Bir oyuncu daha kaybettin İKV!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Bir oyuncu daha kaybettin İKV!

Mesaj gönderen DarkShare »

Bilmem artık hadi beni geçtim o oyunu tam 11 MİLYON kişi oynuyo sen şimdi ikv ile bu oyunu kıyaslıyormusun ? blizzard bioware activision gibi firmaların yanında bizim oyun çöp kalır inan bana ben gerçekleri söylüyorum sen blizzard ve bioware oyunlarina bak hangisi 90 aşşağa aldı ;) [/quote]

ikv oynayıpta bunları savunman çok güzel, sen diğer arkadaşlar gibi oyunu değil gerçeği savunuyorsun. Biraz mantıklı davransın diğerleri WoW, DÜNYANIN EN İYİ ONLİNE OYUNU!
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

DarkShare yazdı:Bilmem artık hadi beni geçtim o oyunu tam 11 MİLYON kişi oynuyo sen şimdi ikv ile bu oyunu kıyaslıyormusun ? blizzard bioware activision gibi firmaların yanında bizim oyun çöp kalır inan bana ben gerçekleri söylüyorum sen blizzard ve bioware oyunlarina bak hangisi 90 aşşağa aldı ;)
ikv oynayıpta bunları savunman çok güzel, sen diğer arkadaşlar gibi oyunu değil gerçeği savunuyorsun. Biraz mantıklı davransın diğerleri WoW, DÜNYANIN EN İYİ ONLİNE OYUNU![/quote]

11 Milyon kişinin oynama sebebi oyunda bir çok hile yada para karşılığı yapabileceğin şeyler olması dışında Oyunun evrensel bir oyun olmasıdır.Şahsen İKV nin başka ülkelere gitmesini pek istemem oyun Türk lerle güzel.İkv tür olarak o tür bir oyun olabilir ama İkv yi herkes anlayamıyor.İKV gerçekten zor bir oyun ve kolaya kaçanlar WoW gibi senaryosuz sadece grafiği olan artı para ile kasabileceğin oyunları seçiyor.WoW da oyuna hayatını vermeden doğru düzgün tanınamıyorsun.Ama İKV de zekanı kullanarak yükselebilirsin.Ama İKV yi bırakmana sevindim çünkü oyundan bir şey alamamışsın.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Gidene dön denmez çıkarken kapıyı çarpma yeter
Kullanıcı avatarı
yokedicixfurkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen yokedicixfurkan »

YETER YAW GİDİN YOLUNUZ AÇIK OLSUN NİYE KONU AIYONUZ YAW BBBYYYY GERİ GELMEYİN BİDAHA
çakMaM VaR DİKKaT
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ceviz »

turkoxHAMSTER yazdı:
DarkShare yazdı:Bilmem artık hadi beni geçtim o oyunu tam 11 MİLYON kişi oynuyo sen şimdi ikv ile bu oyunu kıyaslıyormusun ? blizzard bioware activision gibi firmaların yanında bizim oyun çöp kalır inan bana ben gerçekleri söylüyorum sen blizzard ve bioware oyunlarina bak hangisi 90 aşşağa aldı ;)
ikv oynayıpta bunları savunman çok güzel, sen diğer arkadaşlar gibi oyunu değil gerçeği savunuyorsun. Biraz mantıklı davransın diğerleri WoW, DÜNYANIN EN İYİ ONLİNE OYUNU!

11 Milyon kişinin oynama sebebi oyunda bir çok hile yada para karşılığı yapabileceğin şeyler olması dışında Oyunun evrensel bir oyun olmasıdır.Şahsen İKV nin başka ülkelere gitmesini pek istemem oyun Türk lerle güzel.İkv tür olarak o tür bir oyun olabilir ama İkv yi herkes anlayamıyor.İKV gerçekten zor bir oyun ve kolaya kaçanlar WoW gibi senaryosuz sadece grafiği olan artı para ile kasabileceğin oyunları seçiyor.WoW da oyuna hayatını vermeden doğru düzgün tanınamıyorsun.Ama İKV de zekanı kullanarak yükselebilirsin.Ama İKV yi bırakmana sevindim çünkü oyundan bir şey alamamışsın.
[/quote]

WoW un mu hikayesi yok? Pardon yoksa ben mi yanlış gördüm , İKVnin kitabını WoW un kitabıyla karıştırdım galiba.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Senaryosu vardır elbet ama oyunun önceliği senaryo değil kasmak ve görüntü.Fakat İKV de önemli olan hikayedir.Olaylar ve güncellemeler buna göre şekillenir.Şahsen ben böyle bir oyundan yanayım.Arkadaş WoW gibi bir oyunu oynayarak eline ne kazanabilir ilk önce bunu söylesin.Hangi kitabı ne ile karıştırdın o beni ilgilendirmiyor.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Resim
Resim

Farkı anlayabildinizmi o blizzard dediğimiz şirket ayda 5 10 milyon dolar kazanıyo haberiniz yok
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Resim
Resim
Resim

Farkı anlayabildinizmi o blizzard dediğimiz şirket ayda 5 10 milyon dolar kazanıyo haberiniz yok
En son KaraXHayalet tarafından 08 Ağu 2010 17:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

turkoxHAMSTER yazdı:Senaryosu vardır elbet ama oyunun önceliği senaryo değil kasmak ve görüntü.Fakat İKV de önemli olan hikayedir.Olaylar ve güncellemeler buna göre şekillenir.Şahsen ben böyle bir oyundan yanayım.Arkadaş WoW gibi bir oyunu oynayarak eline ne kazanabilir ilk önce bunu söylesin.Hangi kitabı ne ile karıştırdın o beni ilgilendirmiyor.
wow görevlere dayalı bir oyun ve her gün yeni hikaye ve görevle destekleniyor.Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim. :)
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

Hiç bir oyun ilk çıktığında iyi değildir.(Genelde öyle)Wow un da bir çok sorunları olmuştur.Sobee de bu yolda devam ediyor gelişiyor.Wow ilk çıktığında sorunlardan geçilmiyormuş.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön