Masumun gercek yüzü....!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
prenscaspian
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Masumun gercek yüzü....!

Mesaj gönderen prenscaspian »

SouLaNqeL yazdı:
Rocnqpung yazdı:
Vampyroteuthis yazdı:
Rocnqpung yazdı:
ayhilal yazdı:Gercekler acıdıR hep sacma konu demişsiN senın actıN konu bundan daha sacma Ayık ol konuyu tartışmaya cevırıp amacınız kapatmaksa söyleyiN ...
insanlara gerçeği fotoğraflar ile kanıt etmek saçma konu ise evet benim konum saçma ama bu konuda bu adamın fotograflarından birşey anlasılmıyor dediğim gibi herhangi bir itiraf benzeri birşey yok. Mehmet'e güvenim tamdır benim
BU ADAM diye tabir ettiğin kişi yani Amonra loncanızdaydı ayıp be ayıp yüz yüze bakıyorsunuz burda !!
Loncamızdan ihraç edilen bir kişinin lonca ile alakası kalmamış demektir. Neyse İyi Geceler Gm Kilit Atabiliyorsan Bir zahmet :evil:
Sizin için arkadaşlık ve dostluk lonca içi oluyor zaten.
Loncadan atıldığı an tık konuşmayın .
Siz busunuz işte.
benimde loncada arkadaşlarım var hadi banada inanmasınlar bendemi yalan sölüyorum team loncası benide karalasanız ya gerçi mehmet karalıyor ama kanıt sunamıyor eger yapılan birşey ortadaysa kanıtı vardır ben loncayı bıraktıktan sonra neden kasayı soyduğunu iddia etti masum gerçi bu saklı gizli konusulan birsey herneyse hersey ortada team loncası üyelerinede sesleniyorum bana güveniyosanız artık mehemte inanmayın asla bir dediğine güvenmeyin
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın

Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
MasumPrenS kendi çıkarları için bu oyunu oynasa pazar günü 10 Grubun birden görevini yapmazdı. . .
Loncadaki ve Oyundaki bir çok hesabın şifreleri kendisinde mevcut benimkide dahil. . .Peki başka kimin birşeyi çalınmış yazarmısınız ?

Başta Ayhilal olmak üzere bütün yakıştırma yollu,kınayıcı mesajlar arzlar tarafından yazılmıştır. Dikkatinizi çekerim , tılsımda oynayan biri bunun nedenini gayet iyi bilir ;)

Saygılar.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
yakup46
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yakup46 »

yorumsuz kalmak en iyisidir ;)
Kullanıcı avatarı
prenscaspian
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen prenscaspian »

Rocnqpung yazdı:
ayhilal yazdı:Gercekler acıdıR hep sacma konu demişsiN senın actıN konu bundan daha sacma Ayık ol konuyu tartışmaya cevırıp amacınız kapatmaksa söyleyiN ...
insanlara gerçeği fotoğraflar ile kanıt etmek saçma konu ise evet benim konum saçma ama bu konuda bu adamın fotograflarından birşey anlasılmıyor dediğim gibi herhangi bir itiraf benzeri birşey yok. Mehmet'e güvenim tamdır benim

bende mehmete çok güveniyordum bende lonca üyesi deilmiydim lonca için elimden geleni yapmıyormuydum herkes benide çok iyi bilir kime bir yanlışım olmuşki yada lonca içinde kime yanlışım olmuşki benide kasa için suclama yapabiliyor mehmet sırf amonra benim arkadaşım loncaya gelsin yanlız kalmasın bizle birlikte olsun diye loncamız dahada güçlensin diye yaptığım kararı keske yapmasaymısım hatta keske ben katılmasaymışım loncanıza gökhan tek dieceğim seninde itemelrin calındı ama arkasını hiç aramamıstın eğer carların hepsi soyulsaydı inan sende böle bir konu açardın yada gelip bizlere söylerdin
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın

Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Kayzer yazdı:tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
MasumPrenS kendi çıkarları için bu oyunu oynasa pazar günü 10 Grubun birden görevini yapmazdı. . .
Loncadaki ve Oyundaki bir çok hesabın şifreleri kendisinde mevcut benimkide dahil. . .Peki başka kimin birşeyi çalınmış yazarmısınız ?

