Jethro.. İyi oyunlar !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Jethro.. İyi oyunlar !

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Titxdelikurt yazdı:
DavuTT yazdı:Adam kalksın hakaret etsin iftira atsın emeğini hiçe saysın çocukdan beter davranıp milleti rahatsız etsin ve onunda bir emeği var deyin yanılıyorsunuz adam o emeği hak etmiyor önce hak etsin ondan sonra emeğe saygı duyalım bu benim görüşüm çok iyi olmuş elimden gelse bilgisayarını gözü önünde parçalarım ama işte olmuo
Beni de rahatsız eden, eşime çocuğuma anama bacıma küfür eden bir çok karakter(siz) oldu, loncamız üyesinin karakterlerini soydular, bende işimi gücümü bırakıp, hile ile onların karakterini çalıp silmelimiydim ?

Kimse yaptığı hırsızlığa ve gasp ettiği emeğe kılıf bulmaya çalışmasın, ayıptır günahtır.
Büyüğümsün kötü söz söylemeyecem saygım sonsuz büyüklere.Ortada hırsızlık yok gerekli açıklamayıda yaptım.Çardan 1 kuruş bile almadım.13 yaşında çocuk oyunda 8-9 saat oynuyor.Ana bacı küfür ediyor.Sen değilmiydin devletten,milletten,gelecekten bahseden sayın delikurt.Al bu çocuğun geleceği ne olacak çarını sildiğimden pişmanda değilim daha iyi oldu.Azcık kendine gelsin dersine çalışsın adam olsun.Adamlıktan bahseden sen değilmiydin delikurt efendi? Neler değiştide böyle oldu?
Resim
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

yaa olum işlerine geldiği gibi davranıyorlar illa bi açık çıkartıcaklar adamın emeği varmış emeğe bak sen 13 yaşında ve kendisi kasmıyor charı
...
Kullanıcı avatarı
sanchxjethro
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sanchxjethro »

kim kastı o çarı peki davut ? kim o cara 14 kez plus aldı ? kim o acara bilge shen kuo set m2 buz şarjlı gözlük aldı ?? bunları babammı buldu ? zaten ben özdemirle ortak oldugumda carım 49 leveldi.. Özdemir sadece bana kenanın gücü kolye düşürdü carıma. ben kimsenin parasını carını itemlerinide almadım.. o carı kendi ellerimle 49 yaptım kendi ellerimle set aldım kendi ellerimle büyüttüm geliştirdim ve o worm denen adam bunları 1 saniyede yok etti. inşallah bu durum sizinde başınıza gelirde ne çektiğimi anlarsınız
Kings...

JETHRO & BYPENÇE
Kullanıcı avatarı
maviruyaxxumut
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen maviruyaxxumut »

Jetronun Byxpence adlı arkdası kıs bir süre önce 1 lw char acıp tuüm sancak sunucusuna ana bacı kaymıstır byxpence oyuncusu arzdır tabi arz denirse sancak sunucusuna jetronun karakderini silip kıyak yapan arkdasın bu bypezpenceye el atması ii olur.
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

maviruyaxxumut yazdı:Jetronun Byxpence adlı arkdası kıs bir süre önce 1 lw char acıp tuüm sancak sunucusuna ana bacı kaymıstır byxpence oyuncusu arzdır tabi arz denirse sancak sunucusuna jetronun karakderini silip kıyak yapan arkdasın bu bypezpenceye el atması ii olur.
Sende beni iyice seri katil yaptın be kardes :mrgreen: .Jethro hariç kimsenin çarını silmem bunuda herkes bilsin Jethro bağıra bağıra gelin benim çarımı silin diyordu sanki.Aldı alacağını otursun şimdi.
Resim
Kullanıcı avatarı
babaxmeslegi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen babaxmeslegi »

benım carımıda sıl hadı sıLmessen oc sun ;)

Xbypence
Xbypence

Resim
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

babaxmeslegi yazdı:benım carımıda sıl hadı sıLmessen oc sun ;)

Xbypence
Ne kadar salak kişiliksin la sen.Güldürdün beni :mrgreen: .
Tkxxwormx ileriyi gösteriyor.(Anlamadıysan yol al yani)
Resim
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

sanchxjethro yazdı:kim kastı o çarı peki davut ? kim o cara 14 kez plus aldı ? kim o acara bilge shen kuo set m2 buz şarjlı gözlük aldı ?? bunları babammı buldu ? zaten ben özdemirle ortak oldugumda carım 49 leveldi.. Özdemir sadece bana kenanın gücü kolye düşürdü carıma. ben kimsenin parasını carını itemlerinide almadım.. o carı kendi ellerimle 49 yaptım kendi ellerimle set aldım kendi ellerimle büyüttüm geliştirdim ve o worm denen adam bunları 1 saniyede yok etti. inşallah bu durum sizinde başınıza gelirde ne çektiğimi anlarsınız

İşte bak gördünmü çarının yok olması ne demekmiş ben size Asilbeyin içindeki hırsızdır yanında olmayın dedikçe bana dalıyordun ne oldu şimdi gülme komşuna gelir başına gene senin 1 çar onun 4 çar çalındı gene seninki silinmiş onunkini adam çatır çatır oynuyor gözünün önünde sen feryat figan ediyorsun adam 1 tek kelime sölemedi yazmadı...Bunun kötü bişey olduğunu savunan arkadaşlarda bunu birazda oyunda gösterin, hırsızları dışlayınki adam oynayamasın...Adam emden çıkmıyor onu görünce girmeseniz bidaha giremez,onu kesilirken karışmasanız bidaha gezemez ama bizde nerede böyle duyarlı insanlar başına gelmeden kimse anlamaz şekil ''a'' da göründüğü üzere...
Kullanıcı avatarı
TaKeoVaxNoS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TaKeoVaxNoS »

:D:D
Nerves Of Steel

N]o[S

Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

He he He :) Çalıntı asilbey karakteri ile ortaklaşa lodoslara dalan Jethro ne oldu çalıntı çar ile ortaklık yaptın *
Son Pişmanlık Neye Yarar Herşeyin Bedeli var Buraya kadar...

Berru

“Genel Sohbet” sayfasına dön