Madenler Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Madenler Hk.

Mesaj gönderen Leker »

Arkadaşa aynen katılıyoruz...

Lekerxuğur /Anka
Leker Çeteci Loncası

Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

ALi Çok İyi Bir Konuya değinmiş.MadenLer Ne Kadar Zor Çıkarsa Piyasasıda O Kadar Yüksek OLuyor.MeseLa Meranda FiyatLar ALdı Başını Gidiyor.Buna Artık Bir Çare BuLunması Gerek Diye Düşünüyorum En Kısa Sürede Umarım Bir Çare DüşünüLür bu Konuya . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bencede çok iyi bi konu böle konulara muhtacız =)) Dimi KadiR =)
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Esselam,

Konu hakkında İkv yönetiminden cevap bekliyoruz.Destek veren tüm İkv oyuncularına Teşekkür ederiz.

Saygılarımla;
Rapkoliq - Leather
FX
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

B U ıstegınızı veya onerınızı ıkv destek sayfasına yazar gonderırsenız sanırm cok daha etkın bır yontem olur kanatındeyımkı zıra forumda yapılan onerı bolumlerını cok ıtıbar kabul edılmıyor anladıgım kadarıyla.. Ama haklı oldugunuz nokta Yeraltı bolumunun gelmesı ıle Aras kardesım baska bır konuda cok guzel yazmıs bunu maden slodları bence oyundakı onlıne surelerını uzatmak ıstıyen yapım ekıbı tarafından 2 ye dusurulmus ve oyuna bıreylerı bagımlı hale bırakmak ıstenmıstır .. Tabıı tıcarı mantıkla dusununce mantıklı bır fıkır ve hareket olarak gorunsede... Baska bır lınk altında yaptıgım yorumda belırtıgım gıbı buda gelısme cagında olan genc arkadaslarımızn ozellıkle tum vakıtlerını bu oyuna adamalarına yol acmaktadır kı bence her ne sekılde olursa olsun bu tıp oyun konsullerınde cok fazla vakıt gecırmek hem ruh hemde beden saglıgı acısından saglıklı bır duurm degıl.. Bunu asmak yapım ekıbının gorevı elbette degıl onlar tıcarı bır faalıyet yurutuyorlar elbete gerı donusumu ıcın elınden gelnı yapmak ıstıyeceklerdır.. Burda olay bıreylere ve ozellıkle oyun ıcınde agırlı olan yasca buyuk arkadaslarımızın bu genc arkadaslara verıcegı nasıhatlarla asılmasada kulakda kupe olması saglanmalı kanatındeyım .. Eglenmek stres atmak ıcın gırdıgımız eglence platformlarının esırı olmak hos bır durum degıl ve ozelıkle genc nesıl ıcın zaman kaybından baska bısı degıldır bunu yapım yonetım ekbınde olan arkadaslarımında gayet ıyı anlıyacagını dusunuyor.. Umarım bu mesajları okuyan genc kardeslerımızınde bu guzel oyunda amacın eglenmek oldugnu unutmadan belırlı bır zaman surecınde kullanmalırını dılıyorum saygılarımla......................................................SAMILBEY.........................................
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Arkadaşlar madenlerde bi sorun yok kanımca. Maden çıkma olasılığı çok olursa herkez de aynı item olur. rakebet denen olay ortadan kalkar. Oyuna çok zaman harcayan la Oyuna nadir girenler arasında fark kalmaz. Bu şekilde güzel..

İyi forumlar
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
masterkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen masterkan »

bence madenlerin çıkma olasılığının artırılması sonucu şaheser üretimi kolaylaşcak ee herkezin elinde şahaser olursa şahaserin ne değeri kaldı ki bence zor olsun şans işide olsun..
ama şu konuda hak veriyorum mause programıyla adam pc yi boş burakıyo char otomatik çekiyo .. bu hatanın düzeltilmeside şans..
ama madenin zor çıkması yukarıda yazdığım mause programıyla saf çıkartmaya çalışanında işini bence güçleştiriyor..ben zor çıkması taraftarıyım..
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Bence madenlerin çıkma süreleri ve 3. hal ihtimalleri gayet iyi. İridyum 30-50 de 1, yonca ve mavi topaz da aynı şekilde... Bir tek budaksız abanozda düzeltilme yapılabilir. Muadili olan mavi topaza göre çok geç çıkıyor.

Maden programına çok yakında çözüm geliyor içiniz rahat olsun.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Garbajosa »

Maden sürelerinin kısaltılması hakkındaki düşüncelerinizi yanlış buluyorum. Sonuçta 40-45 level bir madenden söz ediyoruz ki bunun dakika da bir çıkması diye bir şey söz konusu olamaz. Lakin bir de şöyle bir şey var Yer altındaki madenlerin sayısı 2 adettir. Bunların standart maden sayısı (4) olması gerekiyor. Yeni gelecek bölgelerde bu sorunun üstesinden geleceklerdir.
Dolayısıyla maden sayısı arttıkça İtemler ucuzlar ve maden fiyatları düşer. ;)
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Bu önerilere katılmıyorum şahsen hiç maden çekemedim haklısınız ancak her çektiğin iridyum çıksa sence bir anlamı kalır mı? Bence şu anda iyi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön