[GM]Nocomment demek ıstedıBadXDreaM yazdı:Chatlaqs yazdı:Kötürüya NocommentLe aran nasıL xD
Nocomment kim ben öle birini tanımıyorum ki bi baglantım olsun o şahısla . Yenileri tanımıyorum bilionmu onlar beni tanırlar bana deil ona sor aran nasıl diye
◄███▓▒░░ Sizce En iyi Lonca Hanqisi ░░▒▓███►
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ◄███▓▒░░ Sizce En iyi Lonca Hanqisi ░░▒▓███►
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar
En iyi lonca yoktur (şuan için kimse benim loncam en iyisi en kralidir demesin ) lonca sistemi gelsin hele meydanlara bir çikilsin kim iyidir kim kotudur ozaman gorursunuz,boyle konular ozaman açilmasi lazim ; şuan açilmasi tek hedefi milleti birbirine duşurmektir...
Erol BULUT / Bartin Milletvekili
En iyi lonca yoktur (şuan için kimse benim loncam en iyisi en kralidir demesin ) lonca sistemi gelsin hele meydanlara bir çikilsin kim iyidir kim kotudur ozaman gorursunuz,boyle konular ozaman açilmasi lazim ; şuan açilmasi tek hedefi milleti birbirine duşurmektir...
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
ibrahimking yazdı:[GM]Nocomment demek ıstedıBadXDreaM yazdı:Chatlaqs yazdı:Kötürüya NocommentLe aran nasıL xD
Nocomment kim ben öle birini tanımıyorum ki bi baglantım olsun o şahısla . Yenileri tanımıyorum bilionmu onlar beni tanırlar bana deil ona sor aran nasıl diye
Öyle bir gm mi var yok tanımıyorum tanımam mı lazım . Ona sormanız lazım o beni tanıomuşmuş arası nasılmış benle
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Tabiki Şahx ler önde gider lonca dedimi ... Kim var kim yok hepinizi çok seviyorum ŞAhxlerim Şahxhasretrüzgar Resinyeri Resinxpantaz Reisinyeribüyücü Herkese Tşk iyi formlar.
3kuruşluk adama 5 kuruşluk deger veririsen geriye kalan 2 kuruşla seni satar .
3kuruşluk adama 5 kuruşluk deger veririsen geriye kalan 2 kuruşla seni satar .
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sinekvalesi yazdı:Merhabalar
Kendine güvenen arz loncası varsa Er Meydanına 6 tane oyuncusunu hazırlasın. Savaş Başlasın
MT ' Ler sizi bekliyor Arzlar.......... :arrow:
Saygılar Sevgiler

Saygılar Sevgiler

Mavitürkxyeska GLadioxyeska
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/
[MT]Yeska

http://yeskant.blogspot.com/