Başta Ayhilal olmak üzere bütün yakıştırma yollu,kınayıcı mesajlar arzlar tarafından yazılmıştır. Dikkatinizi çekerim , tılsımda oynayan biri bunun nedenini gayet iyi bilir ;)

Saygılar.
Kınanıcak bir iş yapmış ki kınıyoruz..Bunun arzı lodosu yok..Lodos da olsam o herifi yine kınardım..Esas size yazık..İteme paraya kendinizi öyle kaptırmışsınız ki...Bunun için ne hallere düşmüşsünüz.
Suçunuzu arz lodos olayına çevirerek kapatamazsınız.!
Esas size YAZIK!
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Enderxangel yazdı:
Kayzer yazdı:tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.

Saygılar.
Kınanıcak bir iş yapmış ki kınıyoruz..Bunun arzı lodosu yok..Lodos da olsam o herifi yine kınardım..Esas size yazık..İteme paraya kendinizi öyle kaptırmışsınız ki...Bunun için ne hallere düşmüşsünüz.
Esas size YAZIK!
Yanındamıydın ?
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Enderxangel »

Kayzer yazdı:
Enderxangel yazdı:

Saygılar.
Esas size YAZIK!
Yanındamıydın ?
Yanında olmaya ne hacet,fotolar yeterince açık..Anlamak isteyene ;)
Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az ;)
Daha yorum yapmicam kilitlenmesini istemiyorum bu konunun.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Enderxangel yazdı:
Kayzer yazdı:
Enderxangel yazdı:

Saygılar.
Esas size YAZIK!
Yanındamıydın ?
Yanında olmaya ne hacet,fotolar yeterince açık..Anlamak isteyene ;)
Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az ;)
Daha yorum yapmicam kilitlenmesini istemiyorum bu konunun.
Ya arkadaş. Şu zamana kadar hep size yapılan suçlamalarda kanıt kanıt kanıt kanıt diye yırtındınız. Biliyodunuz ki karşınızdaki kişilerin kanıtı olmadığını ha bire hadi kanıt sun dediniz. Şimdi de adam KABAK gibi kanıt koymuş halen daha saçma salak konuşuyorsunuz. Arz meselesine gelirsek. Evet arzlar lodosları lodoslarda arzları sevmez. Konuya yorum yapanların çoğu arz çünkü sevilmiyosunuz. Buna karşın yorum yapanlarda lodos çünkü arzlarıda sizler sevmiyosunuz. Size daha ne denir ki. Hadi gidin çalmadığınıza dair kanıt getirin ;) Neden hep çaldı diyeni haksız duruma düşürmek istenir anlamam. Hadi adam çaldınız dedi kanıt sundu şimdi sizde çalmadık diyosunuz çalmadığınıza dair kanıt getirin.
Sonra kadim meselesine gelirsek. Hani bir deyim vardır göz boyama ;) Ne kadar mantınsız insanlarsınız. 3 4 kelime oyunu yaparak bizleri susturabileceğinizi sanıyorsunuz.
Haaa aman arkadaşlar fazla laf atmayalım masuma sonra sıkıştığını anlar GM arkadaşına RİCA eder bizi hem oyundan hem burdan banlatır ve konuyu kilitler :)
MasumprenS yazdı:Avukatlık yapcaksan baroya başvur
Bak Masum abin sana ne demiş :) Bırakda kendisi savunsun kendisini sen kim oluyosun? Aydın abi arkadaşını savunurken avukat oluyo ama siz onu savunurken dost. Bi kaybolun gidin bee :)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

RuTkaY yazdı:Ya arkadaş. Şu zamana kadar hep size yapılan suçlamalarda kanıt kanıt kanıt kanıt diye yırtındınız. Biliyodunuz ki karşınızdaki kişilerin kanıtı olmadığını ha bire hadi kanıt sun dediniz. Şimdi de adam KABAK gibi kanıt koymuş halen daha saçma salak konuşuyorsunuz. Arz meselesine gelirsek. Evet arzlar lodosları lodoslarda arzları sevmez. Konuya yorum yapanların çoğu arz çünkü sevilmiyosunuz. Buna karşın yorum yapanlarda lodos çünkü arzlarıda sizler sevmiyosunuz. Size daha ne denir ki. Hadi gidin çalmadığınıza dair kanıt getirin ;) Neden hep çaldı diyeni haksız duruma düşürmek istenir anlamam. Hadi adam çaldınız dedi kanıt sundu şimdi sizde çalmadık diyosunuz çalmadığınıza dair kanıt getirin.
Herşeye Bir Lafınız Vardı Zaten,Lafı Hazmedemeyincede Direk Kıvırmaya Başlardınız Ama Bu sefer öle bir şey olmayacak,Siz Kim Adamlık Kim.. :P

Bizim dinimizDe, HırsızLık/YaLan/Kumar/Dolandırıcılık/Zina vb. gibi Kötü Alışkanlıklar, Allah ( C.C.) Tarafından YasaklanmıŞtır. :!:

Eğer haram Yemek İStiyorsanız Buyrun Çekinmeyin Kapımız Her Zaman SizLer için Acık MasumPrenSeScik Msn'ye Geçte Sana Az haram Yedirem Bakarsın Yarın Benim charımda Boşalır Bellimi Olur ;)

RuTkaY yazdı:Sonra kadim meselesine gelirsek. Hani bir deyim vardır göz boyama ;) Ne kadar mantınsız insanlarsınız. 3 4 kelime oyunu yaparak bizleri susturabileceğinizi sanıyorsunuz.
Haaa aman arkadaşlar fazla laf atmayalım masuma sonra sıkıştığını anlar GM arkadaşına RİCA eder bizi hem oyundan hem burdan banlatır ve konuyu kilitler :)
Emre bu işler Böle Yürür. Bunlarda Kendi Akıllarınca ( Tabi BunLarda Akıl Ne Gezer :D ) "Cin olmadan Şeytan Çarpıyorlar"
Siz Önce Bi ADam olun Gelin, Sonrasına Bakarız .

Bizde Diyoruz Bu paranın Kaynagı Acaba GM Den mi ÇaldıkLarı Kişilerden mi 2 Seceneq var acaba Hangisi Çok zor bir Seçim :D :D 8-)

Daha FazLa SizLeri Yerin Dibine Sokmuyam..Eger Devam Edersek KimSe Çıkaramıcak Sizi,Sizi kimse Çıkaramayıncada Tılsımda Maskara Kalmıcak :D Bu Yüzden Herkez Yoluna Baksın SizLer Haramı Şart Bilmişsiniz Kimseyi Bu dünyada Zorlamayız 8-) "GeLene Kapı,Gidene Sapı" ;)

MasumPrenSescik Sadece Sana Şunu Diyem Al yanDaşLarını Defol Geldigin Yere Tılsımda ARtık Senin Yerin Yok HırsızLarı Aramızda BArındırmak İstemiyoruz. ;)
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

Ayhilal demişsiN gercekleri söylemek suçsa ben sucluyuM ...
Bir hırsızı savunmaktansa bırak ben suclu olayıM
Az gözünüzü acıN ayık oluN.. savundunuz adamı inceleyiN ...
Ortak sanız onu bilemem ....
Gercekler acı geldi galiba kanıt kanıt kabak gibi kanıt size daha da yok diyorsunuz ya yazıklar olsuN...
Hırsızları sunucuda istemiyoruZ ....
Güzel bir tılsıM iciN saten lonca liderlerin alınan kararlara uycaz deyip sonradaN karar değiştirmeniz den belli güzel bir tılsıM istememenizdeN.... HAdi masumcuk yol al sunucuyu Terk eT Mümkünse yandaşlarınıda al de geT ....
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön