Güzel paylaşımMuktedir yazdı:Değerli Mü'minler!
Her ne şekilde otursa olsun, başkalarıyla eğlenmek, onu sevmediği ve hoşlanmadığı takaplarla çağırmak, ahlaki bakımdan çok çirkin bir harekettir. İnsan istihza ve alayın dışındaki her şeyi unutabilir, fakat bu gibi tavır, davranış ve hareketleri asla unutmaz. Bu sebeple İslam, insanları bu kötü huydan şiddetle men etmiştir. İslam, istihzayı, insanlara açıktan açığa sövüp saymayı, onları yazılı ve sözlü olarak tahkir ve tezyif etmeyi hoş görmez. Çünkü bu tür davranışlar insanın manevi hayatına tecavüz etmek manasını taşır ki, bu da ahlak yokluğundan, terbiye eksikliğinden ileri gelir. Böyle olan kimseler de ahlaki faziletlerden, insani meziyetlerden yoksun sayılırlar. İslamda değil insanlara, hayvanlara bile kaba ve çirkin sözler söylemek yasaklanmıştır. Yaratılan yaratanı bilse, yaratılan yaratanın yaratıklarını nasıl incitir, onları nasıl üzer. Yunus ne güzel demiş:
Elif okuduk ötürü
Pazar eyledik götürü
Yaratılmışı hoş gördük
Yaratandan ötürü
Tamamı Bu linktedir
http://www.sadakat.net/forum/maneviyat_ ... 853.0.html
ஐ◄███▓▒░░ Stabx loncası güncel sayfası░░▒▓███►ஐ
Re: ஐ◄███▓▒░░ Stabx loncası güncel sayfası░░▒▓███►ஐ
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Allah Resuli Aleyhisselam Diyorki!
Ey müminler insanları sevin ve onlara sevdiginizi söyledigin yani Resulüllah aleyhisselam diyorsa uyalım Allah oruçlarınızı daim ve kabul ihsan etsin
Lütfen konuyu degiştirin başka şeyler konuşun
Ey müminler insanları sevin ve onlara sevdiginizi söyledigin yani Resulüllah aleyhisselam diyorsa uyalım Allah oruçlarınızı daim ve kabul ihsan etsin
Lütfen konuyu degiştirin başka şeyler konuşun
Bazı kişiler saçma şeyler başlatıyor
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

ffaysbok yazdı:patron sabahleyin seni sivri adaya kadar kovaladım çareyi sancaga kaçmakta buldun sonra çıkamadın ordan neden çünkü başından ayrılmadım ve benden korktun korkmasadın çıkardın benle savaşırdın üstüne üslük canım azken gelim bana saldırıyon sonra kestim diye seviniyon sen bide oyunu biliyom die geçiniyosun ölemi :?: :?: :lol: :lol:Mysolo yazdı:hehehe güzel yakalamışsınKaptanmagaradami yazdı:Benim anlamadığım birşey daha varMysolo yazdı:anlamadıgım bir şey var
Loncaya giripte hemen nasıl lonca forum sözcüsü oldun ..
Benim bildiğim ilker oyunu bırakmamış mıydı neden yeni çar Stabxilker
İlker gene ilker işte sefa falan hikaye
Demekki Sefa ismini neden uydurdu pisliklerinden arınmak için :lol:
doğru kovaladın acaba aynı lwl miydik benden 5 lwl üstündün ..
39 lwli kesmek için 2 savaşçı cagırıyon biri muhaızları çekiyor ..
genede kesemiyorsun bu arada ilker ben senin hiç 40+ ya daldıgını görmedim hep 40 lwlden düşük oyunculara dalıyorsun neden birde 39 lwli kendine rakip olarak gördügün için mi bu kadar kovalaıdn küfürbaz ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Madem görmedin gel meteordaki savaşları izle kimlere dalıyom seyretMysolo yazdı:ffaysbok yazdı:patron sabahleyin seni sivri adaya kadar kovaladım çareyi sancaga kaçmakta buldun sonra çıkamadın ordan neden çünkü başından ayrılmadım ve benden korktun korkmasadın çıkardın benle savaşırdın üstüne üslük canım azken gelim bana saldırıyon sonra kestim diye seviniyon sen bide oyunu biliyom die geçiniyosun ölemi :?: :?: :lol: :lol:Mysolo yazdı:hehehe güzel yakalamışsınKaptanmagaradami yazdı:Benim anlamadığım birşey daha varMysolo yazdı:anlamadıgım bir şey var
Loncaya giripte hemen nasıl lonca forum sözcüsü oldun ..
Benim bildiğim ilker oyunu bırakmamış mıydı neden yeni çar Stabxilker
İlker gene ilker işte sefa falan hikaye
Demekki Sefa ismini neden uydurdu pisliklerinden arınmak için :lol:
doğru kovaladın acaba aynı lwl miydik benden 5 lwl üstündün ..
39 lwli kesmek için 2 savaşçı cagırıyon biri muhaızları çekiyor ..
genede kesemiyorsun bu arada ilker ben senin hiç 40+ ya daldıgını görmedim hep 40 lwlden düşük oyunculara dalıyorsun neden birde 39 lwli kendine rakip olarak gördügün için mi bu kadar kovalaıdn küfürbaz ..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

birde o savaşçı dolaşırken yanıma geldi çagırdıgımı nerden uydurdun?
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sanki tek dalıyor da bu arada aklıma yeni geldi sende beni tek kovalamıyordun ..
Fayrouz ve sen kovalayordunuz sizide enayi gibi koşturuyordum
zuhhahaha
vede kaç kere muhafızlara kesildiginiz malum adaya geldiğimizde benim karizma 100 seninki 40 tı
adadan çıktım benimki hala 100 senin adada en son gördüğümde 0 dı ...
zuhhahaha
vede kaç kere muhafızlara kesildiginiz malum adaya geldiğimizde benim karizma 100 seninki 40 tı
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sa
Benim anlamadığım bişey var ben bu ilker savaşçıyı sunucuda 5 6 aydır görüyorum ve daha 49 lwl olamadı
soru 1= Lonca carını ne zaman 49 yapar 1 yıl sürer mi

soru 2 = Bu ilkersavaşçı kendisiyle birlikte kaç lonca eskitti sizide eskitir
soru 3= bu salak sefa felan değil gene o ilker bu arada mykons pisliklerinden arınmak için yapıo demişsin o benim lafım
HADİ SİZE KOLAY GELSİN__
Benim anlamadığım bişey var ben bu ilker savaşçıyı sunucuda 5 6 aydır görüyorum ve daha 49 lwl olamadı
soru 1= Lonca carını ne zaman 49 yapar 1 yıl sürer mi
soru 2 = Bu ilkersavaşçı kendisiyle birlikte kaç lonca eskitti sizide eskitir
soru 3= bu salak sefa felan değil gene o ilker bu arada mykons pisliklerinden arınmak için yapıo demişsin o benim lafım
HADİ SİZE KOLAY GELSİN__

Olabilir ..
Attack
O sözü yazarken uyarıda gelmedi Attack sözüdür diye ben bir yerde gördüm oradan yazdım her neyse ...
Attack
O sözü yazarken uyarıda gelmedi Attack sözüdür diye ben bir yerde gördüm oradan yazdım her neyse ...
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
kesilmedik kaçtık 2.si sende salak gibi gelip bize durdurma atarken kesildin yalan söleme bize cevap veremedin çünkü susturulmuşun bu arada sen bi ara küfür etmiştin bölgeden bende şikayet ettim susturuldunMysolo yazdı:sanki tek dalıyor da bu arada aklıma yeni geldi sende beni tek kovalamıyordun ..
zuhhahaha
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR