Şikayet

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Şikayet

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ21 »

Xetox yazdı:ben dahada bu konuya cevap yazmıyorum sadece yönetıcılerın yapacagı ıcraatları beklıyorum boşu boşuna hala ıftıra atmaya calısma yenıllmezzz carlarınız yonetıcıler tarafından ıncelemeye alınacak.
Gizlimiz saklımız yok,gerçekten yöneticiler veya kim olursa olsun izlemeyemi almak istiyormuş ? Alsın, dahada seviniriz. İddialarının boş olduğunu yöneticiler zaten yazar sana merak etme. Yani gerçekten bir doktora görün iyiliğin için,çünki sende 'otizm' başlangıçları görüyorum,veya ruh hastası ,beyin travması geçiriyor olabilirsin. Olmayan birşeyi var gibi oldu gibi göstermen gerçekten bir hastalık belirtisidir. Yönetimden olumlu cevap alamayınca,çok üzül tamam mı ? Sonuçta iftiraların karalama çabaların asılsız çıkınca ne me lazım kendini ihtihar edersin falan :lol: , bencede yazma çünki sen yazdıkça batıyorsun..

Eyvallah !
Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LiViNqiNqXeFsaNe »

Konu cok uzadı

Konu KiLiT
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ

,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸

ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ

●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Çarın çalınınca ilk elinden tutan bendim,ve seni korumak için forum hesabım bloklandı. Yaptığın haksızlıklar o kadar uçsuz bir boyuttaki seni kimse affetmeyecek,iftiraların yakanı nasıl rahat bırakacak bilmiyorum.

Etox Xetox çarların çalınınca en çok ben üzülmüştüm,yazık çok yazık. Gerçekten konunun kilitlenmesini rica ediyorum yöneticimi kim varsa artık,bu arkadaş ruhsal sorunlar yaşıyor sanırım ergenliğin getirdiği lider olma arzusu ve hırçınlık. Ancak,bunun giderilme tatmin edilme yeri burası değil gm arkadaşlar.
Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YeNiLMeZzZ21 yazdı:Çarın çalınınca ilk elinden tutan bendim,ve seni korumak için forum hesabım bloklandı. Yaptığın haksızlıklar o kadar uçsuz bir boyuttaki seni kimse affetmeyecek,iftiraların yakanı nasıl rahat bırakacak bilmiyorum.

Etox Xetox çarların çalınınca en çok ben üzülmüştüm,yazık çok yazık. Gerçekten konunun kilitlenmesini rica ediyorum yöneticimi kim varsa artık,bu arkadaş ruhsal sorunlar yaşıyor sanırım ergenliğin getirdiği lider olma arzusu ve hırçınlık. Ancak,bunun giderilme tatmin edilme yeri burası değil gm arkadaşlar.

Tmm tmm bız cümle alem iftira atıyoruz .. Yeter kapatın konuyu sabaha kadar saniye aralıklı yorum yapılıyor dunden berı

Xetox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Xetox »

sen şimdi kendini anca öyle avutursun bu konuyada daha cevap yazmıyorum yöneticiden gelicek mesajı beklıyorum ve haklı olan kişinin ben olucagıma %100 inanıyorum

hadi bana eyvallah :P
Etoxx-Xetox(çalındı) Mevlana loncasında para karşılıgı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır yöneticilerin dikkatine
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Xetox yazdı:sen şimdi kendini anca öyle avutursun bu konuyada daha cevap yazmıyorum yöneticiden gelicek mesajı beklıyorum ve haklı olan kişinin ben olucagıma %100 inanıyorum

qelen cevapı oku sorna konu aç oraya Bı quzeL kopyala :lol:

Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Xetox yazdı:sen şimdi kendini anca öyle avutursun bu konuyada daha cevap yazmıyorum yöneticiden gelicek mesajı beklıyorum ve haklı olan kişinin ben olucagıma %100 inanıyorum

hadi bana eyvallah sana msnde en çok yazdığım yazıdır lütfen benden alıntı yapma ;)

Gerçekten yöneticilerin bu konu hakkında senin lehinde birşey söyleyeceğinimi sanıyorsun ? ki zaten böyle birşeyi sanma bile,çünki 3- 3,5 senedir bu oyunda varolan kişileriz,bugüne kadar kimin 1 kırık iğnesini çalmışız ? Senin iftiraların mesnetsizdir,kanıtın yoktur. Yönetim zaten neyin ne olduğunu biliyor, olayı bilmediği için kontrol edilecek yazmış, etsinler gerçekten seviniriz, senin terbiyesizliği iftiraların ortaya çıkar . Ama ya cevabını buraya yazmazsan :) Olumsuz bir cevap alıpta çekip gidersen, olumsuz bir cevap aldığında özür dileyeceğine söz verde,adammısın değilmisin anlayalım ..
Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin
Kullanıcı avatarı
LiViNqiNqXeFsaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
Ensonbaskentlixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Ensonbaskentlixx »

EnSoNxLeonar yazdı:yaw ne merakLısınız bu kadar banlanmamıza? :D ben onu cozemedım naptık sıze acıklayın bır ? :D
Çekemeyenler Anten Taksın Demii Ahmet xDé
Ensonsakaryalıxx/Ensonbaşkentlixx

Bizim Yaşatığımız Hayatın Geri Vitesi Yok Geçmişimize Sadece Dikiz Aynasından Bakarız...!!!

Resim
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Arkadaşlar ne kadar hevesliymişşiniz siz leonarla yenilmezin banlanmasına hemen adamlara banı attırdınız helal olsun destekden gelen cevapta araştırılcak demiş ban atılacak diye bir cümle görmüyorun ben şimdi bende bu şekilde destege biri hakkında mail atsam banada aynı şekilde cevap gelecek ama leonarla yenilmezin böyle bir şey yapmadıgı ortada ve konuyu açanında konuyu neden ve ne için açtıgı ortadadır konuyu açan arkadaş sana gelecek cevabı ben yazayımda oku konu araştırlmıştır ve babayı almışşınızdır:) öyle isimsiz hesaplarla elde fotograf yokken iftira atmak küfür etmekle olmaz bu iş herkes kendi işine baksın elinde kanıtı olan foruma koyar kanıtını o zaman eyvallah deriz kimde haksızsa cezasını çeker boş laflara karnımız tok herkes haddini bilsin
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını

“Genel Sohbet” sayfasına dön