noel babanın şapkası gibibasshunter09 yazdı:Haydar diyoruz kısacaozaerden yazdı:2. sıranın en sağındaki kırmızı-beyaz şey ne ?basshunter09 yazdı:
bir fotoda koyayım dedim.. Diğer zırh Kenan'ın Gücü ' dür.. 36. kesimimde aynı posette 2 zırh![]()
Junonu kesipte zırh dusuremiyenler buraya!!!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Junonu kesipte zırh dusuremiyenler buraya!!!
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
dostlukk yazdı:Britishtobacco92 yazdı:Totem Yapıcaksınız...Junona 2 kere direk dalıcaksınz ölüceksnz tkrar dalıcaksınz ölüceksnz ve sora örslerinizi 100leyip junona dalıcaksınz..öldürdüünzde muhakak birinize zırh çıkacaktır.
valla bunu bilinçlimi söyledin bilmiorum ama 2 kere denedik kesemedik 3, de alternetor zırh düştü
Yok kardeşim bilinçli söyledim bi ara junona gittiğinzde deneyin Bizim Loncada Zırhsız eleman yok bizden ziyade taktiği bilenler böyle yapıyorlar ve zırhı kapıyolar Buna Totem taktiği deniyor ..deneyinde görün

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Britishtobacco92 yazdı:dostlukk yazdı:Britishtobacco92 yazdı:Totem Yapıcaksınız...Junona 2 kere direk dalıcaksınz ölüceksnz tkrar dalıcaksınz ölüceksnz ve sora örslerinizi 100leyip junona dalıcaksınz..öldürdüünzde muhakak birinize zırh çıkacaktır.
valla bunu bilinçlimi söyledin bilmiorum ama 2 kere denedik kesemedik 3, de alternetor zırh düştü
Yok kardeşim bilinçli söyledim bi ara junona gittiğinzde deneyin Bizim Loncada Zırhsız eleman yok bizden ziyade taktiği bilenler böyle yapıyorlar ve zırhı kapıyolar Buna Totem taktiği deniyor ..deneyinde görün
Kendi kafanızdan yöntem uydurmayın.GB ve Migrata girince daha kesilmeden kime ne düşeceği zaten belli oluyor..
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Nasıl belli oluyor kardeşim anlat bakimOzzy yazdı:Britishtobacco92 yazdı:dostlukk yazdı:Britishtobacco92 yazdı:Totem Yapıcaksınız...Junona 2 kere direk dalıcaksınz ölüceksnz tkrar dalıcaksınz ölüceksnz ve sora örslerinizi 100leyip junona dalıcaksınz..öldürdüünzde muhakak birinize zırh çıkacaktır.
Kendi kafanızdan yöntem uydurmayın.GB ve Migrata girince daha kesilmeden kime ne düşeceği zaten belli oluyor..

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Öncelikle 11 ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif ayının tüm islam alemine hayırlı olmasını diler, Junon için dökülen alın terinin sonucunun hayırlara vesile olmasını dilerim
Emeksiz yemek olmaz, yemeğin lezzetini veren ise maharettir, kılıç ustaları, şifa ustaları, büyü ustalarına selam olsun ....
Emeksiz yemek olmaz, yemeğin lezzetini veren ise maharettir, kılıç ustaları, şifa ustaları, büyü ustalarına selam olsun ....
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür
Saygı ve sevgilerimle
ATLETİK
Saygı ve sevgilerimle
ATLETİK
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
16 kez gittim kestik malasef çoğunda arkadaşlara zırh yağmuru varken bana bir zırh düşmedi acımız büyük deştin yaramızı
ops: oufffffffffffffffffffffffffffffff bir daha ki sefere inş
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Hahahha belli mi oluyor nasıl yani aç şu konuyu biraz daha kahin misin nesin lenBritishtobacco92 yazdı:Nasıl belli oluyor kardeşim anlat bakimOzzy yazdı:Britishtobacco92 yazdı:dostlukk yazdı:Britishtobacco92 yazdı:Totem Yapıcaksınız...Junona 2 kere direk dalıcaksınz ölüceksnz tkrar dalıcaksınz ölüceksnz ve sora örslerinizi 100leyip junona dalıcaksınz..öldürdüünzde muhakak birinize zırh çıkacaktır.
EXCELLENCE
GB lerine girdiğiniz anda kime hangi yaratıktan ne düşeceği belli oluyor.
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Nasıl oluyor oyle olsaydı oyunda kımseye esya duşmezdı sebebını soranlar 2 dk dusunsunlerOzzy yazdı:GB lerine girdiğiniz anda kime hangi yaratıktan ne düşeceği belli oluyor.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Firelife
- Demirci Çırağı
Kronic junonda taktiğini denemeye çalıştık düşmedi bence tamamen şans işi