İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen Forumkral »

Arkadaşlar size bir anımı anlatmak istiyorum.İZmir seferihsarda yazlığa gittik geçen sene ordaki İnt cafeye gittim.Biliyordum İkv olmayacağını usb elimde.İnternet cafe sahibine gittim böyle böyle şu kadar adam oynuyor grafikleri iyi anlattım anlattım adam ikna oldu .Kapattık depfreeze bütün pclere yükledim İkv yi oturdum bir pc nin başına daha saat 10 du gittiğimde boştu İnternet cafe yarım saat geçti bi baktım.5 kişi geldi topluca Wow oynamaya gelmişler. Oturdular pclere neyse gördüm geçerken saf saf benim pcnin ekranına bakıyorlar :D (Hangi oyun olduğunu çözemediler. :D ) Bir 10 dk geçti biri dayanamadı.Abi dedi bu HAngi oyun ben hiç görmedim :D İkv dedim başladım anlatmaya anlattım anlattım.Sonra dönüp demezmi öyle saçma oyun olurmu :D (Kendisi wow oynuyor hiç saçma değil :D)
Tamam dedim sen oynama bunlar döndü wow oynamaya 1 ay orda kaldım bu olaydan sonra bir kişide gelip bu hangi oyun demedi. :D Ama M2 desen Knigt desen anlatırlar.Bizdeki bu tanıtım eksikliği olduktan sonra o rezil oyunlar bizi 5 -6 ya katlayacak.İkv 'nin değeri hiç bir zaman gerçek değerine ulaşamayacak.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Cappy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cappy »

rapper yazdı: Kardeş İkv yi söyleyince adam uzaylıymışım gibi bana bakıyor :D

Misafirliğe gelen insanlar oyuna bakıp ;
" Bu oyunun adı ney ? " diyorlar.
Sakince " İstanbul Kıyamet Vakti " diyorum. Aynen uzaylıymışsın gibi bir tavır alıyorlar.
" O nasıl bir isim o kadar arkadaşım var hiçbiri oynamıyor .. " diyenlerde çok oluyor.

Oyun reklam tamamda oyunu gerçekten hiç bilmiyorlar.Dünkü bebe Metin 2 ' arşa çıktı hep beraber eski forumda görmedik mi o oyunu , ve her iddiasına varım metin 2 bu oyunun 10'da 1'i dahi olamaz olamayacakta , hile desen orda küfür desen orda grafikler berbat dağ tepe koştur .. :)
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )
Resim
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Cappy yazdı:
rapper yazdı: Kardeş İkv yi söyleyince adam uzaylıymışım gibi bana bakıyor :D

Misafirliğe gelen insanlar oyuna bakıp ;
" Bu oyunun adı ney ? " diyorlar.
Sakince " İstanbul Kıyamet Vakti " diyorum. Aynen uzaylıymışsın gibi bir tavır alıyorlar.
" O nasıl bir isim o kadar arkadaşım var hiçbiri oynamıyor .. " diyenlerde çok oluyor.

Oyun reklam tamamda oyunu gerçekten hiç bilmiyorlar.Dünkü bebe Metin 2 ' arşa çıktı hep beraber eski forumda görmedik mi o oyunu , ve her iddiasına varım metin 2 bu oyunun 10'da 1'i dahi olamaz olamayacakta , hile desen orda küfür desen orda grafikler berbat dağ tepe koştur .. :)
Bir de bi adamı görüyorsun birdaha hiç görmiyorsun eşek gözü kadar yapmışlar bölgeleri :D
Gerçekten bu konya çözüm bulmaları gerekiyor..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Neden önce sebeplerini kendimizde aramak yerine hemen yönetime yönelik sorular oluyor anlayamıyorum, Evet bazı internet cafe lerde IKV olmayabilir peki biz olması için ne yapabiliriz ! Öncelikle bunun hesabını yapalım.
Buna en büyük çözüm kendi ilimizde oyunumuzu oynayan arkadaşlarımızla toplanıp herhangi bir internet cafe de İKV oynamak dükkanının kapısında 5 tane müşteri gören dükkan sahibi heralde yok demez. yada siz yanınızda götürün hemen kuracaktır bilgisayarlarına, sizi gören diğer müşterilerde emin olun bu gün yarın denemek isteyeceklerdir.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Hellriders yazdı:Neden önce sebeplerini kendimizde aramak yerine hemen yönetime yönelik sorular oluyor anlayamıyorum, Evet bazı internet cafe lerde IKV olmayabilir peki biz olması için ne yapabiliriz ! Öncelikle bunun hesabını yapalım.
Buna en büyük çözüm kendi ilimizde oyunumuzu oynayan arkadaşlarımızla toplanıp herhangi bir internet cafe de İKV oynamak dükkanının kapısında 5 tane müşteri gören dükkan sahibi heralde yok demez. yada siz yanınızda götürün hemen kuracaktır bilgisayarlarına, sizi gören diğer müşterilerde emin olun bu gün yarın denemek isteyeceklerdir.
Selamlar,
Ben her gittiğim kafeye Usb 'mi götürüyorum ve içinde ikv oluyor. Her gittiğim cafe sahibine oyunu tanıtıyorum ve yüklemek için izin istiyorum . Ancak oyunu bilmedikleri için izin vermiyorlar. Ordaki arkadaşlara soruyorum kimse bilmiyor. Oyuncu olarak tabiki üstümüze düşen görevi yapacaz ama herşey yönetimde bitiyor ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Hellriders yazdı:Neden önce sebeplerini kendimizde aramak yerine hemen yönetime yönelik sorular oluyor anlayamıyorum, Evet bazı internet cafe lerde IKV olmayabilir peki biz olması için ne yapabiliriz ! Öncelikle bunun hesabını yapalım.

Denedınmı xD Ben daha ıkv kutusu ararken Istanbul Kıyamet Vaktı dıyordumda anlamadım anlamadım teknosaya qıttım bı bayan sölüom sölüom sölüom bı anlamadı qıttı tm dedım çıktım ordan sonra dolanıom bımeks felan sankı hayaletız buyrun felan ıstanbul kıyamet vaktı dvd'sı varmı acaba sızde efenım xDıstanbul kıyamet vaktı bı oyun var varmı sızde yenımı çıktı xDxDxD

Bıde ınternet cafeyı anlatım sana abı ıstanbul kıyamet vaktı oyunu varmıydı sızde bakıyo bakıyo bakıyo bakıyooooo sonra one ? xDxDxDxD Dene bı gör bak çok komık aslında gençken yapılcak 100 madde ıçıne bunuda koymak lazım makara xDxD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Biz tanıtıyoruzda bizim insanımızda yer etmiş fikri değiştirememe hastalığı var adama ne anlatsan boş adam gine yok kötü diyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Forumkral yazdı:Biz tanıtıyoruzda bizim insanımızda yer etmiş fikri değiştirememe hastalığı var adama ne anlatsan boş adam gine yok kötü diyor.
Aynen
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Gıdıp sonra okuldan felan arkadaşlarınıza söleyın küfrü yeyın sonra :lol: Adam ıkvnın grafıklerını bıpletıyooo xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

rapper yazdı:
firewall yazdı:haklısın sen gene iyisin 10 cafeden birinde bulmuşun ben hayatımda hiç ikv olan cafe görmedim :D adamın birine teklif ettim ben tüm masalara kurabilirim diye kabul etmedi kendi pcm olmasa ikv hiç oynamayamazdım
Kardeş İkv yi söyleyince adam uzaylıymışım gibi bana bakıyor :D Saçma , gereksiz M2 gibi oyunları barındırıyorlar .. Neden ? Çünkü yoldan geçen çingene bile biliyor Metin2 'yi :D Ama ikv 'yi bilen yok kardeşim nasıl 700.000 'nin üstünde oyuncu var anlamadım. Ben rast gelmiyorum herhalde onlardan birine :)
700.000 nin üstünce char var oyuncu yok ;)...yani yaklaşık 200 bin falan oyuncu var ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön