Latif Mi? Ecel Getiren mi ?
Re: Latif Mi? Ecel Getiren mi ?
Latıf+tank olan aranızda varmı deneyen gören ?? Latıf hızlı vuruyor tank olursan hem hasar almassın hemde serı serı vurursun öle bışı denıyen varmı bende ya ecel yada latıf üretçem
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Ben Latif ürettim , attığım vs lerden genelde yenen taraf ecel getiren kullanan oldu , ama hayvan kesiminde Latif ' in üstüne tanımam ( özellikle ; akrep ve yılanlarda
)
Görüntüsü de muhteşem , gece zırhıyla daha da bi muhteşem oluyor
Ama ben savaşırım , vs atarım diyorsanız kesinlikle ecel ' i tavsiye ederim ..
Latıf+tank olup vs attıqın oldumu hıç ? nasıl oluyor öleTheend yazdı:Ben Latif ürettim , attığım vs lerden genelde yenen taraf ecel getiren kullanan oldu , ama hayvan kesiminde Latif ' in üstüne tanımam ( özellikle ; akrep ve yılanlarda)
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kazanan taraf yine ofansif olan taraf olur , açık ara farkla ..IxcerenxI yazdı:Latıf+tank olup vs attıqın oldumu hıç ? nasıl oluyor öleTheend yazdı:Ben Latif ürettim , attığım vs lerden genelde yenen taraf ecel getiren kullanan oldu , ama hayvan kesiminde Latif ' in üstüne tanımam ( özellikle ; akrep ve yılanlarda)
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Defansif modda efsun hasarı düştüğü için ofansif taraf her zaman kazanır.Tamamen yucelen, ısık hanım setı ve elınde 49 sevıye herhangi bir silah olan kişi aynı sete sahip elinde ecel getiren olan bir kişiyi ikisi de doğru kullandığı taktirde kesemez.Gelelim Latif'e.Latif muamma bir silah ne yapacağı belli olmuyor.Ama ofansifi 15 olan bir karakter ecel veya 49 sılah aldıgında mutlaka latiften daha çok vurur.Latif şu yönden iyi.Yeni güncellemeden sonra yenilmez şifacı tabusunu kırabilecek tek silahtır.Kesemessin diyecek olan varsa Meran sunucusunda en sağlam şifacıyı araştırsın ve karşıma çıkarsınIxcerenxI yazdı:Latıf+tank olup vs attıqın oldumu hıç ? nasıl oluyor öleTheend yazdı:Ben Latif ürettim , attığım vs lerden genelde yenen taraf ecel getiren kullanan oldu , ama hayvan kesiminde Latif ' in üstüne tanımam ( özellikle ; akrep ve yılanlarda)
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
Selamlar...
Ofansif:Ecel
Defansif:Latif
Bunlar Sana yeter Heralde Kafa Koparanı veya Diğer Silahları Takma Kafana
Saygılarımla & İyi forumlar...
Ofansif:Ecel
Defansif:Latif
Bunlar Sana yeter Heralde Kafa Koparanı veya Diğer Silahları Takma Kafana
Saygılarımla & İyi forumlar...
Kardeşim ben MegaxSamedi ama seni çıkartamadım bizim sunucudaymışsın , nickin ne dir ?xDarkiMMortaLx yazdı:Defansif modda efsun hasarı düştüğü için ofansif taraf her zaman kazanır.Tamamen yucelen, ısık hanım setı ve elınde 49 sevıye herhangi bir silah olan kişi aynı sete sahip elinde ecel getiren olan bir kişiyi ikisi de doğru kullandığı taktirde kesemez.Gelelim Latif'e.Latif muamma bir silah ne yapacağı belli olmuyor.Ama ofansifi 15 olan bir karakter ecel veya 49 sılah aldıgında mutlaka latiften daha çok vurur.Latif şu yönden iyi.Yeni güncellemeden sonra yenilmez şifacı tabusunu kırabilecek tek silahtır.Kesemessin diyecek olan varsa Meran sunucusunda en sağlam şifacıyı araştırsın ve karşıma çıkarsınIxcerenxI yazdı:Latıf+tank olup vs attıqın oldumu hıç ? nasıl oluyor öleTheend yazdı:Ben Latif ürettim , attığım vs lerden genelde yenen taraf ecel getiren kullanan oldu , ama hayvan kesiminde Latif ' in üstüne tanımam ( özellikle ; akrep ve yılanlarda)
Ama ben savaşırım , vs atarım diyorsanız kesinlikle ecel ' i tavsiye ederim ..![]()
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Deathxrazor, Lordbrkca, Armaqeddon.Latif'in olduğu karakter ablamındır.Ben ürettiğim için kendimde kullanıyorumTheend yazdı:Kardeşim ben MegaxSamedi ama seni çıkartamadım bizim sunucudaymışsın , nickin ne dir ?xDarkiMMortaLx yazdı:Defansif modda efsun hasarı düştüğü için ofansif taraf her zaman kazanır.Tamamen yucelen, ısık hanım setı ve elınde 49 sevıye herhangi bir silah olan kişi aynı sete sahip elinde ecel getiren olan bir kişiyi ikisi de doğru kullandığı taktirde kesemez.Gelelim Latif'e.Latif muamma bir silah ne yapacağı belli olmuyor.Ama ofansifi 15 olan bir karakter ecel veya 49 sılah aldıgında mutlaka latiften daha çok vurur.Latif şu yönden iyi.Yeni güncellemeden sonra yenilmez şifacı tabusunu kırabilecek tek silahtır.Kesemessin diyecek olan varsa Meran sunucusunda en sağlam şifacıyı araştırsın ve karşıma çıkarsınIxcerenxI yazdı:Latıf+tank olup vs attıqın oldumu hıç ? nasıl oluyor öleTheend yazdı:Ben Latif ürettim , attığım vs lerden genelde yenen taraf ecel getiren kullanan oldu , ama hayvan kesiminde Latif ' in üstüne tanımam ( özellikle ; akrep ve yılanlarda)
Ama ben savaşırım , vs atarım diyorsanız kesinlikle ecel ' i tavsiye ederim ..![]()
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre