İsmet Bey'i Kesmeye Çalışan Arz'ların Sonu
- xukalaxkuheylann
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İsmet Bey'i Kesmeye Çalışan Arz'ların Sonu
Çok yakında büyük baskın olcak arz kaleye az kaldı azzz 
Xukalaxküheylan
... Zirveye Önce Hayaller Varır...
ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
... Zirveye Önce Hayaller Varır...
ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Ben Arzları hiç bir zaman savunmadım kendim Lodos taraftarıyım.Ortada kapak filan yok oraya kadar bende gittim bunda bir şey yok.IamJozeF yazdı:
umarım bu resim arzları savunan FabuLox kardeşime iyi bir KaPak Olmuştur...
Benim koyduğum resimlere ve yorumlarımı iyice okusaydın anlardın ki Arz tüccarına kadar olan kısımda Arz muhafızlarının sayısının fazla olduğunu ki anlayana..
Bu Resimleri Böyle Tek Tek Göstermek Yerine Bir video HAzırlasaydım Daha MAkbule GEçerdi Yinede Ellerin Dert Görmesin SAol ...
Uyuştur Kanımı , Başımı Döndür...
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Biz hiç olmassa Kesmeye Çalışıoruz siz kaleden Geri Dönüyosunuz xD
hahhahahha
Bizim Kalenin En köşesinde olabilir handaN Ama Kesemeyeceğiniz Anlamına gelmes ..
Bizim kalemizin 1 Çıkışı Var yani Kaçma ihtimalimiZy oksiz kapının önüne yığılıosunuz
Fakat lodos Kalesinin 3-4 kaçış Yeri Var...
Siz daha şanslısınız..
Bunun Dışında :
Bizim Sancaklarımız Biras Daha Alçakta Mesela Sivriadada Sizin Sancağınız Biras daha yüksekte..
Yani Kısaca Kalleler Ve Sancaklar Belirli Orantılara göre düzenlenmiştir...
hahhahahha
Bizim Kalenin En köşesinde olabilir handaN Ama Kesemeyeceğiniz Anlamına gelmes ..
Bizim kalemizin 1 Çıkışı Var yani Kaçma ihtimalimiZy oksiz kapının önüne yığılıosunuz
Siz daha şanslısınız..
Bunun Dışında :
Bizim Sancaklarımız Biras Daha Alçakta Mesela Sivriadada Sizin Sancağınız Biras daha yüksekte..
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
sizde dikkatlı olun BİR GECE ANSIZIM GELEBİLİRİZ 
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kesilcek yerde değil çünkü.handryes yazdı:Biz hiç olmassa Kesmeye Çalışıoruz siz kaleden Geri Dönüyosunuz xD
hahhahahha![]()
Siz daha şanslısınız..
Bunun Dışında :
Fatih saçmalamışın bir çıkış var demişsin kaçma imkanı yok demişsin sanki hergün Handan hanımı öldürmeye gidiliyor.
Sancakların alçaklığı yüksekliği gibi bi durum söz konusu olamaz.Sonuçta her ikisindede aynı tür muhafızlar mevcut menzilleri aynı, vuruş şekilleri de aynı.
Kısacası Arz kalesi içe basık ve Handan hanım en dip köşede fakat Lodos klanının arka tarafı sanki İsmet Beyi gelin kesin dercesine boş durumda..
Tşk kardeş, Video çakip yollamasını bilmiorum DFrosth yazdı:Bu Resimleri Böyle Tek Tek Göstermek Yerine Bir video HAzırlasaydım Daha MAkbule GEçerdi Yinede Ellerin Dert Görmesin SAol ...
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu aralar oyundan sıkılmaya başladık bu arzlarında affedersiniz bi yerleri kalkmış galiba indirmek lazım Lodosların önde gelen choosens mega xukala beowulf loncaları toplaşıp ve loncasız lodoslarıda toplayıp kaleye güzel bir baskın düzenlesinler arzların da bir yerleri insin assağı bu loncalar var oldukca lodosların yere sırtı gelmez yere
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Arkadasşlar artık toplanakda kesek şu Handanı gösterek lodos gücünü :idea:
Dün Akşamda İsmet i kesmeye Geldiler Ama Kesemediler
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...