Allah yolunu açık etsin Duru
Beklemediğim bir haberdi şok oldum görünce dilerim ki Rabb'imden hakkında hayırlısı olur
Rosafin'den VEDA ...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: Rosafin'den VEDA ...
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: DEVA
Seni de tayfunu da Aziz de çok sevdiğimi bilirsin kardeşim. Neden bıraktığını da biliyorum. Senin en iyisini yapacağınıda biliyorum. Bırakmaya birşey demem asla da bırakmasaydın, bırakamazsın, bırak gibi kelimeler etmem bilirim ki benden daha iyi düşünür daha iyi uygularsın. Artık gitmişsin geride bir iz bırakmışsın bana göre iyi başkasına göre kötü. Dediğim gibi bana göre iyi biz bırakıp gittin ancak çarlarını başka birine vermen bunun yanında istefan ve onun gibi dangalak adamları başı boş bırakman bunlarında bizlere kuduz köpekler gibi saldırmalarını ağızlarını açıp küfür etmelerini kaldıramam. Senden tek ricam var gider ayak şunları ayıklada git. Selametle Git Selametle Gel. Allahü Teala yar ve yardımcın olsun kardeşim. Seni seven kardeşin İbrahim Abin.
Kızılşaman
Kızılşaman
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Duru daha savaşçı turnuvası düzenliyecekdin
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
herşey gönLünce oLsun oyuNda oLduqu qibi qercek yasantımızda senıN hep yanındayız bu tayfun olsun ben oLayım bunu unuTmanı ıstemıyoruz bunu buradan belırtıyorum sebebLerını bılıyorum aramızda seN yok iseN bu oyunun gercekten tadı kactıqı qibi oynanmasıda artık zevk vermiyor KuzenLerin bir tanesine
RealxistefaN
RealxistefaN
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
kardesım senın gıbılerde bırakırsa bu oyun zevkı nerde :S

Can Veren Eller Canda Alır...!!
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
helal olsun
eee ikv bırakıp napcan smdi
IIMeRTHaN
Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !...
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
Selam aleyküm,
Her gidişin birde dönüşü var derler bu dönüş ne zaman bilmem ama ben yokken olur diye düşünüyorum
Seninle uzun süre önce gorusurduk kimseler yokken bu oyunda
oyunu bilmiyor plus paketi gormemiş insanlar seninle olan muhabbetimiz vardı ama
bazen insan dostuna karsılık dostunu tercih etme meselesi olmustu sende tercih yaptın
bu tercihin senin dusuncen fikrindir birşey demedim dememde asla,
eski dosttan düşman olmaz derler bize dusenin yapmak lazımdır,
Bende hakkın varsa okadar yıl geçti belki kucukte olsa olmustur hakkım helal olsun sana duru
hayatında başarılar dilerim,
Her gidişin birde dönüşü var derler bu dönüş ne zaman bilmem ama ben yokken olur diye düşünüyorum
Seninle uzun süre önce gorusurduk kimseler yokken bu oyunda
oyunu bilmiyor plus paketi gormemiş insanlar seninle olan muhabbetimiz vardı ama
bazen insan dostuna karsılık dostunu tercih etme meselesi olmustu sende tercih yaptın
bu tercihin senin dusuncen fikrindir birşey demedim dememde asla,
eski dosttan düşman olmaz derler bize dusenin yapmak lazımdır,
Bende hakkın varsa okadar yıl geçti belki kucukte olsa olmustur hakkım helal olsun sana duru
hayatında başarılar dilerim,
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
selametle realde görüşmek umuduyla diycemRosafin yazdı:Selamüaleyküm diyerek başlamak istiyorum..
Çok anılar yaşadık çok kavgalar ettik çoook küfürler yedik ama bunlar oyun olduğu gerçeğini değiştirmez ki dimi : )
Bu sunucu da hatta bu oyun da çok adam tanıdım adam gibi adam saymaya kalksam nüfus müdürlüğü ayağa kalkar.Velasım dolu dolu senelerin ardından benden bu kadar.Kimine göre Efsane Rosafin kimine göre Ezik kimisine Kafir..Hiç birşeyi değiştirmiyor bu oyun tarafımca burada biter.
Tüm dostlarıma selam olsun şuan küs olduklarım da dahil ...Olur ya onca seneler içersin de birbirimize hakkımız geçmiştir illaki,Olmuşsa Hakkım Helal-i hoş olsun Olmuşsa Hakkın Helal-i lütf et gönlüm hoş olsun ...
Kal sağlıcakla İstanbul Kıyamet Vakti ...
kendine iyi bak ...
- LemefermK
- Işık Hanım'ın Elemanı
kurtreis yazdı:Varsa Hakkımız Helal Olsun Gerçek Hayatta Başarılar ...
Treyxgodxofxwar (49)(Neclesuskly)

Özdilegxxşifa(49)(Fundiset,Zırh)

Özdilegxxşifa(49)(Fundiset,Zırh)
Öncelikle Hakım Varsa HeLaL olsun.. Bu oyunda Tanıdığım En harbi Delikanlılardan Birisin. Seni Tanıdığıma Memnum Msn adresin falan var Konuşuruz. Herşey Seninle Ve Gönlünce Olsun.. Kardeşin. Halil.

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..