ProtectorDragon yazdı:Olağan bilgi tezinin çürümemesi durumunda konu güncellğini yitirmiş sayılmaz.
Bu cümle yeterli
30'dan sonra kasmak isteyen arkadaşlara nerede kasacaklarını söylemekten ziyade yetenek söylemek istiyorum. Çünkü eşyalar çeşitlilik gösterebilir, bu da rahatlıkla kesebileceğiniz düşmanlarda değişkenlik yaratır. Bu yüzden 15 Ruh Kalkanı mutlaka bulunsun. İlk kez kasıyorsanız 15 İyileştirme 15 Şifa Bilgisi bulunsun. Ancak 2. veya daha sonraki kasmalarınızda iyileştirmesiz kasmanızı tavsiye ederim.
ProtectorDragon yazdı:Olağan bilgi tezinin çürümemesi durumunda konu güncellğini yitirmiş sayılmaz.
Bu cümle yeterli
30'dan sonra kasmak isteyen arkadaşlara nerede kasacaklarını söylemekten ziyade yetenek söylemek istiyorum. Çünkü eşyalar çeşitlilik gösterebilir, bu da rahatlıkla kesebileceğiniz düşmanlarda değişkenlik yaratır. Bu yüzden 15 Ruh Kalkanı mutlaka bulunsun. İlk kez kasıyorsanız 15 İyileştirme 15 Şifa Bilgisi bulunsun. Ancak 2. veya daha sonraki kasmalarınızda iyileştirmesiz kasmanızı tavsiye ederim.
İşini bilen kişi Karakter Okulu'nda gerekli konulara bakar. ByElegans öyle yapmış ve güncellemiş. Bu tür gerekli konular olunca güncellenmelidirler. Yeni kasanlar vardır, güzel taktikler işte; faydalansın oyuncular.
Lütfen önüne gelene "Konuyu Hortlattın!" demeye bi' son ver.
Öncelikle Tamam güzel Faydalansınlarda Yalnız Ne Diyeceğimi Sana Soracak Değilim sende Buna Son Ver. :arrow:
Her konunun altında saçma iletilerini görüyoruz da o yüzden
Napabilirim Saçmaysa Sanane Bundan Artık senle Uğraşacak Değilim Benlede Muhattap olma tamammı. Saçma olanlar Senin Görüşün Napabilirim yani ?
Şifacı kasacaksanız tavsiyem iyileştirmeci olarak bir grupla kasın üstünüzü kritik dizin ve grup arayın görevlere yardım edin hem böylece 49 olunca bir çok arkadaş edinmiş olursunuz
Eğer kendim kasacağım diyorsanız masraf ve zaman tasarrufu yapmazsınız