Gizli Operasyon. ;)
Re: Gizli Operasyon. ;)
bırakın dümbeleği yha kendi halinde oynasın konuda laleeeeeeeee 
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
- HatayLiHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Espiri yapmaya çaLışmış SefiL sürünqen
>>>> Apaçi StayLa >>>>
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
H-A-T-A-Y-L-I-L-A-R
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
Biriniz Delikanlı Deilsiiz lan bırak...
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sen delikanlı mısın?Royalxcappy yazdı:Biriniz Delikanlı Deilsiiz lan bırak...
Forumda lanlı lunlu, dayılanır gibi konuşarak kendini delikanlı gibi göstediğini zannediyorsun ama bu sadece seni küçük düşürüyor...
Sen böyle saçma bir fotoğraf koyduktan sonra kendine delikanlı diyerek sadece bizleri güldürüyorsun.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
BybekoLy yazdı:Adresim acık dior faceden adresini istedimde yan çizdi kendisi 14 yaşında bir bebedir dikakt edin bu çavaya
ben adres veriyorum emrenin yerine
İzmir Konak Sahil yolundan F.Altay'a doğru git meydana gelince(çalışma var simgesi midye olan petrolden karşı tarafa geç oradan oyak sitesi dolmuşuna bin son durakta in orda bir inşaat var oradan devam et bizim blokları göreceksin haber ver ben seni alırım

Üçkuyular meydanından mı bahsediosun .. mahvettiler oraları :lol: pazar yerinden binioz otobuse
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
Eskişehir Kuyubaşı mahallesi mutalıp caddesinden dümdüz gidince orda şeker fabrikasından dümdüz git kuyubaşı camisini geçince kuyubaşı berberi var ordan ilk aradan dön müstakil bir ev var işte o evin önüne gel dicemde saçmalamış olucam çünkü hiç biriniz kuyubaşına dahi giremezsiniz ... Lan emirberkkorkmaz 15 yşaındamısın 14 yaşındamısın bilmiorum ama veletsin yani gördm seni facede bu söylediklerim sade sana yazılmadı bir tane daha var oda bi idiot yazıyı gördüyse oda anladı bu saatten sonra size cevap yazmyorum az delikanlı olsanız özelime bi telefon bırakırsınız bende ararım bide telefondan konusuruz bakalım kim delikanlı kim velet anlarız 
Eskişehirdede vardı öyle bir artist internet kafeye cagırdı beni 1 ay önce falan 13 yaşındaymış yazık bir görseniz aslan parçası gibi aynı siz gibi ötüyor
yanına gidince abi cekti ama sizinde sonunuz aynı olucak zaten varsa eskişehirli yazsın adam gibi
Eskişehirdede vardı öyle bir artist internet kafeye cagırdı beni 1 ay önce falan 13 yaşındaymış yazık bir görseniz aslan parçası gibi aynı siz gibi ötüyor
Royalxcappy [Ecel Getiren]

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Hemen de yaşa bağladı...Royalxcappy yazdı:Eskişehir Kuyubaşı mahallesi mutalıp caddesinden dümdüz gidince orda şeker fabrikasından dümdüz git kuyubaşı camisini geçince kuyubaşı berberi var ordan ilk aradan dön müstakil bir ev var işte o evin önüne gel dicemde saçmalamış olucam çünkü hiç biriniz kuyubaşına dahi giremezsiniz ... Lan emirberkkorkmaz 15 yşaındamısın 14 yaşındamısın bilmiorum ama veletsin yani gördm seni facede bu söylediklerim sade sana yazılmadı bir tane daha var oda bi idiot yazıyı gördüyse oda anladı bu saatten sonra size cevap yazmyorum az delikanlı olsanız özelime bi telefon bırakırsınız bende ararım bide telefondan konusuruz bakalım kim delikanlı kim velet anlarız
Eskişehirdede vardı öyle bir artist internet kafeye cagırdı beni 1 ay önce falan 13 yaşındaymış yazık bir görseniz aslan parçası gibi aynı siz gibi ötüyoryanına gidince abi cekti ama sizinde sonunuz aynı olucak zaten varsa eskişehirli yazsın adam gibi
Nedir bu anlamıyorum yaşını bilmesem de zeka yaşını çözdüm 9...
Hehe bu arada nedir bu kavga sevdası doğrusu çözemedim...
Merak ediyorum ya söylediklerime cevap veremeyince niye işin rengini değiştiriyorsun face'ten bir daha davet yolla bakalım konuşalım çok merak ettim neler saçmalıyorsun...
İnsanlar konuşa konuşa diye bir söz vardır bilmem anlatabildim mi?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
Deprosyona girmiş kurtlar vadisi bitti ya Polat memati nerdeEmirBerkKorkmaz yazdı:Hemen de yaşa bağladı...Royalxcappy yazdı:Eskişehir Kuyubaşı mahallesi mutalıp caddesinden dümdüz gidince orda şeker fabrikasından dümdüz git kuyubaşı camisini geçince kuyubaşı berberi var ordan ilk aradan dön müstakil bir ev var işte o evin önüne gel dicemde saçmalamış olucam çünkü hiç biriniz kuyubaşına dahi giremezsiniz ... Lan emirberkkorkmaz 15 yşaındamısın 14 yaşındamısın bilmiorum ama veletsin yani gördm seni facede bu söylediklerim sade sana yazılmadı bir tane daha var oda bi idiot yazıyı gördüyse oda anladı bu saatten sonra size cevap yazmyorum az delikanlı olsanız özelime bi telefon bırakırsınız bende ararım bide telefondan konusuruz bakalım kim delikanlı kim velet anlarız
Eskişehirdede vardı öyle bir artist internet kafeye cagırdı beni 1 ay önce falan 13 yaşındaymış yazık bir görseniz aslan parçası gibi aynı siz gibi ötüyoryanına gidince abi cekti ama sizinde sonunuz aynı olucak zaten varsa eskişehirli yazsın adam gibi
![]()
Hehe bu arada nedir bu kavga sevdası doğrusu çözemedim...![]()
Merak ediyorum ya söylediklerime cevap veremeyince niye işin rengini değiştiriyorsun face'ten bir daha davet yolla bakalım konuşalım çok merak ettim neler saçmalıyorsun...
İnsanlar konuşa konuşa diye bir söz vardır bilmem anlatabildim mi?![]()
Geri Dönüş
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Hea haklısın Anıl. :mrgreen:Tskxkxpsycho yazdı:Deprosyona girmiş kurtlar vadisi bitti ya Polat memati nerdeEmirBerkKorkmaz yazdı:Hemen de yaşa bağladı...Royalxcappy yazdı:Eskişehir Kuyubaşı mahallesi mutalıp caddesinden dümdüz gidince orda şeker fabrikasından dümdüz git kuyubaşı camisini geçince kuyubaşı berberi var ordan ilk aradan dön müstakil bir ev var işte o evin önüne gel dicemde saçmalamış olucam çünkü hiç biriniz kuyubaşına dahi giremezsiniz ... Lan emirberkkorkmaz 15 yşaındamısın 14 yaşındamısın bilmiorum ama veletsin yani gördm seni facede bu söylediklerim sade sana yazılmadı bir tane daha var oda bi idiot yazıyı gördüyse oda anladı bu saatten sonra size cevap yazmyorum az delikanlı olsanız özelime bi telefon bırakırsınız bende ararım bide telefondan konusuruz bakalım kim delikanlı kim velet anlarız
![]()
Hehe bu arada nedir bu kavga sevdası doğrusu çözemedim...![]()
İnsanlar konuşa konuşa diye bir söz vardır bilmem anlatabildim mi?![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм