Bir 2 iksir kadar yetinilebilecek Azul için ,(düzgün yeteneklerle)
Onca iksir harcayacağıma ;
Kitabede koştururken kullanırım belki bir faydası olur .
14 nerdee 27 nerede.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !

MykonS yazdı:Ben anladım bunu sırf sorun çıkarmak için gelmiş buraya bu
Sen benden büyücülügünde yardım istemedin mi onu yapsam ne olur bunu yapsam ne olur diye ..
Ben kimseden yardım istemedim kendime rakip olarak gördügüm tek bir büyücü var bunuda her yerde söylüyorum
Rosafin ..
Gerisi beni ilgilendirmez ..
Kontu severim güzel taktikleri var büyücü kullanmayıda iyi biliyor sanırım ama bana göre rosafinle yarışamaz
Sana gelince sen benimle değil 1 lwlik fareyle yarışamassın keserler seni ..
Ben mi petcararın rehberine sulanacam haha güldürme beni ben sen miyim
Tılsıma gel sor bakalım beni bende girerim oyuna konuşuruz hatta adres ver (istanbul içindeysen ) konuşalım ..
+
5 lwlik iksiri 27 lwlde kullanıyorsun helal olsun sana acaba kaç can arttırdı 10 mu 5 mi

Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Omzds yazdı:Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar zaten anca sizin gibi dincilerin diline pelesenk olabilecek güzel bir laf oldu . Ama o nohut beyninize onun sömürgeci medeniyet olduğunu yediremediniz. Ben şu anda orada bulunmuyor olsam da dillere desten ; Büyücü rehberini de yeri geldi ikv ticaretinde açık arttırma, katalog gibi kavramları getirdiğimde site/siteler oldu, gevezeyi söylemek kolay ama benim yaptığımın yarısını bile yapamazsın ; Dile "kolay" !' Sen ayakkabımı boyayabilecek bir boyacı anca olursun ki yegane ; kalkmış bana terbiye dersi verecek bacağımdan bir tane ! Susmayı senden öğrenmedim , şimdi senden danışma da almam .anektod yazdı:Omzds yazdı:İksirlerine yazık değil mi daha sonra Kullanırdın ?
Bu beceri değil , Şifacı Kılıklı Savaşçı olmak bu bir ;
İkincisi artistlik yapacam forumda diye , Ziyan Zebillik yapmak ..
Tasarruf dünyanın her yerinde her şeyinde olur arkadaşlar .. ( Oyunda Bile ! )
Yaptığın zor ve dudak uçuklatıcı bir şey değil ;
Ya da bunca zahmete katlanılacak bir şeyde değil ;
Bir sözüne gelecek Lonca arkadaşlarını "çağırmamaya" (ya da)
Orada , çevrede bu görevi yapacak ya da rica edebileceğin charları "çağırmamaya"
Asla DEĞMEZ İDİ ..
Tekrarlıyorum , iyi ezberle :
Tasarruf dünyanın her yerinde her şeyinde olur arkadaşlar .. ( Oyunda Bile ! )
Tasarrufu sen yapsanda biraz sussan yada paylaşım yapan kişilerin konularını kirletmeden adam gibi cevap yazsan amenna. Lakin sen gibi 3 kişi sayarım bu forumda yenice peydah olmuş evvelden rasgelmediğimiz. Beyhudesin gelip geçici heveslerle miilet üzerinden prim yapmaya kalkacak kadar geveze ve bir o kadarda terbiyesiz. Şahsen benim konumu bu şekil kirletseydin Konuyu açan arkadaş kadar medeni olamazdım. Çünkü medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarı hiç bir zaman ölçü almazdım.
Eminönü Sunucusu
Binyetmişbir - Bindörtyüzelliüç - Ezberbozan - Boğachan - İSLAMBOL
Bazılarının ağzının payını veriyoruz ; Genliğe Hitabelerimizi muhafaza ediyoruz diye böyle nice İslambol'lar başımıza çıkar ama onları yere indirmenin yolu da bin bir Kolay .
"Omzds

Sana sözüm yok ama şu adama bir son sözüm var, bu konuyu kapattım bu arada .Rescuer yazdı:Omzds kaç sayfa yazı yazdın, sustum ama benim sabrımda bir yere kadar kardeşim. Bak hala kardeşim diyorken fazla uzatmadan kapat bu konuyu ve terk et burayı yoksa ikimiz de üzüleceğiz. Yorumların için sağol eğer bildiğine o kadar güveniyorsan sen uygula ve bırak da ben de bildiğimi uygulayayım.
Bu konuda konuyu (altını çiziyorum konuyu) savunan herkese teşekkürlerimi sunarım ve aynı zamanda mesaj yazanlara, tebriklerini sunanlara da çok teşekkür ederim, bu günlük de maceramız sona erdi, herkese iyi geceler...
Herkese iyi forumlar...
Omzds yazdı:Sana sözüm yok ama şu adama bir son sözüm var, bu konuyu kapattım bu arada .Rescuer yazdı:Omzds kaç sayfa yazı yazdın, sustum ama benim sabrımda bir yere kadar kardeşim. Bak hala kardeşim diyorken fazla uzatmadan kapat bu konuyu ve terk et burayı yoksa ikimiz de üzüleceğiz. Yorumların için sağol eğer bildiğine o kadar güveniyorsan sen uygula ve bırak da ben de bildiğimi uygulayayım.
Bu konuda konuyu (altını çiziyorum konuyu) savunan herkese teşekkürlerimi sunarım ve aynı zamanda mesaj yazanlara, tebriklerini sunanlara da çok teşekkür ederim, bu günlük de maceramız sona erdi, herkese iyi geceler...
Herkese iyi forumlar...
Ankektod , abicim sen ; Yugoslav göçmenimisin Tdk düşmanı mısın yoksam biraz Türkçe sıkıntısı var galiba canım . Verdiğin mısranın anlamını söyledim ama ona verecek cevabın yok ki. O sakalların da , senin ağzına girsin İnşallah , tez zamanda zaman makinasıyla Orta Çağ'a gider de orada senin çağını, medeniyetini bulursun umarım.
İstiklal Marşı dediğin Marşın iki kıtasını beller , gerisini taşıyla tozuyla elerim ; bu da seni Bağlamaz .
Neye alkış tutuyor muşuz , açık konuş . He Ata'nın ağzını o pis ellerine o sakallı kokmuş ağzınla mı söylüyorsun bir de ıyyyyyy ..
Din göreceli ulusal mesele mecburidir. İstersem Muhammed Kuran'ı kendi yazı derim istersem Oku dememiş önce Yaz demiş derim bağlamaz bu da seni. Hee ama sen asla milletin küpesine laf edemezsin kimsenin harcı değil.
Allah allah naralarında kalmış geri kafalı beynin ;
Nenemin girdiğini bilmem ama Beyim ;
Senin kafana, beynine giren girmiş ant içerim .
Nesil sizi de vatan hainlerini de denize dökmeye geliyor , iki kez ant içerim .
.. Şimdi dinle ; tarihten gelme ;
.. Kime mi özeniyorum ? Temiz yüzüm, ak alnım, çalışkan bedenim ve özgün beynim ile ;
.. Ben Bir ebedi şefime bir de Milli şefime özenirim .
.. Varsa bir problemin , söyleyeyim .
Benim Tarihim, Yakın Tarih, Devrimler Tarihidir ve neslim. :!: