Para toplamaktaki amaç izlenme zevki yüksek olsun, turnuvaya 2m ödeyebilen adamların üstü az çok iyi olur buda vslerin güzel geçmesini sağlarkoturuyax yazdı:WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Aldığımız son karara göre birinciye loncamız tarafından 3 Aylık Plus Paket hadiye edilecektir.
İyiForumlar...
En iyisi bırakın herkes girsin eglensin para toplamayın . Aga olmak kolay deilOktay bu arada imzandaki resim gözükmüor
Kendine Güvenen ? [RoA 3. Yıl]
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Kendine Güvenen ? [RoA 3. Yıl]
WaxWhineRAVYN yazdı:Para toplamaktaki amaç izlenme zevki yüksek olsun, turnuvaya 2m ödeyebilen adamların üstü az çok iyi olur buda vslerin güzel geçmesini sağlarkoturuyax yazdı:WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Aldığımız son karara göre birinciye loncamız tarafından 3 Aylık Plus Paket hadiye edilecektir.
İyiForumlar...
En iyisi bırakın herkes girsin eglensin para toplamayın . Aga olmak kolay deilOktay bu arada imzandaki resim gözükmüor
Ben parayı veriom üstüm kötü böle birşey düşünme
- Laz61
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
Kendi loncanıza ne var ne yok grup bölgelerinden düşürdünüz şimdide kendinize rakip mi arıosunuz bekleyin herkes düşürsün itemini öle yapılsın bu etkinlik yoksa bi anlamı yok kardeşim eminim bana katılan çok arkadaş vardır kolay gelsin
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Merhaba Öncelikle ...!
Önceden dediğim gibi bu turnuva gerçekten güzel olucak baya eğlendiricek
Oktay yarım saat kadar önce ücreti verdim beni yazar mısın ...!
Karakter adı: Hercüles
Karakter: Büyücü
Karakter adı: Türkxşifa
Karakter: Şifa
Mİllet diyor ki siz item felan düşürdünüz... Bekleyin bizde düşürelim...
O zaman o kişilere diyorum ki siz neyi beklediniz düşürmek için...
Ben 2 çarımada 75 den fazla kenan 20 den fazla junon kestim siz oyunda makara yaparken.
Neyse konu tartışma yeri olmasın güzel turnuva olcak ve en güçlü ortaya çıkıcak : :lol:
Önceden dediğim gibi bu turnuva gerçekten güzel olucak baya eğlendiricek
Oktay yarım saat kadar önce ücreti verdim beni yazar mısın ...!
Karakter adı: Hercüles
Karakter: Büyücü
Karakter adı: Türkxşifa
Karakter: Şifa
Mİllet diyor ki siz item felan düşürdünüz... Bekleyin bizde düşürelim...
O zaman o kişilere diyorum ki siz neyi beklediniz düşürmek için...
Ben 2 çarımada 75 den fazla kenan 20 den fazla junon kestim siz oyunda makara yaparken.
Neyse konu tartışma yeri olmasın güzel turnuva olcak ve en güçlü ortaya çıkıcak : :lol:
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Tek başına bir boss kesemedigin gibi tek başına bir bölgeyede giremiyorsun resmen eziyet ediyor oyun yapımcıları bu oyunculara
Oyunda en güçlü olabilmek için 49 level bir savaşçı en azından 41 levellik bir boss u tek kesebilmeli 
koturuyax yazdı:Tek başına bir boss kesemedigin gibi tek başına bir bölgeyede giremiyorsun resmen eziyet ediyor oyun yapımcıları bu oyuncularaOyunda en güçlü olabilmek için 49 level bir savaşçı en azından 41 levellik bir boss u tek kesebilmeli
çok geniş düşünmüşsün bu kadar düşünmen bile büyük bir başarı
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Elfetih yazdı:koturuyax yazdı:Tek başına bir boss kesemedigin gibi tek başına bir bölgeyede giremiyorsun resmen eziyet ediyor oyun yapımcıları bu oyuncularaOyunda en güçlü olabilmek için 49 level bir savaşçı en azından 41 levellik bir boss u tek kesebilmeli
çok geniş düşünmüşsün bu kadar düşünmen bile büyük bir başarı
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Senin her dediğin kaale alınsaydı Bu oyunun hali harap olurdu ... Grup bölgelerine girmek tek kişilik deil zaten tek girdiğimi de söylemiorum.. Ama onların dierlerin den ne eksiği var da girmior... İtem düşürmüor.. İtem düşürenler çaba sarfettiler gece de 3-4 defa junon , Kenan ı günde 7-8 defa kestiler Düşürmemeleri için hiçbir sebep görmüorum ancak bazı arkadaşlar da böle keserek herhangi bi sonuca ulaşamadılar.. Hala İkv nin İtem düşme oranını ayarlaması gerekir ... BU iş şans işi deil tamamiyle emek işi olmalıdır.. Grup ilk açıldığında giren arkadaşlara item düşmesini normal görüorum ancak 40 tan fazla Junon a gidip te Halen herhangi bir zırh düşüremeyen pek çok arkadaşım var.. Bu işin dediğim gibi Şans işi Deil emek işi olmasını istiyorum... Oktay listeyi yayınlasan artık Dkoturuyax yazdı:Tek başına bir boss kesemedigin gibi tek başına bir bölgeyede giremiyorsun resmen eziyet ediyor oyun yapımcıları bu oyuncularaOyunda en güçlü olabilmek için 49 level bir savaşçı en azından 41 levellik bir boss u tek kesebilmeli
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Ve İlk Listeler ->
Akıncılar Forumda ilk listeler açıklanmıştır, eklemeler bu link üzerinden yapılacaktır.
http://www.anadoluakincilari.com/viewto ... 321#p23321
Not: Şifacılar için son 9 kontenjan kalmıştır.
İyiForumlar...
Akıncılar Forumda ilk listeler açıklanmıştır, eklemeler bu link üzerinden yapılacaktır.
http://www.anadoluakincilari.com/viewto ... 321#p23321
Not: Şifacılar için son 9 kontenjan kalmıştır.
İyiForumlar...
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Oktay buraya yazabilir misin ben açamadım da siteyi bozuk dior site..
Buraya yayınlar mısın
Buraya yayınlar mısın