Yenilmez sen delimisin?
Kim kimi korkutmuş?
Hey Allah'ım sen bunlara akıl ver.
Hidra Kesim Taktiği...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Hidra Kesim Taktiği...
Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...[/qushevchenko199410 yazdı:vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
uzantılarla aran iyimidir ? geometriyle açılar falan grafiklerle sana uzunca bir uzantı gösteririm enine boyuna ve o zekanla çözebilirsin kaç yaşında olduğumu
ha bilim için herşey mübahtır uzantılara saygılı ol gerekirse sanada girer :lol: :lol: :lol:
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

viva , adam mısın la sen ? Sen kime korkak kime ajan dion la ?
Velet ..
Alırım ayağımın altına , ağzına acı biber sürerim
Velet ..
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
senin ağzına hortum salarım :mrgreen:Omzds yazdı:viva , adam mısın la sen ? Sen kime korkak kime ajan dion la ?
Velet ..
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yazdığım şey bu cevabı da açıklıyor zaten.vivaelche yazdı:Petcarar yazdı:"Düşüncelerim nefret dolu..."shevchenko199410 yazdı:Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
yeteri kadar açık sanırım.
haha ? sen kendini ajanmı zannediyosun bula bula o sözümü buldun imzadan ? :lol: :lol:
benim kızdıgım haklı bi olay adamı tehdit ettiler mahkeme diye buda karı gibi korktu başladı özür dilerimö zür dilerim yalvarmaya güçsüz insan yok olmaya mahkumsun tekrar söylüorum bu kadar özür dileme git yanında adamın ayaklarını yala belki mahkemeye vermez korkak soysuz
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Adamın imzasındaki terbiyesiz içerik karakterini açıklıyor zaten.Birde küçük yazmış(senden küçük olmasın)
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Diyeceğim bir şey yok.Yönetim senin gibileri bu forumdan temizleyecektir buna eminim.Madem imzana yazmışsın büyük yazda herkes rahat görsün.Küçük yazmakla kimin korkak olduğu ortada...
saqoLunFirelife yazdı:işte buna gülünüralisergvn yazdı:ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorumbu olayda büyütecek ne var ki
bu kadar neredeyse dava açıp mahkemelik olcaksınız bi o kaldı
düşünüyorum biraz daha büyürse
gazetelerde; "Oyun taktiğimi çaldığı için mahkemeye başvurdum ve hakim gülmekten öldüğü için ikimizde katil zannlısı olarak gözaltına alındık!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
aslında Hayır sorunun çözüldüğünü okudum ama burada bir hata var taktiği kendi hür iradesiyle özel mesaj yoluyla bir kişiye gösterdi ise bu kişi bunu paylaşma hakkına sahiptirOmzds yazdı:Yaptığım, nesneldir, ben sadece belirli hakları ortaya dökmüş ve gerekli bilgilendirmeyi yazdım. Fakat, şahsi yorumumu sorarsanız ben de bu kadar büyütülmesi taraftarı olmam ama karar kendisindedir sevgili Furkan ' cığımın.shevchenko199410 yazdı:Yaptığı yanlış birşey fakat olayın bu kadar büyütmekde bir başka hata olur...Omzds yazdı:Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Maalesef ; olay şudur ki , Kişi kendisinin "izinsiz" aldığını kabul ediyor ve şikayetçi kişi de hakkın, içeriğin şahsiyetine ait olduğunu savunuyor ise karşılıklı suçun kabul edildiği delil meydana çıkmıştır ve Furkan dava açarsa kazanabilir niteliktedir.kertenkele yazdı:aslında Hayır sorunun çözüldüğünü okudum ama burada bir hata var taktiği kendi hür iradesiyle özel mesaj yoluyla bir kişiye gösterdi ise bu kişi bunu paylaşma hakkına sahiptirOmzds yazdı:Yaptığım, nesneldir, ben sadece belirli hakları ortaya dökmüş ve gerekli bilgilendirmeyi yazdım. Fakat, şahsi yorumumu sorarsanız ben de bu kadar büyütülmesi taraftarı olmam ama karar kendisindedir sevgili Furkan ' cığımın.shevchenko199410 yazdı:Yaptığı yanlış birşey fakat olayın bu kadar büyütmekde bir başka hata olur...Omzds yazdı:Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !