Hidra Kesim Taktiği...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hidra Kesim Taktiği...

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Yenilmez sen delimisin?
Kim kimi korkutmuş?
Hey Allah'ım sen bunlara akıl ver.
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen vivaelche »

shevchenko199410 yazdı:
vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...[/qu

uzantılarla aran iyimidir ? geometriyle açılar falan grafiklerle sana uzunca bir uzantı gösteririm enine boyuna ve o zekanla çözebilirsin kaç yaşında olduğumu

ha bilim için herşey mübahtır uzantılara saygılı ol gerekirse sanada girer :lol: :lol: :lol:
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

viva , adam mısın la sen ? Sen kime korkak kime ajan dion la ?
Velet ..
Alırım ayağımın altına , ağzına acı biber sürerim
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen vivaelche »

Omzds yazdı:viva , adam mısın la sen ? Sen kime korkak kime ajan dion la ?
Velet ..
Alırım ayağımın altına , ağzına acı biber sürerim
senin ağzına hortum salarım :mrgreen:
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

vivaelche yazdı:
Petcarar yazdı:
shevchenko199410 yazdı:
vivaelche yazdı:Excellence sen erkekmisin be çocuk ? özür diliyor birde olaya bak ağlayacak nerdeyse beyinsiz mahluk git ayağını yala bari adamın korkak pislik
Sana ne oluo şimdi.Belli senin de yaşın 15 den fazla değil...
"Düşüncelerim nefret dolu..."
yeteri kadar açık sanırım.

haha ? sen kendini ajanmı zannediyosun bula bula o sözümü buldun imzadan ? :lol: :lol:

benim kızdıgım haklı bi olay adamı tehdit ettiler mahkeme diye buda karı gibi korktu başladı özür dilerimö zür dilerim yalvarmaya güçsüz insan yok olmaya mahkumsun tekrar söylüorum bu kadar özür dileme git yanında adamın ayaklarını yala belki mahkemeye vermez korkak soysuz
yazdığım şey bu cevabı da açıklıyor zaten.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Adamın imzasındaki terbiyesiz içerik karakterini açıklıyor zaten.Birde küçük yazmış(senden küçük olmasın)
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Diyeceğim bir şey yok.Yönetim senin gibileri bu forumdan temizleyecektir buna eminim.Madem imzana yazmışsın büyük yazda herkes rahat görsün.Küçük yazmakla kimin korkak olduğu ortada...
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen alisergvn »

Firelife yazdı:
alisergvn yazdı:ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorum :) bu olayda büyütecek ne var ki :D bu kadar neredeyse dava açıp mahkemelik olcaksınız bi o kaldı :D düşünüyorum biraz daha büyürse :D gazetelerde; "Oyun taktiğimi çaldığı için mahkemeye başvurdum ve hakim gülmekten öldüğü için ikimizde katil zannlısı olarak gözaltına alındık!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
işte buna gülünür :D
saqoLun :D Mustha sende saqoL o an kafam qüzeLdi o yüzDen yazDım diqeR arkLaR yanLış anLamayın daLqa qeçmeK deqiLdi niyetim ama niyeti bozDuk qaLiba :D özüR diLiyoRum (yoksa bniDe mahkemeye veRiRLeR fiLaN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

Omzds yazdı:
shevchenko199410 yazdı:
Omzds yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.
Yaptığı yanlış birşey fakat olayın bu kadar büyütmekde bir başka hata olur...
Yaptığım, nesneldir, ben sadece belirli hakları ortaya dökmüş ve gerekli bilgilendirmeyi yazdım. Fakat, şahsi yorumumu sorarsanız ben de bu kadar büyütülmesi taraftarı olmam ama karar kendisindedir sevgili Furkan ' cığımın.
aslında Hayır sorunun çözüldüğünü okudum ama burada bir hata var taktiği kendi hür iradesiyle özel mesaj yoluyla bir kişiye gösterdi ise bu kişi bunu paylaşma hakkına sahiptir
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

kertenkele yazdı:
Omzds yazdı:
shevchenko199410 yazdı:
Omzds yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.
Yaptığı yanlış birşey fakat olayın bu kadar büyütmekde bir başka hata olur...
Yaptığım, nesneldir, ben sadece belirli hakları ortaya dökmüş ve gerekli bilgilendirmeyi yazdım. Fakat, şahsi yorumumu sorarsanız ben de bu kadar büyütülmesi taraftarı olmam ama karar kendisindedir sevgili Furkan ' cığımın.
aslında Hayır sorunun çözüldüğünü okudum ama burada bir hata var taktiği kendi hür iradesiyle özel mesaj yoluyla bir kişiye gösterdi ise bu kişi bunu paylaşma hakkına sahiptir
Maalesef ; olay şudur ki , Kişi kendisinin "izinsiz" aldığını kabul ediyor ve şikayetçi kişi de hakkın, içeriğin şahsiyetine ait olduğunu savunuyor ise karşılıklı suçun kabul edildiği delil meydana çıkmıştır ve Furkan dava açarsa kazanabilir niteliktedir.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön