[/quote][/quote][/quote]Dostlarx yazdı:Hakxrazejam yazdı:Dostlarx yazdı:LONCA KURUCULARI
Dostlarxhayal
Dostlarxkadir
LONCA BAŞKANI
Dostlarxhayal
LONCA YÖNETİCİSİ
Dostlarxlider
SAVAŞÇILAR
Dostlarxsakarya
Dostlarxedge
Dostlarxrocxpell
Dostlarxsoyut
Dostlarxizdüşüm
Dostlarxreis
Dostlarxdraqon
Dostlarxglaucous
BÜYÜCÜLER
Dostlarxarıyoruz
Dostlarxkadir
Dostlarxölümcül
Dostlarxebrar
dostlarxbulent
ŞİFALAR
Dostlarxesad
Dostlarxsusqun
dostlarxkopuk istifa etmiştir. dostlarxmfy kp açı oldundan atılmıştır. dostlarxinfazcı darbeci şifa ve dost uye sahıplerı 3 kardeş hırsızdır loncadan atılmıştır.
Dostlarxmfy herhangi bi açlık yapmamıştır LOncadan atan başkan sanan adam da Olayı araştırmadan çık demıştır BEn de Böyle bi loncada kalamam :evil: Açlık olayı yoqtur[/quote]
furkan ben araştırdım ben nesman bolgeye slm versem arzlar senı şikayet ediyordu ve anladıkkı sen adamda deyilsin loncadan atım dıye aklın sıra bize düşman oldun (it ürür kervan yürür ) hadi aslanım senle uraşcak zamanım yok paza akşamı numaramı verdım bana oyunda artizlik yapıyosun dedın bende dedim ara benı artıslık real dedeyaparı mdedım aramadın buradan şanışerxxyusuf (kurtxefe) delikanlı adamdır kavga ettik adam deli kanlı aradı etti kufurunu sen onun tırnahı olamassın [/quote]
NEyi araştırdınlan bi halt bilmeden atıyonuz küfür yok dedim pazar akşamı dizmedigin kalmadı sıkıysa istifa et o zmn Ettigin küfürlerin hesabı yok olm ben bi küfür dahı etmedım bide araştırmış