kasaphasan06 yazdı:Tüm Dostlarıma Selamlar. Oyuna Geri Dönmüş Bulunmaktayım Bundan sonra aktif Olarak Hareket Ve çalışmalarda bulunup katkı sağlayacağım Hepinize Kolay Gelsin
Daha öncede duyurduğum gibi sitemiz temizlenmiştir artık sitemiz tam teşekkül lü kullanıma hazırdır lonca sitemizden chat yapabilir video foto yaplaşımı yapabilirsiniz bunun yanı sıra kurulumsuz olan bir çok MMO da sitemizden girip oynayabilirsiniz site forum kısmından bilgi alabilir dier arkadaşlarınızla istediğiniz konularda bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz Tv izleyip hoş vakit geçirebilirsiniz
lonca yönetim ve üye personel artık sitemize üye olmaya başlayabilirler hepimize hayırlı olması dileklerimşle
bariareos yazdı:Kurtlarxbozkurt isimli çar açmıştım bende ama meran sunucusunda
Kurtlar benı iyi tanır İnfazcıxbüyücü benim
Meran sunucusunda Noktaxnefer 49
Beyazköşkte Noktaxartemis 46
Kuklacıda KILIÇBEY 39
EMİNÖNÜ KENJİ 39
Olarak faaliyet göstermekteyim bir milliyetçi olArak , Yeni lonca açmayı hedefliyorum meran sunucusUnda kurtlarx olarak sizin bir ark niyetiniz yoksa açıyorum
Eskişehirden selamlar atilla
Attila kardeş Kurtlar lon cası ilk olarak tılsım sunucusunda bizler tarafında faaliyete geçirilmiş daha sonra aynı değerlerde ki kocnaları aynı çatı altında toplayarak birleşik Kurt Loncasının oluşturduk şu anda gündemimizde dier sunuculardada faaliyete geçmek var ilk olarak Emin Önü sunucusu vardı
Eminönü sunucusunda ön çalışmalar başladı dier sunuculardada aynı faaliyetlere geçme düşüncesindeyiz elbette Meran sunucusunda Loncasının Meran kısmının faaliytlerinin yönetmen söz konusu olabilir lonca msn mizi eklersem msn den teferruatlı bir şekilde konuşabilirizikv_kurtlar_loncasi@hotmail.com
buda benden kurt loncasına
Kurtlar unutmuş artık yay denilen nesneyi
Amerikana verdik CenK denilen mesleği
Burnumuzda tütüyor çinlinin kan kokusu
Elimizden yiğtiyor yüce dünya beyliği
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
Paylaşım için teşekkürler Mesut anlayan için önemli anlamlar içeren bir yazı
Taşkın lonca toplantılarımız ve durum değerlendirmelerimizi sürekli yönetim konseyi ile yapıyoruz önemli kararları ve talimatları buradan sizlerle paylaşıyoruz