR hep sacma konu demişsiN senın actıN konu bundan daha sacma Ayık ol konuyu tartışmaya cevırıp amacınız kapatmaksa söyleyiN ...
Loncadan atıldığı an tık konuşmayın .
Siz busunuz işte.
Masumun gercek yüzü....!
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Masumun gercek yüzü....!
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın
Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
MasumPrenS kendi çıkarları için bu oyunu oynasa pazar günü 10 Grubun birden görevini yapmazdı. . .
Loncadaki ve Oyundaki bir çok hesabın şifreleri kendisinde mevcut benimkide dahil. . .Peki başka kimin birşeyi çalınmış yazarmısınız ?
Başta Ayhilal olmak üzere bütün yakıştırma yollu,kınayıcı mesajlar arzlar tarafından yazılmıştır. Dikkatinizi çekerim , tılsımda oynayan biri bunun nedenini gayet iyi bilir
Saygılar.
MasumPrenS kendi çıkarları için bu oyunu oynasa pazar günü 10 Grubun birden görevini yapmazdı. . .
Loncadaki ve Oyundaki bir çok hesabın şifreleri kendisinde mevcut benimkide dahil. . .Peki başka kimin birşeyi çalınmış yazarmısınız ?
Başta Ayhilal olmak üzere bütün yakıştırma yollu,kınayıcı mesajlar arzlar tarafından yazılmıştır. Dikkatinizi çekerim , tılsımda oynayan biri bunun nedenini gayet iyi bilir
Saygılar.
HİPHOPSTYLE
yorumsuz kalmak en iyisidir 
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Rocnqpung yazdı:insanlara gerçeği fotoğraflar ile kanıt etmek saçma konu ise evet benim konum saçma ama bu konuda bu adamın fotograflarından birşey anlasılmıyor dediğim gibi herhangi bir itiraf benzeri birşey yok. Mehmet'e güvenim tamdır benimayhilal yazdı:Gercekler acıdıR hep sacma konu demişsiN senın actıN konu bundan daha sacma Ayık ol konuyu tartışmaya cevırıp amacınız kapatmaksa söyleyiN ...
bende mehmete çok güveniyordum bende lonca üyesi deilmiydim lonca için elimden geleni yapmıyormuydum herkes benide çok iyi bilir kime bir yanlışım olmuşki yada lonca içinde kime yanlışım olmuşki benide kasa için suclama yapabiliyor mehmet sırf amonra benim arkadaşım loncaya gelsin yanlız kalmasın bizle birlikte olsun diye loncamız dahada güçlensin diye yaptığım kararı keske yapmasaymısım hatta keske ben katılmasaymışım loncanıza gökhan tek dieceğim seninde itemelrin calındı ama arkasını hiç aramamıstın eğer carların hepsi soyulsaydı inan sende böle bir konu açardın yada gelip bizlere söylerdin
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Kınanıcak bir iş yapmış ki kınıyoruz..Bunun arzı lodosu yok..Lodos da olsam o herifi yine kınardım..Esas size yazık..İteme paraya kendinizi öyle kaptırmışsınız ki...Bunun için ne hallere düşmüşsünüz.Kayzer yazdı:tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
Saygılar.
Suçunuzu arz lodos olayına çevirerek kapatamazsınız.!
Esas size YAZIK!

Gocuman
Yanındamıydın ?Enderxangel yazdı:Kınanıcak bir iş yapmış ki kınıyoruz..Bunun arzı lodosu yok..Lodos da olsam o herifi yine kınardım..Esas size yazık..İteme paraya kendinizi öyle kaptırmışsınız ki...Bunun için ne hallere düşmüşsünüz.Kayzer yazdı:tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
Saygılar.
Esas size YAZIK!
HİPHOPSTYLE
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Yanında olmaya ne hacet,fotolar yeterince açık..Anlamak isteyeneKayzer yazdı:Yanındamıydın ?Enderxangel yazdı:Kınanıcak bir iş yapmış ki kınıyoruz..Bunun arzı lodosu yok..Lodos da olsam o herifi yine kınardım..Esas size yazık..İteme paraya kendinizi öyle kaptırmışsınız ki...Bunun için ne hallere düşmüşsünüz.Kayzer yazdı:tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
Saygılar.
Esas size YAZIK!
Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az
Daha yorum yapmicam kilitlenmesini istemiyorum bu konunun.

Gocuman
Ya arkadaş. Şu zamana kadar hep size yapılan suçlamalarda kanıt kanıt kanıt kanıt diye yırtındınız. Biliyodunuz ki karşınızdaki kişilerin kanıtı olmadığını ha bire hadi kanıt sun dediniz. Şimdi de adam KABAK gibi kanıt koymuş halen daha saçma salak konuşuyorsunuz. Arz meselesine gelirsek. Evet arzlar lodosları lodoslarda arzları sevmez. Konuya yorum yapanların çoğu arz çünkü sevilmiyosunuz. Buna karşın yorum yapanlarda lodos çünkü arzlarıda sizler sevmiyosunuz. Size daha ne denir ki. Hadi gidin çalmadığınıza dair kanıt getirinEnderxangel yazdı:Yanında olmaya ne hacet,fotolar yeterince açık..Anlamak isteyeneKayzer yazdı:Yanındamıydın ?Enderxangel yazdı:Kınanıcak bir iş yapmış ki kınıyoruz..Bunun arzı lodosu yok..Lodos da olsam o herifi yine kınardım..Esas size yazık..İteme paraya kendinizi öyle kaptırmışsınız ki...Bunun için ne hallere düşmüşsünüz.Kayzer yazdı:tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
Saygılar.
Esas size YAZIK!
Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az
Daha yorum yapmicam kilitlenmesini istemiyorum bu konunun.
Sonra kadim meselesine gelirsek. Hani bir deyim vardır göz boyama
Haaa aman arkadaşlar fazla laf atmayalım masuma sonra sıkıştığını anlar GM arkadaşına RİCA eder bizi hem oyundan hem burdan banlatır ve konuyu kilitler
Bak Masum abin sana ne demişMasumprenS yazdı:Avukatlık yapcaksan baroya başvur

..
.\.Emre./.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Herşeye Bir Lafınız Vardı Zaten,Lafı Hazmedemeyincede Direk Kıvırmaya Başlardınız Ama Bu sefer öle bir şey olmayacak,Siz Kim Adamlık Kim..RuTkaY yazdı:Ya arkadaş. Şu zamana kadar hep size yapılan suçlamalarda kanıt kanıt kanıt kanıt diye yırtındınız. Biliyodunuz ki karşınızdaki kişilerin kanıtı olmadığını ha bire hadi kanıt sun dediniz. Şimdi de adam KABAK gibi kanıt koymuş halen daha saçma salak konuşuyorsunuz. Arz meselesine gelirsek. Evet arzlar lodosları lodoslarda arzları sevmez. Konuya yorum yapanların çoğu arz çünkü sevilmiyosunuz. Buna karşın yorum yapanlarda lodos çünkü arzlarıda sizler sevmiyosunuz. Size daha ne denir ki. Hadi gidin çalmadığınıza dair kanıt getirinNeden hep çaldı diyeni haksız duruma düşürmek istenir anlamam. Hadi adam çaldınız dedi kanıt sundu şimdi sizde çalmadık diyosunuz çalmadığınıza dair kanıt getirin.
Bizim dinimizDe, HırsızLık/YaLan/Kumar/Dolandırıcılık/Zina vb. gibi Kötü Alışkanlıklar, Allah ( C.C.) Tarafından YasaklanmıŞtır. :!:
Eğer haram Yemek İStiyorsanız Buyrun Çekinmeyin Kapımız Her Zaman SizLer için Acık MasumPrenSeScik Msn'ye Geçte Sana Az haram Yedirem Bakarsın Yarın Benim charımda Boşalır Bellimi Olur
Emre bu işler Böle Yürür. Bunlarda Kendi Akıllarınca ( Tabi BunLarda Akıl Ne GezerRuTkaY yazdı:Sonra kadim meselesine gelirsek. Hani bir deyim vardır göz boyamaNe kadar mantınsız insanlarsınız. 3 4 kelime oyunu yaparak bizleri susturabileceğinizi sanıyorsunuz.
Haaa aman arkadaşlar fazla laf atmayalım masuma sonra sıkıştığını anlar GM arkadaşına RİCA eder bizi hem oyundan hem burdan banlatır ve konuyu kilitler
Siz Önce Bi ADam olun Gelin, Sonrasına Bakarız .
Bizde Diyoruz Bu paranın Kaynagı Acaba GM Den mi ÇaldıkLarı Kişilerden mi 2 Seceneq var acaba Hangisi Çok zor bir Seçim
Daha FazLa SizLeri Yerin Dibine Sokmuyam..Eger Devam Edersek KimSe Çıkaramıcak Sizi,Sizi kimse Çıkaramayıncada Tılsımda Maskara Kalmıcak
MasumPrenSescik Sadece Sana Şunu Diyem Al yanDaşLarını Defol Geldigin Yere Tılsımda ARtık Senin Yerin Yok HırsızLarı Aramızda BArındırmak İstemiyoruz.
Ayhilal demişsiN gercekleri söylemek suçsa ben sucluyuM ...
Bir hırsızı savunmaktansa bırak ben suclu olayıM
Az gözünüzü acıN ayık oluN.. savundunuz adamı inceleyiN ...
Ortak sanız onu bilemem ....
Gercekler acı geldi galiba kanıt kanıt kabak gibi kanıt size daha da yok diyorsunuz ya yazıklar olsuN...
Hırsızları sunucuda istemiyoruZ ....
Güzel bir tılsıM iciN saten lonca liderlerin alınan kararlara uycaz deyip sonradaN karar değiştirmeniz den belli güzel bir tılsıM istememenizdeN.... HAdi masumcuk yol al sunucuyu Terk eT Mümkünse yandaşlarınıda al de geT ....
Bir hırsızı savunmaktansa bırak ben suclu olayıM
Az gözünüzü acıN ayık oluN.. savundunuz adamı inceleyiN ...
Ortak sanız onu bilemem ....
Gercekler acı geldi galiba kanıt kanıt kabak gibi kanıt size daha da yok diyorsunuz ya yazıklar olsuN...
Hırsızları sunucuda istemiyoruZ ....
Güzel bir tılsıM iciN saten lonca liderlerin alınan kararlara uycaz deyip sonradaN karar değiştirmeniz den belli güzel bir tılsıM istememenizdeN.... HAdi masumcuk yol al sunucuyu Terk eT Mümkünse yandaşlarınıda al de geT ....
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx