Sevgili arkadaşlar konu güncel yeni denemelerden sonra 3 büyü tek savaşçı giriliyor ataklar belki pek belirgin olmıya bilir ama tek tek hepsini videonun altına atacağız teşekkür etmeyenlere ve arkadaşlık dostluğa karşı olanlara onu bırak kendini bişey sanıp arkadaşlarına yani oyun içi desteğe karşı olanlra inat kesin arkadşlar sizde kesin diyorum itemsiz kimse kalmasın okadar para döküyoruz vakit harcıyoruz boşa gitmesin...!!!
SAYGILAR
Snakegs :ugeek:
Centurion ve Junon Kesimi Anlatımı [video]
Re: Centurion ve Junon Kesimi Anlatımı [video]

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
Öncelikle Çok güzel Kesmişsiniz bize Tebrik etmek düşer
Orada ben oldum mu işler dahada kolaylaşır centriona bi kafa bi yumruk
Sonuç
Centrionun kafası yarılmış
Bir göz mor
Junona gelince havalandığı sırada taş atacaksınız ki yere düşsün sonra kırın kafasını gözünü baktı zırh vermiyor zırhı verene kadar dalın ..
Sonuç
Bir göz mor
Junona gelince havalandığı sırada taş atacaksınız ki yere düşsün sonra kırın kafasını gözünü baktı zırh vermiyor zırhı verene kadar dalın ..

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum sırf senin için ve sevgili arkadaşım ve kardeşim giray için tekme tokat keseceğim junonu...!!!MykonS yazdı:Öncelikle Çok güzel Kesmişsiniz bize Tebrik etmek düşer
Sonuç
Bir göz mor

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
Güzel paylaşım devamını bekleriz.snakegs yazdı:Sevgili arkadaşlar konu güncel yeni denemelerden sonra 3 büyü tek savaşçı giriliyor ataklar belki pek belirgin olmıya bilir ama tek tek hepsini videonun altına atacağız teşekkür etmeyenlere ve arkadaşlık dostluğa karşı olanlara onu bırak kendini bişey sanıp arkadaşlarına yani oyun içi desteğe karşı olanlra inat kesin arkadşlar sizde kesin diyorum itemsiz kimse kalmasın okadar para döküyoruz vakit harcıyoruz boşa gitmesin...!!!
SAYGILAR
Snakegs :ugeek:
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Valla biz bi girebilsek şurayada onu kesemesek.
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Savaşçı çok gereksız hele hele 2 savaşçı gıtmenıze çok şaşırdım 5 büyü 1 şifa kaymak gıbı kesılıyor junon
Bu arada savaşçı bıtmedı dıyorsun sız junonu 20 dk da kesıyorsanız buyucu ıle 3 dk
Bu arada savaşçı bıtmedı dıyorsun sız junonu 20 dk da kesıyorsanız buyucu ıle 3 dk
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

Savaşçı çok gereksız hele hele 2 savaşçı gıtmenıze çok şaşırdım 5 büyü 1 şifa kaymak gıbı kesılıyor junon
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Kelll ımana qell xD
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Kaymak kesimin videosunu koyun paylaşın bizde görelim fikir alışverişi olsun.aldatmaz2012 yazdı:Savaşçı çok gereksız hele hele 2 savaşçı gıtmenıze çok şaşırdım 5 büyü 1 şifa kaymak gıbı kesılıyor junon
20 dk sürdüğünü nasıl hespaladın anlamış değilim.Junon videolarını sürelerini toplayınca giriş ve sonunuda vedayı sayarak 8 dk 50 sn civarında geriye kalan 17 dk 10 sn nerede :?:
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

Asabi cevaba gerek yoktu o 20 dk birazda abartıllı anlamda soyledım yanı derler ya 2 saat bekledım senı v.s neyse onu geçtım tamam vıdeo alır burada paylaşırım herkez sonuçta junona ıstedıgı kadroyla gıder ısterse 6 savaşçı gıdebılır orası benı ılglendırmezgirayankara yazdı:Kaymak kesimin videosunu koyun paylaşın bizde görelim fikir alışverişi olsun.aldatmaz2012 yazdı:Savaşçı çok gereksız hele hele 2 savaşçı gıtmenıze çok şaşırdım 5 büyü 1 şifa kaymak gıbı kesılıyor junon
20 dk sürdüğünü nasıl hespaladın anlamış değilim.Junon videolarını sürelerini toplayınca giriş ve sonunuda vedayı sayarak 8 dk 50 sn civarında geriye kalan 17 dk 10 sn nerede :?:
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-